12

Анонимен

преди 6 години

А при нас 1.60лв билет и акашш готови тухли образувани от финни прахови частици вътре в теб.

11

Анонимен

преди 6 години

Соц-а беше осъзнал че назрява голям проблем и с редица мерки опитаха да го забавят.Жителството, годините чакане за личен автомобил, създаване на цехове и заводи край малки населени места.

10

анон

преди 6 години

*** що не вземат напрао и четките за зъби да им плащат на горките, благородни, милосърдни примери за подражание. ми са тея 28 часа сяка седмица ли ше ги отбиват, иг метал ще се съвземе ли някога от уплахата пред перспективата да остане без лели

9

Анонимен

преди 6 години

Явно западното общество затъва в проблемите на богатите и въвежда социалистически мерки за справянето. Интересно как решиха, че африканци и азиатци от най-долните общества ще бъдат научени на работа и развитие. Ами вижте им шитхол-ите от където идват. Рано или късно и Европа ще заприлича в по-голямата си част на тях. То вече не остана нищо традиционно, а се превърна в колониална клоака.

8

Чист ариец

преди 6 години

Жив популизъм. В Германия в транспорта се возят само гостите на Меркел. Те така и така се возят без пари и никой не смее да ги проверява.

7

Анонимен

преди 6 години

И това доживяхме - България да дава уроци на Германия как да се имитира дейност, без реално нищо да се променя. В София така имитират Грижа за чистотата на въздуха, в германия ни последваха с имитацията.

6

Юсме

преди 6 години

Ние индобългарите харесваме това

5

българина

преди 6 години

сбсидии, помощи, държавни помощи за банки, ецб купува часни дългове на даймлер басф волксвагени тн, държавни помощи за големи фирми да не фалираст, безплатен обществен транспорт... и после соца бил лош! ще ви дойде акъла .... япония ю кореа и китай са бъдещето не либералния американски човеконенавистен модел

4

Здрасти

преди 6 години

В София в неделя като няма коли по улиците билета е левче файда йок ама пиар бол

3

Иван Пешев

преди 6 години

Напълно резонна е забраната за ползване на автомобили както има такава за танкове, самолети и кораби, картечници и др. Оправданието "ама то е по-удбоно" важи за всички споменати.

2

Анонимен

преди 6 години

Немците настигнаха македонците, а ние кога?

1

Анонимен

преди 6 години

а у нас свършиха билетчетата и така свършиха и мерките за чист въздух. общината мисли ли мисли. а ако е безплатен билета, няма нужда от *** билетчета, но фандъчка е секира за добри решения.