56

редовен пътник

преди 6 години

днес около 9 часа в тролейбус 2 1662, шоьора дънеше сръбска музика, както в Белград не пускат. Освен това на два пъти слезе от тролея да си купи закусчица като остави тролейбуса включен и всеки *** би могъл да го подкара. Мислех да се оплача, но като гледам как наказаха пушача, тоя днес може и да го наградят -- Градсия транспорт в София се е превърнал в Сръбски Бардак, а ние плащаме скъпи билети за това удоволствие!

55

Анонимен

преди 6 години

Дъщерята на Боко арестувана с кола за 3 милиона долара в Щатите, но всичко е точно!Ватмънът да се обеси за една цигара!

54

До 50

преди 6 години

Това което прави е жалко и не е дорасъл да го прави,а и не това са проблемите на държавата и решението не е със заяждане на дребно

53

анонимен

преди 6 години

Този същият дето снима е едно дребно човече,,което освен пушач е и разпространител на марихуана,човече,за което се казва ,че не вижда треската в собственото си око ,а все гледа сламката в чуждото,страда от големите си нериализирани амбиции и не за първи път е в полизрението на медиите!

52

Анонимен

преди 6 години

Накажете го солидно и утре тоя с телефончето сяда да кара тамвая за 450 евро месечно!Хайде да помислите малко защо така се получава?

51

Fen

преди 6 години

Ако този ***, който е снимал с телефона беше преминал през казарма, или академия, вече щеше да знае колко точно клечки е плаца, както и да знае как се играят народни танци, с помощта на останалите патрони от стрелкова подготовка.....

50

sport

преди 6 години

на правила! На второ място, проблемът е, че работодателят не го е наказал, а е намерил вариант да го пожали. Нали се стремим към ред, къде ще видите в цивилизования свят такова проявление на неуважение към съграждани, пасажери и закони? Ние си заслужаваме мизерията, *** и помията. Всеки ден се убеждавам в това, даже по-лошо, всеки ден ми се ще да се бях махнал от тази ТЕРИТОРИЯ, която деградира с всяка изминала секунда! Знам, знам, знам, всички *** сега ще цъкат минуси до полуда.!.

49

До Анонимен 43

преди 6 години

Човека това може, това прави, ти като искаш ходи да питаш дилърите и научи децата си че да се пуши и да не се спазват правилата е хубаво нещо и благодарение на него ще трябва да ходят на гурбет.

48

До 41

преди 6 години

Шоп!

47

sport

преди 6 години

Аз съм "за" тези недъзи да се документират! Не ме интересува дали е с диалект, козар, или ***. Дори нямам представа защо последното се използва в негативна конотация. Може би е модерно, чуждиците да се използват от простите хора като обиди. Както казах, не разбирам. Проблемът тук е социален. Винаги има 2 страни, но не виждам аргументите на тези, които защитават пушача. Защото ако глобата е 7 лева, то тогава всеки може да си запали цигара в градския транспорт. Проблемът е НЕЗАЧИТАНЕТО на прав

46

Геле ватмано

преди 6 години

Тука е така. Кой сака по-кутлтурно да бега на запад. Не ми дреме.

45

Ох мале

преди 6 години

До 41 - звучиш ми като потомствен Софийски аристократ.

44

Анонимен

преди 6 години

Откъде измислиха тази глоба 7 лева. На какво провинение е реципрочна. Цитирайте основанието.

43

Анонимен

преди 6 години

Деспов жалко дребно човече,защо не се прави на отворен на някоя мутра а пред ватмана,великия снимач ,до пушачи опряхме,всичко друго е точно,що не ходи да пита дилърите що продават,жалък ***

42

Анонимен

преди 6 години

Поне да му бяха издърпали ушите. Все пак не е убийство, за да заслужава плесник па вратът...

41

Анонимен

преди 6 години

Тоя третополовият, къде е снимал ватмана, да му изсъхне ръчичката, с която си е държал розовото телефонче, козар потомствен, първо поколение с обувки, закупил си модна чик-чирик техника на дългосрочен кредит, тръгнал да проявява гражданска съвест, палячор най - ужасен! Вън от София тоя провинционален скакалец!

40

Анонимен

преди 6 години

Целта на това клипче пуснато по медийте ,не е да се покаже нарушението на ватмана,а момчето с диалекта от село,да стане известен!Абсолютно съм сигурен ,че въпросния стожер на морала,не се съобразява с никого!Това го зная от опит!Можеше ,да предупреди началниците на ватмана,а и има телефон за такива нарушения!

39

Анонимен

преди 6 години

Според Закона за здравето всеки българин, който пуши на закрито, се наказва с глоба от 300 до 500 лв., а при повторно нарушение - от 500 до 1000 лв. При едноличните търговци тарифата е от 1000 до 1500 лв., при "рецидив" - от 1500 до 3000 лв. А при юридическите лица наказанието започва от 3000 лв. и стига до 10 000 лв.

38

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че по-нагъл човек от пушачът няма.

37

Иван Деспов

преди 6 години

Аз съм *** и се гордея с това. По друг начин не мога да си покажа женственоста и затова искам цяла България да ме научи, че съм мека китка. Ватмана отказа да му дуxaм и затова го снимах. Трябва да приемате нас различните и да ни задоволявате.С уважение, джендърчо: Иван Деспов