179

Az

преди 6 години

А да вдигнете заплатите , за да не бягат българите на запад, дори да се върнат някои от там ? Не щете, няма да ви останат пари за мерцедеси, вили и яхти. Нещастници.

178

брезент

преди 6 години

Индустриална зона сме. Днес станах свидетел как три девойки видимо пълнолетни вече обикалят и търсят работа , сигурно са разочаровани от предлагането нямаше работа, а сьм чул че търсят постоянно , младостта и неопитността им ли ги плаши. По добре да докараме китайки май. Стават за роби до едно време поне.

177

Анонимен

преди 6 години

Виетнамци - да. Дисциплинирани и работливи са.Но индийци? Непрекъснато четем за проблемите, които възникват вследствие на традиционните им нрави. Освен това, тук си имаме предостатъчно от тях.

176

Анонимен

преди 6 години

"Предвижда се отпадане на пазарния тест, който работодателят прави, преди да наеме чужденец. Ще отпадне и списъкът с професии за висококвалифицирани специалисти."Ясно, така го направиха немците и французите през 80-те и резултатът днес е налице.

175

Насакото Яката

преди 6 години

Мокрия сън на "работодателите" в България- индуси и виетнамци идват да бачкат за 250 лева на месец.....напук на наглите български мързеливци които не искат да работят за 400 лева...

174

Циник до 185

преди 6 години

Мога да те уредя!С турци...афганистанци...африканциСамо мерак да имаш!Обикалят по цял ден ..червените фенери срещу централна гара...много ще ти се зарадват!Аааахахаха

173

Работодател

преди 6 години

Българите са мързеливи и работят мърляво. Работодателят предпочита на наема работници от вън.

172

Жоро

преди 6 години

До Анонименааа, аз не мисля, просто питам...оставил съм този процес много отдавна, щото знам, че има много по-висши форми на живот като теб, които достатъчно успешно се справят с мисленето :-)

171

Лошо нема

преди 6 години

Виетнамците поне ще решат проблема с уличните кучета и котки.

170

Емо

преди 6 години

Нещо се бъркате, Индия и Виетнам имат работеща индустрия и огромна заетост. На тези заплати могат само да Ви се усмихнат любезно. Може да подлъжете само отхвърлените с нисък ценз и лузърите, но такива си имаме в изобилие в БГ.

169

Циник до 179

преди 6 години

Става!Но трябва първия месец да си платиш квартира....

168

Анонимен

преди 6 години

Жорка, Гоше, остави мисленето на тези, които го умеят

167

Жоро

преди 6 години

всичко е ясно, само не разбрах тея виетнамци и индийци ше преподават ли български език и литература в училищата, ще гледат ли малки деца в детските градини и ше бият ли инжекции в болниците :-)

166

gogi

преди 6 години

До *** до 168-S malko nemski stava li taya rabota v franfurt

165

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че в Бг тези, които правят мн пари имат акъл, тези, които едвам свързват двата края са... тъпички

164

Циник до 168

преди 6 години

Ако знаеш немски приятелю...мога да ти препоръчам фирма ( за временна заетост ) във Франкфурт - пак ще си докарваш повече отколкото в ***!:-)

163

Анонимен

преди 6 години

По отношение на качествените работници-баща ми е на 80 години, заварчик от 64 години, работил е 5 години в Германия и 5 години в Чехия.Работил е на летището във Франкфурт.Все още му идва на гости инженера Петер от Германия. Казва, че такъв майстор не е виждал през живота си в Германия. Отделно от това баща ми каза, че половината ГЕРМАНЦИ в бригадата са били калпазани дето нищо не става от тях.Така, че не говорете за лошите български работници.Защото това НЕ Е ВЯРНО.

162

Анонимен

преди 6 години

Време е да се умешим пак , стига с тоа Путриатизъм

161

Анонимен

преди 6 години

Българският гений... има 1 млн. безработни *** в държавата си, но иска да внася още ***...

160

до 161

преди 6 години

Истината е, че съм си много добре с 8к бруто в Бг, вие ходете да берете нарциси, кой за квото е учил :))))----------------------------------------------------------------------------------------------------------И кво си учил за 8 хилки заплата бе човек? Тва трее си много учен... Професори и академици взимат макс по 1500лв, ти пет пъти повече от най-учените.Бравос.... Айде аз отивам да бера нарциси... :-)