19

Анонимен

преди 6 години

Ние не можем да се освестим от индийци, те още щели да докарват...

18

Мене

преди 6 години

Много, много жалка картинка. Изпадам в ужас като чета за това безочие и тази тежка наглост. Пожелавам ви, неуважаеми "бизнесмени", някой ден всичко да ви се върне и това неминуемо ще стане. Господ очевидно няма, но приказката "всичко се връща" доказано работи.

17

Анонимен

преди 6 години

Балъците в България свършиха, опитаха се да намерят балъци от Украйна и Молдова и не успяха, сега се търсят балъци от Индия и Виетнам, от сега мога да ви кажа, че няма да намерят и там.

16

Анонимен

преди 6 години

В Украйна и Молдова не намериха балъци сега се ориентираха към Индия,Боже, Боже. Ама тези си вярват. И колко трябва да плащат на един индиец че да може да си плати квартирата, храната, тока, водата, телефона, интернета и да му остава нещо за спестяване, 600 лева брутни или 500 нетни това няма как да стане. А на какъв език ще си говорят също ми е загадка.....

15

Професор

преди 6 години

При Станишев 20% безработица. При Бойко недостиг на работна ръка. Икономиката прегрява. Страната е в подем и огромен икономически растеж.

14

Анонимен

преди 6 години

Арогаността ви ще ви погуби.Ще внасят хора?!?! Ето ви доказателство, че тези клети бизнесмени мислят за работниците като за консуматив.Memento mori, уважаеми!

13

Анонимен

преди 6 години

Защо така нали в Украйна и Молдова се изпотрепват едва ли не за да дойдат тук или и там балъците разбраха за какво става дума, и зелени човечета да докарат, и те ще избягат.

12

Анонимен

преди 6 години

Ще се получи,като с вноса на работна ръка за черноморските курорти-идват за малко и като видят мизерията тук,си обират крушите!

11

лично мое мнение

преди 6 години

Търсят се роби, които да работят за 500 лева по 12 часа на ден. Българските роби май се осетиха и си биха камшика и сега няма кой да работи на дерибейте и щели индици да внасят, еми ние си имаме доста индиици, които след 20-25 години ще са мнозинство, ама те не са като българите, идват по 200 човека с колове и брадви и си взимат това което им трябва. Тогава ще им гледаме сеира на нашите дерибей.

10

Бай Иван

преди 6 години

Да приемем ,че намерят някакви шматки от някъде където ще бачкат за 300?.Ще работят месец,два година и ще разберат ,че не е работа тук и ще избягат.През това време БГ работници ще продължат да се евакуирват на запад..В един момент шматките ще привършат защото и в индия ще се разчуе за наште бизнисмени и тук ще останат само бизнисмени и тогава сами ще се назначат на работа и ще си дават 300? заплата..

9

anonimen

преди 6 години

Приемаме инвестиции отвсякъде - защо не и работници?

8

Анонимен

преди 6 години

Иде време да внасяме работодатели май. Ама в предвид съотношението работници/работодатели може и тук да намерим читави.

7

Киро кардана

преди 6 години

Ъъъъъ,е ние си имаме 1милион граждани от индийски проход цял ден кибичещи без работа ,лафещи и люпещи семки...що съ ни още?

6

Анонимен

преди 6 години

Да внасят каквото искат, само после да не риавт, защото никой няма да им работи за 300 еврака. Като искате работници, оправете доходите.

5

Анонимен

преди 6 години

Нямаме безработица, че искаме и индийци да "внасяме" ли? Или пък специалисти ни липсват? Пак ги мислят някакви от сорта на това да наемат хора за жълти стотинки, 'щото ние българите вече им свикнахме на номерата.

4

Анонимен

преди 6 години

Ето резултата от "мъдрото управление" на нашите бизнесмени, предимно мутри и далавераджии, докопали се до пари и предприятия. Нищо за по-добра квалификация, по-добро заплащане, да се задържат и стимулират най-добрите. Печалба, печалба и печалбата. Да не си мислят, че индийците и виетнамците ще работят по-добре? Кой ще им плаща периода за адаптация, държавата ли? Държавата отдавна е ограбена до шушка и продължава от *** Шайкаджиите. Образованият и можещ българин бяга, ЕС изсмука над 1 милион.

3

Анонимен

преди 6 години

Работодателите мислят само за джоба си. Помним виетнамското нашествие унас-мързеливи измамници,които продаваха електронни часовници за 80 лв. Накрая милицията с бой ги натовари на самолетите,същото беше и в ГДР. Сега обаче дойдат ли връщане няма!

2

Анонимен

преди 6 години

Т.н. работодатели да си работят сами. Те говорят за липса на работници , а когато ги имаше им плащаха по 500лв. на месец колкото да не умрат от глад. Сега им се дощяло виетнамци или индийци . Тези хора трябва да се обучават и да учат езика кога....... Много се заблуждават , ако мислят , че това са онези виетнамци от преди 40 години. Балъците навсякъде по света са на изчезване, искат пари .

1

Панталеев

преди 6 години

Ще наемате,но никой не иска да Ви работи за жалките заплати който предлагате и продължавате да хитрувате с осигуровките на минималната ставка,ако си мислите че ще ви се вържат Индийци или Виетнамци давайте,но първите 100 ще кажат на другите,че нищо не става тук и ще стане като с БЕЖАНЦИТЕ който сами отказаха да преминават от тук,а не жалката ограда ги спира.