81

Случаен минувач

преди 6 години

Ако не бъдещата партия на Трифонов, сега има алтернатива - ГЕРП до гроб.

80

Анонимен

преди 6 години

Неискам аз дасъм добре искам вуте дае зле.

79

Ефо

преди 6 години

Слави е различен, той ще направи една безпартийна партия. Или просто ще бъде Бароков 2.

78

Венко

преди 6 години

Политолози, куцо и сакато дава жалки мненийца, или щяло дали вали или нямало да вали. Празни думи и глупави мисли.

77

Анонимен

преди 6 години

Случайно попаднах на кастинга по BIT. Фац имаше много умни хора, добре образовани, с опит, с концепции по направленията. Слави не ми хареса как се държеше. Не направи разлика със вечерното си шоу. Нивото на Слави е видимо ниско. Беден речник, самочувствие без особено покритие. Като знаем подлостта и корумпираността на герберската по;;;мия, какво гарантира, че част от тези хора не са техни.Много сме се лъгали, по принцип не вярвам на никого във властта.За да изринем герберската Шайка трябва бунт!

76

Анонимен

преди 6 години

ИМАХ ПРЕДВИД ВИДОВ ДЕН !

75

Анонимен

преди 6 години

ДО ВСИЧКИ ДОЛУ КОМЕНТИРАЛИДА СЛАВИ Е ШОУМЕН ,А ТОЗИ КОЙТО В МОМЕНТА ДЪРЖИ ВЛАСТТА КАКЪВ Е ?*** ПОЖАРНИКАР ,ОТ КОЙТО СЕ СРАМУВАМ,САМО КАТО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА.ПОСЛЕДНОТО "УМНО"ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТ КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА *** И ДА СЕ БРОЯТ БАНДЕРОЛИТЕ.СЪСИПА ДЪРЖАВАТА,НО ТОЙ ГОСПОД ВИЖДА ,ЗАДАВА СЕ ВИДИМ ДЕН!

74

Mинаващ

преди 6 години

Начинът по който се води събеседването ми прилича на предаването " Искрено и лично ".

73

Пеперудка Пенчева

преди 6 години

Тази процедура на Слави е поредния опит да се смачка фасона на българина.Канят се само успели външни българи за да се докаже, че тези които са предпочели да останат в Родината си са второ и трето качество и не могат да решават, а някой друг ще решава вместо тях. Нещо като римейк на чакането на неволята. Така, че вземете се в ръце и не чакайте, а се борете за правата си не с дърдорене, а с документи и в съда и ще спечелите.Оставете ги да си дърдорят по предаванията, ако все още някой ги гледа.

72

хидко

преди 6 години

Като виждам формата под който се провежда, ще е поредното нищоправене. Това шоумените вече го пробваха веднъж, мисля във Варна, когато подкрепиха една мажоритарна кандидатка.Шоуто ще покаже някакви хора, доколко са успели и успешни, без значение. Може и да са добри хора и всичко, но само с показване, посочване с пръст и казване "Вижте ги, бе! Вижте ги колко са еди какви си", няма да стане. Явно на Слави не му се занимава с политика и си е прав, де. Но така, нищо няма да се получи... само шоуто!

71

factotum

преди 6 години

Цирк, копаене на дъното, промотиране на нова патерица на мутрата!

70

я

преди 6 години

отричам си предното, мразим новините

69

Анонимен

преди 6 години

искам скромно да призная , че поканих в завивките си Гоумета стъпка, ама тийн ейджърката. Тиийн ейджърка. Българска девойка.

68

Берлин

преди 6 години

Имена от нафталина. Бях го забравил, че съществува тоя cеляндур. :)

67

Щирлиц

преди 6 години

"Външните българи, успелите българи навън, винаги имат магично влияние тук - като Кристалина Георгиева, ранната Меглена Кунева, това беше и обаянието на Сакскобургготски навремето", припомни Симеонов.Магията на четенето на тази п.р.ост.отия приключи тук.

66

Бюреков

преди 6 години

Щом Славчо стане президент, химна на България ще стане"Едно Ферари и цвят червен ...."

65

Щракача

преди 6 години

Ехеееей Слафчо ама който предложиш ще го избереме бре ей. Но да се разбереме, нов политик туй добре ама без нов албумец с чалгица няма начин, никой не избираме. Оп Оп Оп Оп Са Са Са Са. Ууудри Славе Иииибре животеее Са Са Са Са

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонименmnogo tupo si

63

Ни чул - Ни видял...

преди 6 години

Не го корете Славито ,той е шоумен. ,,Това референдуми,подписки,кастинги и пр. си е част от ,,Шоуто на Слави''.Утре нали ако стане държавник,държавата ще се нарича ,,Държавата на Слави''.не го ли забелязвате този шоумен колко е самовлюбен,че иска на където и да се обърне,все неговото име да се чува,все неговите плакати да се виждат.Човек с болно чувство за важност,НАРЦИСИЗЪМ се нарича неговото заболяване.Та той не можа да се самоопредели в политически аспект,искал партия да прави. Каква? Шарена?

62

НОВИЯТ КАСТИНГ:

преди 6 години

"ЧАЛГАРСКА БЪЛГАРИЯ"......ХА,ХА,ХААААААААААААААА..../...или най-Висшата форма на "ЧЕРВЕНАТА ПРОСТОТИЯ"../ЦЕЛТА Е----"*** НАРОД , ЛЕКО СЕ УПРАВЛЯВА"!!!!!