160

Баба Васа

преди 6 години

Още един ненаситен лапач! Тоз пък продаваше мартиници в подлеза на ЦУМ - ама много усърдно и с постоянство и с амбиция и вижте го сега - милиардер!Наш познат в мутренските времена го видял в София, в спрян джип, да брои марки. Най-спокойно и нагло. Цяла пачка марки.

159

Моряк и половина

преди 6 години

То всеки е честен, докато не му се даде възможност да открадне!

158

Тато из Правец

преди 6 години

Тоя ли ще изпитва бъдещи политици !!!Тоя,който се дипломира 17 години след семестриалното завършване ?! Отврат...

157

киро

преди 6 години

Народе докато не разбереш, че трябва да шамариш политиците си, няма да има управия. Мине не мине и ни спускат някой като Слави, преди беше Бойко, по- преди царя, помни и разсъждавай, стига вече са ни спускали измислени герои, който и да дойде ако не изискваме и не си търсим правата няма да видим управия. Вижте гърците за како протестират, за някакво име, а нас ни убиват бавно и ние търпим...

156

Анонимен

преди 6 години

Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов--------------------Той и един друг ни караше да му "поверваме", ама к`во стана?А за народа... Дори и Левски се е съмнявал в този народ. Нали помните онова, с четири въпросителни в тефтерчето му:"Народе????"

155

Анонимен

преди 6 години

КАСТИНГИТЕ ГИ ПРАВИ НАРОДА, НЕ НЯКАКЪВ СИ ТАМ СЛАВИ.

154

Кратун

преди 6 години

До Гоце:Не понасям Слави. Дразни ме. Но ако изиграе ролята на ракета-носител, която да вкара наистина качествени хора в политиката, ще го зачета.

153

Анонимен

преди 6 години

Сега ще се нароят партии за разпиляване на гласовете,а Слави ще е патерица на някой.

152

Анонимен

преди 6 години

Само 1 не ме е ясно. Защо кастинги? Ако може някой по-умен от мен да ми обясни, моля! Кастингите не са ли за артистите? Може би тъкмо това се случва. Сформира се поредната трупа, дето иска да ни управлява...???!!! Аз, ако искам да правя някакво начинание, морално издържано, внимателно ще си подбера хората. Защо Слави не направи допитване до хората, дето все още са тук и оцеляват, те да номинират бъдещите политици - аз например бих заложил на Тео от Казанлък. А Вие,?Бай.

151

няма как да стане

преди 6 години

Голямата теза на бай Станислав е че тука трябва да сме като янките .Само че като е чел книжките за великата страна не е обърнал внимание че англичаните ,датчаните ирландците ,германците и шеврейте за да създадат тая тяхна страна са избили много индиянци ,друга част са ги натирвали в резервати,а африканците как са ги крали и пренасяли в нечовешки условия през океана за работна сила и густо в леглото та Славчо е забравил в това най важното че НИЕ НЕ СМЕ БИЛИ ЕКСПЛОАТАТОРИ А ТОЧНО РОБИТЕ !

150

Тъп и прост

преди 6 години

Гладстон го е казал:Трябва да ви управляват цялостни хора, демек и учени, и богати. Щото ако са само учени, ще се лакомят за пари, а ако са само богати, ще се мислят за учени и ще правят само поразии.

149

Трак

преди 6 години

Пак е пълно с наивници-ако им обещаел еди какво си , щели да го подкрепят.То и Бойко ви обеща , че ще вкара Доган в затвора , но вместо това му подари Булгартабак.

148

Анонимен

преди 6 години

Инвестиции за 7 милиарда а изнасят печалба за 17 милиарда. Голяма далавера

147

Анонимен

преди 6 години

Гнуст!

146

Юлиана Богданова

преди 6 години

Слави и политика ?Какво си мисли този милионер, ИМА милиардери !

145

обикновен Бг

преди 6 години

Айдеее следващия Ни месия който ще ни оправи, И ДА ИЗБЕРЕ ПРААААВИЛНИТЕ ПОДМАЗВАЧИ И ХЛЕБАРСКИ ЛОПАТИ,да си вземем вазелин СЛЕД ТОВА. Бързайте да потвърдите мнението на професора за 80%.Абе хубаво е да си милионер, ама е по-хубаво да си милиардер..НАРОДЕ ????.ЛЕВСКИ Е МИСЛЕЛ ,ЧЕ ТУКА ИМА НАРОД.ТУКА НЯМА НАРОД, ИМА РАЯ, САМО РАЯ.

144

Стамат

преди 6 години

Годжи (нали така се казваше онзи с китарата) - президент! :-D

143

Безпартиен

преди 6 години

Нищо лично-както си водеше предаването, така ще прави и политика-комплексиран сноб, с болестното самоусещане за богоизбран.. тоя ще е от най-лошите..

142

Анонимен

преди 6 години

приятеля на мутритеперача на парите импевеца на ушенцата имславууцадами и господаплатения хуморист нагаждач

141

безпартиен

преди 6 години

коалиция Бойко+ Славимачлета + чалгамерсизалагам на Нинова