14

Анонимен

преди 6 години

И дават минимални заплати и осигуровки за 10 - 12 часа къртовски труд на норма, а винаги има брак заради старите машини, които се удържат накрая от заплатите на хората, третирани като роби.

13

Факт

преди 6 години

Браво на ГЕРБ ,ромите ще има къде да работят.Българите отдавна се изнесохме,омръзна ни да чакаме светлото бъдеще.

12

Анонимен

преди 6 години

Добре де, ама що на тоя от снимката му падат долари на главата? Не трябва ли да му падат евра или левове? Зер още сме в Евросъюза, не ли?

11

Анонимен

преди 6 години

Седмицата започва с оптимистична апокалиптична фантастика. Само така, днес беге, пророци на успеха сте вие!

10

айде бе тролове

преди 6 години

Само толкова ли можете... оня със среданта заплата - ще те светна в Холандия хората със средни заплатаи карат колелета, а не коли ;) За боко тиквата да чуя сега...

9

Карате кид

преди 6 години

Абе аз нали ви казах, че като е Боко на власт и ше потече от чешмите мляко и мед и ще се заринем в пари, чак няма да има кво да ги правим и англичаните и германците ще идват в България на гурбет, *** вие - не та не! Е на, стана !!!

8

Анонимен

преди 6 години

Фейк нюз за ***.

7

Анонимен

преди 6 години

Ша са управим.... И за кво са ни толкоз много пари и благоденствие, даге? Аре да си стоим беднички, че да идват повече шведи на море и да ни ритат в главите!

6

Анонимен

преди 6 години

И к'во от т'ва?Като инженер мога да кажа че положението в България никак не е розово. Аз и жена ми взимаме средна заплата за страната а едвам свързваме двата края след като си платим наема и сметките. В Европа със средна заплата хората си позволяват да изплащат жилище, автомобил и да гледат нормално 2 деца.

5

Шаран-БГ

преди 6 години

Софийското равно поле малко си отдъхна след унищожението на Кремиковци, но пък му дойдоха много един милион ***.Сега му трябва още малко промишленост в района на Божурище и не ме питайте защо там се диша тежко. Важното е да забраним печките на дърва и въглища! Ако някой иска /препоръчва се на пенсионери/ да прибегне до "бялата смърт"! Била безболезнена и приятна...........

4

Калоян

преди 6 години

Някой в DNES.BG е пренощувал под въздействието на особени химически или растителни средства, вероятно такива, които законът по принцип преследва. Допускам все пак, че статията може да е просто е резултат преупотреба на алкохол и следователно от зъл махмурлук или героичен полет на третирана журналистическа фантазия. :) :) :)

3

ооо

преди 6 години

атанас пържелов изпържи националната гарнитура и отново стана шопска салата. и отново в софия . честито на напускащите Родината и на ББ.

2

троп на ГЕРБ

преди 6 години

Къде са колегите *** от БСП? Я казжете някой виц за Боко Туквата.

1

Елемаг

преди 6 години

Понякога Днес.бг има свойството да ми оправя настроението за деня,въпреки чудовщната цензура вихреща се тука.В случая,доста се посмях.