65

няма празно

преди 6 години

Турция е 80 милиона.Колко му е да се преселят 10 млн.Но няма да има кой да им слугува и плаща данъци,като навремето.

64

РАН-ЪТ

преди 6 години

3-та по смъртност в света ?Може и още !И още...И още...

63

Анонимен

преди 6 години

Това е фейк новина!На мен правителството ми казва,че всичко е окей в нашата мила родина!Дотук с майтапа!!Истината е много по страшна,за Българите от описаното в доклада!!

62

АНТИ

преди 6 години

Плюете соца,но тогава българинаимаше в пъти повечешанс да оживее всистемата.

61

Анонимен

преди 6 години

Няколко неписани факти.1. Погледнете ЮАР след като белите сдадоха власта.Това е най малката съдба тук.2. Празно място на планетата няма.Много наций вече несъществуват.3. В съвсем скоро бъдеще навлиза изкуствения интелект ,и ще стане так че и високо технични кадри ще са без работа.

60

Профанесор

преди 6 години

Откакто Бокич яхна властта и поръчките,раждаемостта спадна драстично.А техните деца се изнесоха поживо поздраво,да се возят на Бугати за богати.

59

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Топим се. Факт ! Изчезваме като етнос и нация. Градовете и селата обезлюдяват. Изключение правят няколкото големи градове.Другото е пустош и става все по-запустяващо.Народът ни намалява. Още по-страшно е, че не само, че намалява, но и се изменя в качествен състав.Ако можем да видим качествения разрез на населението или по-точно етническия му разрез ще изтръпнем !А, някога бяхме хубав, приветлив, бял, православен народ.Аз го помня това време и ми се иска младите да знаят, че това е истина.

58

перспектива

преди 6 години

3, 8млн., от които- 1,5 млн туркиш ,2 млн ром и 300х.булгарос

57

Професор

преди 6 години

Откакто Радеф стана президентин, раждаемостта спадна драстично.

56

Анонимен

преди 6 години

Майката е....те на хубавият народ

55

Анонимен

преди 6 години

Всичко е до мироглед и ценности!Преди век българите са намирали щастието,утехата,богатството в децата и роднините си!Сега радоста и успеха се търсят ,предимно в кариера и материалните неща!Много от нас бегло познават 1те си братовчеди ,а за вторите само сачували и най-много ,да ги знаят по физиономия!

54

Анонимен

преди 6 години

Поредната лъжа! След 15 години с това темпо на подмяна на коренното население няма да я има страната!

53

АМОРАЛ

преди 6 години

Години наредМизерия и нищетаБезработицаДемографски сривОтрицателен прирастКорумпирани политициКорумпирани чиновнициБюрокрацияОграбиха ни<br>Мизерни доходи<br>Замърсена природа<br>Кредитни милионери<br>Емиграция<br>Приятелски кръгове<br>Мафия<br>Икономическа разруха<br>Болна нация<br><br>Ограбиха ни<Приватизация<br>Депутатски имунитети<br>Държавен рекет<br>Задкулисни игри<br>Социална изолация<br>Наркотици<br>Проституция<br>България

52

www

преди 6 години

Затирване на България.Видими резултати!Гарантирано от ГЕРБ!

51

тука гледай тука виж

преди 6 години

Много хора си сложиха въжето от "хубавия" )сега Гербав) живот.Обаче, за това почти не пишат джурналята.

50

АНТИ

преди 6 години

Не само намаляваме,не само удряме дъното,но ще разпарчетосат България.

49

Анонимен

преди 6 години

Никой не бяга от хубавото.

48

ВИНАГИ ИСТИНАТА 18

преди 6 години

Б Б и ГЕРБ са вредни за БЪЛГАРИЯ - стигнахме дъното по смъртност , по раждаемост , ПО КОРУПЦИЯ , по сива икономика и....... , а нашият *** тръгнал да оправя света . Добре че го отрязоха за ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ , ЗА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА НАШАТА *** .

47

Анонимен

преди 6 години

Виновни са ГЕРБ

46

Демократ

преди 6 години

Хоратав България днес при демокраицията живеят богато като в Норвегия и Германия затова не правят деца, а при соца само кисело зеле и по цял ден бачкане в ТКЗСто. за 2 лева надница.