41

Референдума-отсвирен

преди 6 години

Депутатите пуснаха референдума на чалгаджиите на Слави по наклона на бобслея, т.е. го отсвириха. В крайна сметка ЦИК и съдът решиха, че референдума на учиндолския умник е само пожелателен , а не задължителен поради липса на достатъчен брой гласове. Това са законите на България. Какво му остава на дългия клоун Славчо да организира нов референдум като убеди повече хора да гласуват Да му пожелаем успех.

40

БГ

преди 6 години

БСП какво се впрягат ?Слави гласове от пенсионерите няма как да вземе те са като овце следват до живот

39

Анонимен

преди 6 години

Слави много ме разочарова, гледах го но откакто залитна към герб го слагам в графата - архив! Господарите точно затова и тях спрях да гледам, на тях очевадно им се плаща, занимават се много с политика и то в полза на герб!

38

Шоу

преди 6 години

Нека не бъркаме политиката с шоу все пак. Слави е свикнал и може да бъде опозиция, но да управлява - не и не.

37

сара

преди 6 години

Това е иновативен проект, който е пълно разочарование и свеж хумор.

36

Анонимен

преди 6 години

Какъвто пишман политикът такъв и коментиращия ''политолог''!Палячовци жалки!

35

Анонимен

преди 6 години

Сега ще излиза юбилейна монета - ези -тура / Слави и Бареков

34

43

преди 6 години

Ние таз чорба не я ли кусахме вече? Когато деди цар довлече преуспелите българчета Велчев, Василев, Каролев, Качакова и още знайни и незнайни.Кусахме чорбата и подсмърчахме, че ние си я поръчахме. Да не стане пак така!

33

Мдаааа

преди 6 години

Слави Трифонов вече е Герб! Нещо са се активизирали медиите, явно заради това, че е излязло проучване четох го някъде в което Бсп им води с над 5 пункта, обаче го крият! Господари на ефира ако забелязвате пак започнаха с плюенето по Бсп, а бяха се спрели! Подготвят и много патерици, води се някаква кампания, Борисов е разтревожен!

32

Честито

преди 6 години

Бачо ви Слави е пристанал на Борисов! Четох статистика, за три месеца 10-тина скеча за Корнелия Нинова, още толкова за Президента Радев и само 2 мижави за Борисов!Гответе се за новия Бареков!

31

това че

преди 6 години

можеш да играеш и ДА ПЕЧЕЛИШ ЗА СЕБЕ СИ не значи че можеш да играеш и ДА ПЕЧЕЛИШ ЗА ДРУГИТЕ. Именно това е трудното на българската политика. Ние тука такива, дето знаят как да печелят на гърба на народа си имаме и в България, няма нужда да си търсим от внос. По проблематично е да намерим такива дето да НЕ ПЕЧЕЛЯТ за себе си. Такива, които да могат в тези динамични и ветровити времена да виждат 100 години напред и да мислят как НАРОДА да печели и БЪЛГАРИЯ да напредва, и не само на книга.

30

учиндолски простак

преди 6 години

СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!

29

този филм гогледахме

преди 6 години

Тежък характер тип Бареков с голяма вероятност да си продаде депутатите под различен предлог и схеми за огромни суми за да си купи полит-чалга ТВ!

28

Со

преди 6 години

Слави е проект на комунистите с цел за намали електората на ГЕРБ.Докато селската кметица не почне да мие улиците а ни балансова всеки ден със стари коли и твърдо гориво много хора ще предпочетат Слави.

27

8

преди 6 години

Не вярвам на абсолютно никой. Може малко да се вържа ако ги прекара тия "успелите" през детектор на лъжата, ама първо през детектора трябва да мине той, а ме съмнява че ще издържи

26

Анонимен

преди 6 години

Слави ще обедини всички срещу него.Коалиция ГЕРБ и БСП нещо нормално.

25

Анонимен

преди 6 години

До селянина с колелото 29не аз, а ти си от тези 80%!!! А тоя копирач славчо......забелязвам че само копира чужди идеи! Това с такива "кастинги" за "управленци" е старо като света....Въобще май е толкова умен, колкото Барека! Пълен въздух....само големи лафове и празни обещания....без НИТО ЕДНА ПРАВИЛНА ОЦЕНКА НА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИТУАЦИЯ - И ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА!

24

Анонимен

преди 6 години

Tapanarschtina dibilschtina slavi miliobera ni e pisnal priatel na bb

23

уффф

преди 6 години

То такива партии у БГ-то колкото щеш,то не беше Янето,после Барека,а сега Славчо.И винаги има една група балаМи който се връзват!

22

Вера

преди 6 години

Славуне и ти ли бе бруте ,не ти ли стигна чалгаризирането и изпростяването на народа ,ами сега искаш с приятелчето ти Бойчин ептен да разкажете играта на България ,че разигравате това театро?