77

Сериозно питам?....

преди 6 години

И търся адекватен отговор за себе си...от всички коментари до тук фактите са ясни...аз все пак искам да осигуря достойни старини на моите родители в България и НЕ искам да оставя етнос роми и техните НПО както и етнос турци с тяхната ИК да се чувстват комфортно....искам етнос българи да останат да живеят в България като истински християни и да населят България с родените от брачните им съюзи здрави, умни и способни богоугодни деца. Възможно ли е написването и приемането на Софийска конвенция!

76

Гост

преди 6 години

Нали все копираме американците, ами време е да изко ираме малко от техните закони, в евросъюза сме няма смъртно наказание, добре, ама вдигнете им годините затвор минимума да е 20-30 години затвор за такова престъпление, такива "хора" не трябва да се движат в нормалното общество.

75

НЕЗАБАВНО

преди 6 години

връщане на СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!

74

.

преди 6 години

32 удара с нож, минали престъпления, убийство за удоволствие (?) - 10 до 20 години. Кой казва, че в тази *** има закони ?

73

До Шаш

преди 6 години

Не ставаме подвластни по свое желание или защото не знаем какво да правим.Ставаме лесни мишени, защото някои подзаконови разпоредби връзват ръцете на полицията, а недомислени закони пък ограничават възможностите ни за самоотбрана.Затова рано или късно ще се стигне до жестоки саморазправи, паравоенни формирования, които ще са над закона и някакъв нов вид тоталитаризъм, посредством който обществото ще се защити от асоциални нещастници.Лесно е да се сложат тези на мястото им, но ще се озверим.

72

шаш

преди 6 години

Нима все още се учудваме на подобни новини?Ежедневно има убити българи от *** индивиди.Аз не проумявам, как ние цивилизованите ставаме подвластни на примитивната пас.минаГоворим за ***, трети пол и пр., а това , че из.роди убиват а удоволствие никого не впечатлява.

71

Анонимен

преди 6 години

Майтап присъди. Ще лежат на златните.*** като едно време да ги оправят няма да има повече проблеми.

70

Анонимен

преди 6 години

Някой да се е съмнявал, че са рOмляни...

69

За пореден път питам

преди 6 години

Ще се намери ли разследващ журналист, който при подобен инцидентда изчисли колко и струвало на данъкоплатците отглеждането на извършителите -като се започне от парите, изплатени на майките им за платен отпуск по майчинство, сумират се всевъзможните еднократни и периодични помощи в пари и натура,да се добавят детските надбавки, безплатните неща, които са получили, ако са ходили на детска ясла, градина, училище и ако са били отглеждани в социален домили в приемно семейство!

68

Абориген

преди 6 години

Възмутени ли сте ?? Спокойно така ще е и занапред докато се възмущавате само в интернет.

67

Анонимен

преди 6 години

Тези ,,Ром''-и, да ги изпратите при ония в Сибир където пият ,,Водки''. хА,хА ,ТАМ ЩЕ ГИ ДЕРАТ ЗАКАЧЕНИ НА ЧЕНГЕЛ, И ТО ЖИВИ.

66

Анонимен

преди 6 години

Бързо да им се вдигне венчавка .. ще има голям купон булки младоженци първа брачна нощ

65

бай ставри

преди 6 години

Бедна им е фантазията ква сватба ги чака!

64

witman

преди 6 години

В името на ,, Народа " Вие сте осъдени на......!!!Трябват ни съдници като ,,Черните ангели" Но народът е обезглавен,Той вече не е способен да излъчи такива!

63

Менгеле

преди 6 години

Едно време когато бях войник в Симеонов град ( Черния Полк) група "бразилци" от близката "фавела"откраднаха високоволтов кабел и оставиха без ток половината град и поделението . Нареждането беше кратко и ясно - " Да се доведът веднага"И така целия свободен от наряди личен състав нахлу в махалата ... :):):) След претърсването само на 2 къщи "селесао"сами ни предадоха виновниците . Тяхната съдба е друга тема ... :D

62

Анонимен

преди 6 години

Потресена съм! Ставам привърженик на смъртното наказание! Убили за удоволствие, ако утре им е кеф да нападнат дете? И сега ще трябва да ги хрантутим, а след десетина години пак страх по улиците от тях, а може би ще се поправят?09794

61

Анонимен

преди 6 години

И къде са престъпниците от Еврейския парламент, КЪДЕ СА ЗАЩИТНИЩИТЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА? Какво се правят че незнаят че в България се извършва ГЕНОЦИД от 30 години над българския народ ? Къде е Страсбург ? И ТЕ ЛИ НЕ СА "ЧУЛИ" нищо за Геноцида на българският народ? Всички тези гангстери взимащи огромни заплати и чуващи само което им е кеф и по заповед

60

Анонимен

преди 6 години

Да четат слагащите минуси, когато пиша, че хора без доходи трябва не да се поощряват, а да се пращат на принудителен труд, когато създават деца, за да ги издържат!Да чете и този, който счита, че за момчетата от този контингент не бива да се налага задължителна военна служба в Строителни войски!Пишете минуси и си въобразявайте, че утре вие няма да се окажете на мястото на нещастника от Айтос!

59

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ГЕНОЦИД

58

Анонимен

преди 6 години

До ГеноцидПосле бъдете икономически активни. Бъдете вие докато ви крадат и държавата (депутати,министерски съвет и съдебна власт) обслужва интереси на малък кръг от хора.