80

Анонимен

преди 6 години

Другарите подкараха опорните точки, колко хубаво при партията-кYчка, как нямало било бедност.

79

от народа

преди 6 години

колко незаконни пришълеца, наричани "бежанци" се хранят от вноските в ес на българия, колко бели бъргарски деца и стари хора, т.е. безпомощните гладуват или още по-лошо, са болни, без дом и т.н.?

78

Анонимен

преди 6 години

Kaк пък една лоша новина не чухме по медиите за 45 "славни и блаженни" години?Какъв рай ще да е било.

77

Анонимен

преди 6 години

До мирянинКакво ми се изхвърляш тук, нали си много състрадателен, нали си най-възвишения идеалист и хуманист, отивай да ги събереш всички *** от улицата, да си ги отглеждаш във вас, да ги храниш, переш, къпеш и бършеш дупетата. Или чакай малко и теб те мързи много, не ти се занимава, настояваш това да го прави някой друг, глупаците да плащат, аз ще ползвам - колко възвишено и морал, хвала на такива гуру-шамани като теб.

76

Анонимен

преди 6 години

Какви мигранти бе, мигранти в България, дори и да го вържеш мигранта в България ще намери начин да избяга, мигрантите бягат от мизерията, не идват при мизерията.

75

Анонимен

преди 6 години

Ако видите такива хора,купете им храна, или пък ги заведете в близкият ресторант,където ще хапнат и ще се стоплят. Не знам,освен да просят,друг начин няма.

74

Анонимен

преди 6 години

Вече няма работа, а ако има тя е неситурна и ниско платена. Все по-трудно се намира работа. 2018г много хора в България ще останат без работа. А от уволненито до улицата минават средно 6-8 седмици ако не си намериш нова работа да си плащаш сметките и винаги новата работа е много по-ниско платена, никой не плаща нова цена на употребявана стока, работникът е стока на пазара на труда.

73

сорош

преди 6 години

всичко е по план, а тази година още 5 000 000 мигранти от африка и арабия и готово!!

72

Анонимен

преди 6 години

Че няма социална политика за всички това е ясно тъй като например една определена група от пенсионерите -пенсионирали се в най -неблагоприятното за тях време получават много по-малка пенсия отколкото същите пенсоионери със същия ценз но пенсонирали се малко по-късно .Това социално ли е и всичко друго в тази държава -ония горе си гласуват каквото си поискат в тяхна полза-увеличение на отпуската увеличение на заплатите -връщане на турци , а не на българи -това нормално ли е според ВАС-за мен НЕ

71

Анонимен

преди 6 години

До На думи много силниИменно всички трябва да се борим, за да не изпадаме в такова жалко положение! Предадеш ли се, отдадеш ли се на мързела и глупостта, всеки си заслужава жалката съдба, пък било това да съм аз или някой мой близък.

70

Предложение

преди 6 години

Предлагам да изгоним другарите с ламборджинитата и бентлитата и да ни дойдат за чорбаджии господа капиталисти с ламборджинита и бентлита и да ни дават големи заплати, капитализмът е най-съвършената система, но комунизма му пречи да се развие.

69

мирянин

преди 6 години

до утайката на обществото по-долу, сигурен съм, че ти си много по-голяма ***, то класа и интелект не може да си купиш, раждащ се с такива, дори бездомника сигурно е по-човек от теб, щото мозъчето ти е гладко и малко като на орангутан!!!

68

До 61

преди 6 години

Възрастните хора си имат деца, възрастните хора, накога са били млади и трябвало да помислят за стараните си. Така че да всеки изпаднал в такова жалко състояние, сам си е виновен и съответно е утайката на обществото. А твоята човечност излиза извън рамките на здравия разум и застрашително преминава към откровенна глупост! Народа го е казал много добре - "ум царува, ум робува, ум патки пасе", вземи да помислиш върху това.

67

На думи много силни

преди 6 години

До АнонименВнимавай, съдбата да не те застигне, че тогава ще ревеш като малко детеЧ

66

българин

преди 6 години

скоро от ЕС ни спират ТЕЦ-овете и понеже нямаме нужда от ЯЕЦ-Белене, оставаме и без ток, на свещи, даже и тези по панелките ще са на дереджето на този бездомник!

65

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантическа мизерия.

64

Анонимен

преди 6 години

При социализма и Тодор Живков улиците бяха пълни с бездомници и безпомощни старци, но на новините им беше забранено да съобщават за това.

63

Анонимен

преди 6 години

Другарите с ламборджинитата и бентлитатапак зарониха крокодилски сълзи.

62

Предложение

преди 6 години

Предлагам да развием социална политика, и 3те милиона българи които напуснаха страната защото няма социална политика да се върнат и да живеят в родината на социални помощи и повече никога да не я напускат.

61

До 54

преди 6 години

Ти пък каква социална политика искаш? Да ти дават пари на калпак, а ти да се цупиш, че са ти малко, докато се излежаваш у вас. Да много добра стратегия, много възпитателно, да живее мързела, да си мързелуваме всички казвам, докато умрем от глад.