14

Анонимен

преди 6 години

Преди да ги дочака тези инвеститори, Враца ще стане село като Криводол.

13

Анонимен

преди 6 години

До СвПрав си. Няма такъв. Там дирибейства другаря Мишо Петков и сие, като продават тока на завишени цени незаконно и без да плащат данъци.Около 2/3 от къщите във вилната зона са без ток, защото им искат по 50-60 киловат.

12

Св

преди 6 години

Снимката за съжаление не е от Враца. Аз поне не знам да има коректно захранени имоти в промишлените зони, верно една от улиците я пооправиха. За всяко гаражче с по - сериозна мощност ЧЕЗ искат да си направиш трафопост за твоя сметка. Най - големия проблем е, че няма да има кой да им работи на инвеститорите. В съседна статия тук от днес си го пишеше - най - бързо изчезващия град. Що им е да идват, да изсипят 4 млн ? и накрая да плащат на пенсионери пазачи да охраняват пустите халета.

11

Анонимен

преди 6 години

Прав, че човечецо гдето искат да минат към Румния. То от музовир, как може да стане полицай или прокурор. В това проблема, всички мозувири във Враца са у МВР и Прокуратурата.

10

Врачанин

преди 6 години

То инвеститори в Ботевград избягаха в Ниш Сърбия, ти чакат във Враца да дойдат.Скоро в региона, ще се съкратя около 2000 работни места.Виновниците са посочени по долу в постовете.

9

Анонимен

преди 6 години

Да ме изивиняват малко останали читави хора във Враца. Но при инвеститори, кой ще работи тъ..панари от МВР едва изкласили средно като Бисер Кънчев, Тодор Козовски, Гъзбибарезо и т.н. и пропаднали и неграсмотни трендафили като Симона Киконова, Галя Ваковица, Сливата Христова и прочие.То няманяма хора бре..

8

врачанин във Варна

преди 6 години

Враца е пропаднал град. Там е пълна мизиерия и простотия. Останали са малко свестни хора, а тъпнан....арите се уредели я в полиция а в община.Цялата вилан зона няма ток, а МВР делят с посочените дирибей.Това са смешки, там 2/3 от вилнат зона е останла без ток, а тие чакат инвеститори да дойдат.

7

Анонимен

преди 6 години

Враца е пропаднал мафиотски град управялван от фалирали червени дерибей.Тук в промишлешлените зони никой не иска да идва, защото червените крхмери се занимават с незаккон тъговия с ел. енергия достигаща до 60 ст. на киловат.Другари като Славей Григоров, М. Петков и т.н, се покровителстват от МВР и Прокуратута Враца. До там са стигнали, че изнудват старите хора във вилната зона на града да им плащат по 60 ст за киловат.Начаков, Дилков, Гъзбарецо и голяма част от "Ушеви" са рекирират врачани.

6

Анонимен

преди 6 години

Стига с този "най-беден" край. Враца е като всеки окръжен град от този калибър. Макар и с ниски заплати, безработица почти няма. Някои ходят по чужбина, други въртят далавери, треит работят в малки фирми и се оправят хората някак си. Въпреки че почти всеки има село в околията не си дават зор да си произвеждат храна а изнасят с колички от суперите. В кауфланд и Лидъл е фраш винаги с народ и купуват като за последно.

5

Анонимен

преди 6 години

До Врачанинами като гласувате все за другаря Миков, а той не яде асВалт, така ще е.

4

Врачанин

преди 6 години

В момента едва ли има друг град в България с по лоши разкопони улици. По някои от тях не може да се кара повече от 20 км.час. Тези които са асфалтирани са с 4 см. асфалт и вече имат дупки. За какво говорим?Това е като да имаш магазин на улица по която пешеходец не минава и да чакаш да го вземат под наем.Няма да стане.

3

dдфсф

преди 6 години

Враца Враца... там и гарга не каца, те инвеститори чакат.

2

тиква

преди 6 години

...и с никакво правосъдие очакваме инвеститорите, има да ги чакаме. Къде е сега тиквата да каже как става това

1

поп Груйу

преди 6 години

***....