45

До 30-PD

преди 6 години

Поздравявам ви.Един разумен коментар на нормално мислещ човек.За съжаление малко хора ползват форумите със смислено постване. Повечето ,,изяви" са малко като във войнишки нужник

44

BG-JALMIYE

преди 6 години

NAY MNOGO RAJDAYMOSTA DO 1878 GODINA DO TOGAVA MNOGO RAJDAIMOSTA E BILO ZASTO NEZNAMTIRSETE V GOOGIL

43

Анонимен

преди 6 години

В историята няма нищо ново!Древните гърци докато са живели просто и бедно са имали повече деца!В последствие основават колонии в Средиземноморието и Черноморския басейн ,развиват търговията,заживяват богато,но с по-малко деца!Същото е и с Римляните,дори е имало сенатори предупреждаващи император Юлиян,че раждаемоста на латините и елините спада,докато варварските племена се плодят ,и това ще срине Империята!

42

Анонимен

преди 6 години

С тия темпове на измиране добре ще се стабилизираме, първи в света по смъртност на населеноето, не на 5 милиона, на 20 милиона ще се стабилизираме постепенно при демокрацията.

41

Burzum

преди 6 години

Ми не е вярно това...постепенно ще се стабилизираме на пет милиона ...имайте в предвид ,че в средновековието сме били около милион.....а и има много по малко народи от нас например балтийските,Словакия,Словения ,Хърватска......преодолеем ли синдрома ГЕРБ нещата ще потръгнат...

40

Анонимен

преди 6 години

Виновни са ромите.

39

Анонимен

преди 6 години

ето затова трябва да поощряваме ромcкaта раждаемост с по-високи социални помощи! Ромите са двигателя на България, дано поне те не емигрират!

38

АНТИ

преди 6 години

Намаляват ни гaдно,заличават ни планово,до указан лимит,българина е подложен,на жесток геноцид !Бай *** Балканскитолкоз години как не разбра,че той е ненужен ще вземат,златната ни земя.

37

Анонимен

преди 6 години

3 подобни статии за един ден, прави впечатление че под тях масово се изявяват проруски "патриотари"

36

Анонимен

преди 6 години

През 2100-та година..демек след 80 години ще сме 3,8 милиона в България, от които 2,5 милиона мангассари, половин милион потурчени българи и 800 хиляди българи.

35

Анонимен

преди 6 години

Населението на България ще се топи до едно време. После ще следва демографски бум защото нераждащото деца мнозинство ще намалее а раждащото малцинство вече ще бъде мнозинство.

34

Анонимен

преди 6 години

През 2050г. България 5,4млн.!Българите ще бъдат не повече от 1 милион!Колко ще останат в България е друг въпрос!Закривай ,и последния да загаси лампите!

33

Анонимен

преди 6 години

Дългосрените демографски прогнози почти никога не се сбъдват

32

Анонимен

преди 6 години

Така ще е докато ни управляват пълни измекяяри и измамници готови да ти забият нож в гърба при всеки удобен момент, а за пари и родителите си ще продадат.

31

Анонимен

преди 6 години

След 30 години значи от тия 5,4 милиона в България...2 милиона ще са мангассари 1 милион турци и и 2, 5 милиона българи.

30

Анонимен

преди 6 години

Политиците да четат това.Тук останахме балъците.

29

PD

преди 6 години

Дрън Дрън.Рев за нероден Петко. А кой може да прогнозира, колко ще е човечеството 2100г. след назряващия сериозен военен конфликт на планетата. Колко ще ни засегне? Какъв ресурс за оцеляване може да предложи територията ни?Да не се окаже, че територията ни, е удобна люлка на новото човечество. Стига крокодилски сълзи. Били сме и пак ще бъдем. Просто трябва да си припомним, кои сме, и защо сме точно тук.

28

каpaкaчанин

преди 6 години

Има нещо тoтaлнo сбъркано във вac българите. Неслучайно в Гърция казваме за вас - "странния съсeд"

27

Анонимен

преди 6 години

Тия да видят как се плодят в Африка и кой ще ги храни понеже те не обичат да работят, иначе нямаше да са на този хал.

26

ами

преди 6 години

Нали това е целта,българите да изчезнат....добре се изпълнява,жалко за красивата ни страна,много жалко!