174

Пич

преди 6 години

Какъв 'ВИП" е тази кокалеста селиндърка бе, какъв "ВИП"?! И това ако е "ВИП", то всички сме със синя кръв ...

173

важна среща

преди 6 години

Деси беше назначена като наблюдаващ но Президента.Явно е мръднала по важна работа и тези полицаи са объркали всичко.

172

Българин

преди 6 години

На пръв поглед последователите на ГЕРБ отвръщат на удара за враждебните коментари относно Плевнелиев.Това е отчасти вярно, но непълно.Всъщност вековна традиция на Империята на Злото е да злепоставя всеки Българин който благодарение на личните си качества, е заслужил обществено доверие. Това се прави с очевидната цел в България да няма признати авторитети и да живеем във взаимни ежби.Аз се надявам Президента Радев да си помисли по въпроса.

171

Elif

преди 6 години

A, eto kakav siguren transport prevozva korektno i tochno stokata za narkomestata v bg i parite v offshornite banki...:-)...a mvr i kat samo im maha s slanchogled drujelubno i im pojelava priatno patuvane... :-)....theater na narodnata bg armia...:-)Theater v bg parlamenta... :-)A chesto im se poiaviavat i tochni snaiperisti po jelanie...

170

Агент Гибс

преди 6 години

Журналята -герберунгели агонизират в желанието си да изпълнят поръчката за злепоставяне на Президента ...

169

Анонимен

преди 6 години

В събота, 10.02. в 11,45 ч. пред Народното събрание ще има протест против Истанбулската конвенция.

168

Мишо

преди 6 години

Като видиш коментарите и ти става ясно защо медиите пускат фалшиви нови. Ами то поне 60% са клъвнали на партенката...Трябва да си изключително *** за да решиш, че НСО ще разрешат на президентшата да кара. Колата е на НСО, полицаите са проспали този факт, подгонили са ги защото НСО по закон не спират на стоп палка. А журналята са видяли във всичко това чудесна възможност за сензацийка и да натрупат една торба $ от реклами от балъците като вас цъкащи по статията.

167

Oman

преди 6 години

Offshorni komunisticheski bg ***...pf

166

въпрос

преди 6 години

Шефът на службата в оставка: Инцидент, колите не са разпознати!А защо шефа е в оставка?

165

абе .....

преди 6 години

Може да е мръднала жената на несанкционирана разходка и по случайност да са опитали да я спрат. Стават такива работи.Трябва сега да наблюдаваме по-отблизо как ще реагира Прецедента.

164

Анонимен

преди 6 години

До akud комунист лъже до крой...Борисов -сирака- станал сам кмет премиер

163

Анонимен

преди 6 години

Еййййй,не я оставихте на мира тая жена.С какво ви бърка в здравето не знам.Завистта ви е напълно обсебила и издухала разума от главите ви.Жалки сте.

162

Наблюдател

преди 6 години

Предлагам да се смени правописа на думата жандармерия на жендърмерия.

161

Анонимен

преди 6 години

Герб са активирал всички обществени структури за оплюване на Радев.

160

Анонимен

преди 6 години

Лелеееее,колко злобни хора има в тая държава.Какво ви бърка този случай,бе,нещастници.Властта ви ограбва всеки ден с пълни шепи,но това не го забелязвате,а някаква незначителна история с президентска кола ви разстрои живота.За пореден път се убеждавам колко прав е проф.Иво Христов за 80-те %.

159

Анонимен

преди 6 години

Много шум за нищо.

158

до 170

преди 6 години

Анонимен, тиражираш фалшиви новини.

157

Анонимен

преди 6 години

Всички съпуги на досегашните президенти са били по-скоро за пимер в обществото, независимо от коя партия е бил издигнат мъжа им. Тази откъде се пръкна такава вилнееща? Решетников май я подцени.

156

Анонимен

преди 6 години

Абе и то момичето, пийнало две-три водки с другари и нали е от село, приискало и се да подкара веднъж хубава кола. Какво да се прави- манталитет. Излага ни пред света, ама какво да се прави момиче от село-сиреч от народа.

155

Анонимен

преди 6 години

А за Бугатито на първата дъщеря в Щатите?!