76

Анонимен

преди 6 години

Българите така най обичаме. Правим каквото си щем, а като стане лошото кършим ръце и се вайкаме. И все другите са ни виновни.

75

Пишач

преди 6 години

Аз съм пушач. Но това че не се спазват законите в България е ужасно. Показва какъв народ сме и защо сме най - зле. Лошото е че и така ще продължаваме занапред. Някой от протестиращите ватмави по доле да отиде в Лондон и да се качи в градския транспорт да се опита да намери там един лондонски ватман който пуши. НЯМА ТАКЪВ.

74

Анонимен

преди 6 години

Kak 7 lv globa toja *** vatman moje da podpali a i ptoba sa alkohol vseta li mu e tapravo marsch ot rabota i nai malko 100 lv toja *** pak schte puschi taka e v bg saloni nula s govorat sa konvenzia debilite

73

Анонимен

преди 6 години

Странна разлика в тарифите. Ако аз се возя без билет - 20 лева. Ако ватманът не спазва правилата и ме трови - 7 лева.

72

Do 69 (до66)

преди 6 години

Явно пушенето съвсем те е лишило от обоняние щом твърдиш, че когато ватманът пуши, , димът от цигара си оставал при него, а не че се усеща в целия трамвай, както е в действителност.

71

xXkiraXx

преди 6 години

Пушете. Пушете повече. Тъкмо по-бързо ще ви няма яко дим, нали така?

70

мнение на пушач

преди 6 години

Значи от утре и аз мога да си пуша в трамвая :-) взимам си едно хубаво кафе и се качвам на 7, а там топличко удобно и с масички даже. Изпивам си кафето с кеф на топло и разглеждам през това време София, като слизам си плащам 7лв. глоба и това е.А МИ ЧЕ ТАКА Е СУПЕР.

69

По-католици и от пап

преди 6 години

Пич,имаш ли си представа колко много се пуши в западна европа.Например в Австрия и Белгия, там едно че се пуши навсякъде, абсолютно навсякъде, даже в болницата в Брюксел има кафенета ,и то не 1,2 за пушачи.АМА НИЕ НАЛИ ВСЕ СМЕ ПО-КАТОЛИЦИ И ОТ ПАПАТА !!

68

До66

преди 6 години

Не спиране на червен светофар няма нищо общо с пушене в отделна кабинка където дима от цигарата си остава при него,така функционира обществото особено при нас че...

67

Анонимен

преди 6 години

Добре няма да спорим запалете цигара примерно някъде по Европа в обществения транспорт или на друго обществено място да видим какво ще стане дали ще се разминете със забележка

66

Анонимен

преди 6 години

Чета коментарите писани основно от ватмани и се ужасявам на какви хора поверяваме живота си.

65

Анонимен

преди 6 години

"Какво ни пречи, че ватмана пуши, след като е отделен в кабина от другите хора!?" Защо да си включвам телефона на самолетен режим в самолета, защо да спирам на червен светофар, след като няма други коли, защо да карам на къси светлини, след като навън е светло, защо да си хвърлям фаса в кошчето, защо да бутам велосипеда на пешеходна пътека...Ами защото такива са правилата! Глупави или не благодарение на тях обществото функционира...

64

Стар софиянец

преди 6 години

Това пушене от водачите на превозни средства на градският транспорт в София беше една от причините да се откажа да ползвам градкият транспорт. На кого пречел ли? Този, който задава подобен въпрос, дали има нещо освен въздух между ушите?

63

Анонимен

преди 6 години

Айде сега тука приказват едно *** като идете по Европа спазвате законите щото глобите са големи няма да са 7лв и мъмрене а бая евро

62

До До 50

преди 6 години

Всеки прави това което може, ти какво искаш сега тоя да се нагърби директно с най-тежките проблеми на държавата? Ако ти можеш да решиш по-важни проблеми направи го.

61

Дани

преди 6 години

Снимащият направил ли е забележка на ватмана на място или само го снимал и сега всички само чатим? Второто действие определено би било добра постъпка, а комбинацията и от двете още по-добра.

60

Анонимен

преди 6 години

Добре де, защо да не пуши човека. Той си пуши в кабината. Аз не съм пушач, ама не виждам на кого пречи в случая. Ако му е затворена вратата и се опушва сам вътре, какъв е проблема.

59

Анонимен

преди 6 години

Кабинка * скапания коректор

58

Анонимен

преди 6 години

Какво пречи ватмана след като пуши в отделна колонка?

57

Анонимен

преди 6 години

Както тези които обраха КТБ трябва да са с доживотна, така и този ватман трябва да получи справедлива глоба, а не някакви смешни 7 лева. Има виновни и невинни. Като искате си направете протест да се разреши пушенето в заведения и превозни средства.....