87

Мен

преди 6 години

Искам някой беден да ми обясни как така е беден заради Горанов. Да ми обясни и как като е беден има автомобил. По света бая бедни хора съм видял и нкой от тях нямаше кола. Бедни сме, защото произвеждаме малко, но затова пък некачествено. Защото всеки разбира от всичко и нищо не учи, не се квалифицира, не подобрява производителността си. Чака някой да му дава пари я държава, я лотария.

86

Анонимен

преди 6 години

Сега ни баламосва с еврозони,приемане на еврото...Абе самият Стив Ханке ви казва-Премиере Борисов,спри да слушаш Брюксел,обърни внимание на българите.Валутният борд дава възможност на Бг да печати своя валута,С ФИКСИРАН КУРС КЪМ ЕВРОТО,т.е,тя е неен клонинг и на практика е част от еврозоната,макар,че формално не е .Ама кой да слуша.Свищовската школа е най-велика.

85

Анонимен

преди 6 години

Със заплата от 600 лева каква кола може да се купи

84

стратег

преди 6 години

И какво сега,велики икономисте?След 2020г няма такси от пренос на газ.Ще купуваме от Турция по техни цени,а Германия започва да строи Северен поток?Както се казва няма нищо по-страшно от комплексар с влас и прекалено много пари.

83

Анонимен

преди 6 години

както казва тиквата народа много забогатя и явно трябва да му се вдигнат данъците.друго си е да се направи за наше добро и благоденствие.

82

Анонимен

преди 6 години

Добре де някой погледна ли какви коли се предлагат ? Има 5-8 годишнинколи за по 10-15 хил лева. Има и нови коли Опел, Рено, Тойота, Мазда, Фиат, Форд, Киа, Шкода и т.н. за под 30хил. Да не говорим че лизинга им е добър и не се занимаваш с майстори и глупости постоянно. Ако намалее данъка колко от вас биха си купили ? Хайде малко по реалистично да гледаме на нещата, една лукс кола на 10-15г Ауди, Мерцедес или БМВ би струвала много по скъпо за поддръжка от една нова кола в по нисък клас

81

джендър

преди 6 години

Само в Пекин,който не е във Виетнам живеят 22 млн- четри пъти повече от населението на цяла България.За сравнение кой замърсява повече и дума не може да става.Очевадно е,че за "грижата" за чистотата на въздуха стоят други цели.Що не почнат о маалата в Западен парк,където от мирис на гуми не се диша?Щото заплатата на депутат ми е малко.Искам да съм министър,най малкото.

80

Анонимен

преди 6 години

създайте условия да купуваме нови и еко коли и ще го правим,ние също го искаме,не ни наказвайте,че сме бедни,вие ни направихте такива

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПреди до махнеме трошките,трябва да махнем кокошките,които ни обират и не ни дават възможност да живеем нормално,не луксозно.

78

Чичко поуицайчо

преди 6 години

Горанов Горанов - Вие не бяхте ли министър на икономиката ? Е оправихте икономиката и сега се насочихте към екологията ли ?

77

Анонимен

преди 6 години

Трябва да махнем трошките.

76

Асахавъ

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВГерберастът иска криейки се зад екологията да взема повече пари - естественно от бедните които са бедни заради такива като него а не да намалява приходите от скъпите коли които били по - " екологични " .....

75

гого

преди 6 години

за пореден път фин министър ще е причината ББ да сдава багажа преждевременно

74

Анонимен

преди 6 години

ЧУДЯТ СЕ ОТКЪДЕ ДА СЪБИРАТ ПАРИ.ЕСТЕСТВЕНО,ЩЕ ДЕРАТ ПАК БЕДНИТЕ,КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ КУПЯТ МАЙБАХМААМУ.

73

Анонимен

преди 6 години

Това хю::мне съвсем се е забравило. Народа бързо, бързо ще го вразуми. Ще съжалява после но ще в късно! Търпението е на предела!!!

72

Анонимен

преди 6 години

хаха лаладжия голям е тозимислех да купувам Хибрид, защото така, искам да ни е чисто и тн.НО освен, че ще заплатя по-голямата първоначална сума, дали ще получа някакви преференции след това, НЕ! Плащам като поп всичко, все едно е нормална кола. За това си взех гаден дизел N1 категория и ще им плащам 17 лева данък сега.Отделно колата не е социална придобивка, така че не знам какво какво го притеснява социалния ефект, хем мрънка че сме гробницата на ЕУ, хем търси социално угодно решение

71

Бай Онзи

преди 6 години

Мойта кола е дърта на библия,но запазена за годините си...Но принудят ли ме с непосилни изисквания и такси да слеза от нея ще я върна на скраб или ще я дам на мегапартс.Но аз плащам данък,винетка,прегледи,ГО..бензин,газ майстори,части ...Върна ли я на скраб няма да ги давам тези пари а е и съмнително,че ще почна и билети да дупча да не говорим за карта...Няма да съм единствения който ще го направи....За 150-450лв.ще ме накарат да спра да давам 1300 на година за колата,но ако са го решили да го п

70

Анонимен

преди 6 години

Един се правеше на богаташ, може и да е, не знам, кара скъпа кола. Най-вероятно е зсбил хоботче в европрограми и от там гепи. Все се караше, че нашите "трошки" могат да му одраскат колата, да ни ги взимали и давали за скрап. Той карал с Евро 100, от нас не можел да паркира. Отвратително се държеше. Една сутрин намери 3 кирки забити във возилото му. Тези които са били свидетели на реакциите му още се кефят. Изчезна му возилото с Евро 100, не го чухме повече да се прави на Отворко. Наказаха го.

69

Анонимен

преди 6 години

Самозабрсвилите се *** показаха, че развитие на държавата с високи данъци, такси и забрани няма да стане. Това мазно Милионерче напусна Б 1, защото не могъл да стане милионер. Вече е и си мисли, че с тази бедност и безнадеждност, българина ще го търпи още. 9 години властват полуграмотни и крадливи министри, начело с Монокнижника Борисов. Едно само ми кажете с което да сме казали,браво, мислят за хората, има надежда? Забрани, високи данъци и такси, ужасна корупция и шуробаджанащина.Отиват си

68

ДС

преди 6 години

А таксите смет ? Как може да се плаща по оценка на имота. В една колиба живеят 10 човека и генерират огромно количество ***. Обаче имота им струва 1000 лева и познайте каква е таксата смет.