6

Анонимен

преди 6 години

АКО БОКО ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ, ЩЕ ВИДИТЕ КАКВИ ПРОТЕСТИ ЩЕ ИМА. АМА ТЕ ПЛАЩАХА ПО 50ЛВ. НА ДЕН

5

Анонимен

преди 6 години

Една четвърт от парите на Здравната каса отиват за заплати на чиновниците там. По пет бюра в стая, прескачят се като ***.

4

Анонимен

преди 6 години

От както Нинова стана шеф на БКП-БСП само провали и глупави действия . Явно тази женица наложена от Руското КГБ и др. Решетников не е добре с главата .

3

Анонимен

преди 6 години

Обаче оня шкембелията ДС доносник агент Иван отделя 82 000 000 лева за ремонт на съветските 38 годишни таралясници!SICаджиите преведоха на Росатом милиард и половина левчета за едни руски атомни самовари, дето никой не ги е виждал още! Да ви ***, долни кадесарски от репки проклети!

2

Анонимен

преди 6 години

Нещо на БКП-БСП не им се получават протестите. На всеки протест има по 10-20 души и то платени. Явно не става само с мерак , а и с акъл, който на др. Нинова липсва .

1

т2

преди 6 години

От човешка гледна точка живота на едно дете е безценно, от гледна точка на държавата 35 40 лв там колко беха не знам раждане 1000 екипи доктори трето пето а за семейството което чака дете 5 бона най малко при наличие на 2 заплати Х 800 лв (щот сме софията) 1600 общ доход чисто и кой може да се оправа (баба дедо ако има ) ако не фърга парите за *** и бмв умира сам като куче или рашава най добре да си фане метрото до термина 2 ...