120

Щракача

преди 6 години

A така Слафчо, ама ги изпитвай тез нови политици и за познания по чалгица щото който щрака с пръсти и метка гьобеци тоз познава Балгария най добре Оп Оп Оп А после ни зарадвай и ти с един чисто нов албумец с чалгица така пък после нека ни стигат! Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са Ииииибре Животееееее

119

Българин

преди 6 години

Ама гласувайте си за тиквун бре - кой ви кара да избирате Славун - той дори не се е кандидатирал ,за разлика от онези в парламента ,които ви ограбват за един мандат ,или пък цели три !

118

Байфидан

преди 6 години

До Варан. И колко сте с него - 20-30 хиляди, дето ходите на смешните му чалга концерти. От тази *** дърво не става.

117

изнервен

преди 6 години

Хе-хе, срещнал изумителни хора, ама според кого - според него, учиндолския чалгар. Но това изобщо, ама изобщо не означава, че на избирателите ще им харесат разни "супер успели" на Запад българи, които си зарязват бляскавата работа и дома и идват тук да ни оправят. А и това, че си успял професор или учен в някаква област съвсем не означава добър управленец. Иначе президенти и премиери трябваше да са ни само членове на БАН-академици.

116

Варан

преди 6 години

По-добре признати и успели българи, отколкото корумпирани наглеци.Давай Слави с теб сме!

115

Хермес

преди 6 години

На фона на Данчо Ментата, госпожа Лъжа, Сергейчо и Вигенин, Първанов и Румен Петков - хора с "благородни, аристократични" физиономии, физкултурници, пияни чичковци по барбекюта, които разпределят порциите,... спирам за да не стане пародията пълна, та на този политически фарс, отдавна допуснат от задкулисниЕ играчи, всяка подобна инициатива ми изглежда добра. Прогнозите ми за успех на Слави са лоши /ще го въртят, както за референдума на всяко ниво и от всеки ъгъл/, но при все това съм зад него.

114

Ujo

преди 6 години

...по лошо едва ли ще стане,... Пък и нека някой прецака комфорта на сегашните крадци!! Ако и тези не стават... пътя за Канада вече се прокарва... Самолета и сбогом БАЛЪЦИ!!!

113

Анонимен

преди 6 години

Пишете си, пишете, не ми пречите. Дано да заработите добър хонорар.

112

Един

преди 6 години

Хайде тук коментиращите като не го харесвате дайте предложение за някой друг. НЯМАААА.И аз не го харесвам, но ще му дам шанс.Няма да коментирам повече.

111

Анонимен

преди 6 години

Той този шоумен,още не е станал държавник,и го е страх да ходи без охрана до тоалетната.Представям си ако стане политик.Трябва НАТО да го пази.Понеже е много важен за бъдещето на светът.

110

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше трагично щеше да е наистина смешно .

109

ха ха

преди 6 години

Ами време е да сменим сегашния цирк-месия с чалга-месия.По музикално е ,някак...

108

Анонимен

преди 6 години

Айде на чалгията батеее, Гъмзата министър, ванката шеф на Данс а учиндолскио ПРЕЗИДЕНТ

107

Искрено

преди 6 години

Начинът по който се води събеседването ми прилича на предаването "Искрено и лично".

106

Наблюдател

преди 6 години

Очаквайте първото *** правителство . То ще ни оправи.

105

Щирлиц

преди 6 години

И появи се на небето нова звезда,и според чалга пророчеството тя доведе със себе си нов чалга месия...И овцете заблеяха дружно, ивкупом побързаха да му се поклонят,викайки осанна.Сетне започнаха да издигат кундалини,и оп-са,оп-сааааа.......................

104

1

преди 6 години

Тези дни финансовото министерство,ще обяви обществена поръчка,за назначаване на броячи на цигарени кутии,и обръщане на контейнери ,за смет.

103

Анонимен

преди 6 години

До Браво наАйде,бе.Бойковата щерка да не е в Мачу Пикчу.Живее си в Лос Анджелис,а тука има само за снимки.И не работи,не защото няма работа,а защото тате е щедър,за наша сметка.Наскоро и е купил "Бугати"Разбра се ,покрай глобата за превишена скорост на 04.02. И Ниновия е там,но все още не е толкова заможен.Работи си и се надява за повече на мама.

102

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101Трол партиен!

101

Анонимен

преди 6 години

Подборът на Слави е от чалгари и халтурници. Слави е първият чалгар в България, много преди всички негови последователи чалгари.