5

Срочно проверки

преди 6 години

Време е спец службите да докладват истинските извършители на погромите срещу Свободни страни вкл Россия/чечня/ Сирия,Либия,Иемен ,Ирак, Украйна..Кои са наредили отравянето с зомби пиво на Киев и региона.кои с а производителите на черни пси генераторчета ..кои са обсебили с наркотици депутате кой е платил на Янукович д а избяга без да разпусне наркоманите от парламента..Как са психизирали милиони в Сирия ..КАкво са инсталирали в лични карти

4

пробват с наркотици

преди 6 години

У Нас преди години засякохме безалокохолни напитки с пси активни нарко спец добавки.Обсебени чрез лични документи познати изпадаха в унес и ревяха че ще режат глави и поръчваха платени убииства на техни съседи и познати..В "ябълка" засякохме дози над 4980 пъти от ползвани в западните страни за обсебване на мюсулмани

3

Аз

преди 6 години

Абе тез австрийци нещо много нетолерантни ми се струват. Не може така. Това е законно право на младежите/мюсюлмани - да избиват християни. А те веднага започват да ги обвиняват несправедливо. И току-виж се опитали да ги осъдят за нищо. Крайно време е да осъдим Австрия като ксенофобска и расистка държава. Еми така де.

2

Додо

преди 6 години

В Австрия: Младежи с обвинения в джихадизъм...==========Недей, ще ме обидиш!!! Самия факт, че шашкъните от Днeca ги описват като младежи, автоматично означава, че са мохамедани, ерго - джихадисти!

1

Циник

преди 6 години

Цитат: "Младежът се преселил от Чечения в Австрия през 2005 г. заедно с родителите си."Прилича на разходка в парка.Решили....станали...и се преселили!Нищо по-лесно от това.По-разградена *** от меркелска Европа - няма!