114

Анонимен

преди 6 години

Много селяни се домъкнаха в София и правят каквото си искат. И тая госпожа, що не ходи из бургаските села да прави тия селски номера.

113

Анонимен

преди 6 години

Миналата година преди изборите мьжо й на тая даде зелена светлина да гонят от границата вьзрастни бьлгарски баби с турско самосьзнание и се похвали даже.

112

Анонимен

преди 6 години

Вероятно е била под въздействие, иначе щешпе да спре. Не виждам друга логика. Добре поне, че не е убила някой, но такова поведение е недопустимо. Ако жената на президента ще прави среднощни екшъни из София, какво да очакваме от всички останали, нейни съселяни, които се довлякоха в София.

111

Анонимен

преди 6 години

Ако съм на него също бих прикрил случая ,но бих я нашамарилл в разрез с Истанбулдката конвенция

110

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно е много грозна шега,просто някаква пародия на държава и държавност!

109

Handel

преди 6 години

Нда... Както Алеко константинов е написал "Пази боже сляпо да прогледне". И заинформация на днешните младежи кой е Алеко константионов - много известен автор на текстове за рапърски песни, най-известната от които е "До Чикаго и назад"

108

,

преди 6 години

Папараците на лов , но изпуснали кулминацията не казват как е била облечена отиде бонуса .

107

.

преди 6 години

Долни инсинуации.Жената сигурно дори не е била в България по това време.

106

Пенсионер

преди 6 години

Докога ще се плаща за охрана и издръжка на жените на безделниците на България? Колко пенсионери ще се нахранят с разходите за охрана на българските ***,довели държавата до днешната бедност? Няма ли някой да сложи юзди на безкрайното харчене на народна пара?

105

Президент надали ?

преди 6 години

Президентша явно се вижда, че си имаме, ама президент надали ?

104

Анонимен

преди 6 години

Parvo radeva nece presidenscha s jena na presidenta vtiro saschto da ja vosat da su kara sana kolata tja da ne e kraliza elisabet ja pak isjruvavsbw na radevia protikol koi plaschra rashodite na desi radeva tja e samo jena ba radev

103

Деси

преди 6 години

Това не бях аз- това е моята сестра-близначка която отиваше на среща с моя приятел,за да ме остави на мира и да се поизлежавам на плажовете в Резово.

102

Дръпнала е

преди 6 години

Дръпнала е един коз и две три ръчни, голяма работа... Вие пък вечно от мухата слон да направите.. брей брей брей.... ..............

101

Анонимен

преди 6 години

Уволниха шефа на НСО и тръгваха партенките! Уж го разследват, а му готвят бюрото в Санкт Петербург!тКъде ли е сгазил лука?

100

Анонимен

преди 6 години

Иситната я знаят само двамата *** стопирали мерджана, които вече са заплашени че ако не си сменят версията, ще има нещо повече от уволнение, а именно кършум в главата,

99

Анонимен

преди 6 години

До днес съпругите на българските президенти не са ги злепоставяли. А тази се е развихрила като тайфун.

98

резил

преди 6 години

Кой управлява НСО ????? *** -пъпеш Радев !!! И. ..... Цирка е пълен . В ЕВРОПА управляващите ходят на работа с метрото и с колело .РАЗГАЩЕНА ДЪРЖАВА И НАГЛИ УПРАВЛЯВАЩИ .......

97

Анонимен

преди 6 години

От утре всипки на работа със собствени коли. Това разграбване трябва да спре. Ние решаваме , кой е важен и кой не е. Ако не ви харесва , без служебни коли ...По давате си молбата и напускате . Сигурен съм , че ще намерим кой да ви земести. Ще ми ги возят всеки ден в С класи и БМВ та.На гол *** , пищови.

96

Дългата Деси-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

95

село

преди 6 години

Тая е за някое ТКЗС , да копа и да сади лук .Кой я пусна в София , бе ??????