111

Анонимен

преди 6 години

Може ли Делян Добрев да е в Народното събрание? Може само ако вожда каже.

110

Д

преди 6 години

Трябва ни силна президентска република. Сегашната политическа система работи ЗА политиците, ПРОТИВ народа. Трябва ни Велико Народно Събрание, Силен Президент и чистата да започне. Но първо трябва да се събудим и вместо да си го изкарваме във форумите да ги събирим всички. И леви и герб, всички са хайдуци, до един. Само на Радев вярвам. Само той в Брюксел защити народа от конвенцията.Действия трябват, уважаеми иначе горепосочените се клонират и става по-зле.

109

Анонимен

преди 6 години

Може

108

Анонимен

преди 6 години

Делянчо е отишъл в Народното събрание, за да е под крилото ан БайХой и да продължава с шуробаджанащината в Хасково. Такива като него не знаят какво е морал, така, че ако няма протести и не бъдат изметени от властта, те ще продължават да ни се присмиват на добродушието от местата си в народното събрание.

107

Джендъро - гербист

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с този ***! Ясно е, че е човек на баце и никой не може да го пипне, защото е верна джендъро - калинка!

106

Анонимен

преди 6 години

Добре бе, какво трябва да се случи според ГЕРБ, за да престане да бъде този депутат. Щом като решението на КС не е достатъчно. Просто нямам думи колко жалка и отвратителна партия. Не спазват законите, не спазват Конституцията, не спазват личното желание на въпросния Делян. Ми браво, супер, оковете го там за някой стол и го сложете на венозно хранене. Само и само да е на вашето. Абсурд някакъв.

105

ИВАН КОЛЕВ

преди 6 години

ТОЗИ *** ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА!

104

БАБА КУНА

преди 6 години

МОЖЕ ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ТО ТАМ Е МЯСТОТО НА ВСИЧКИ ГЕРБАДЖИЙСКИ МАФИОТИ !!!

103

Варан

преди 6 години

Щом Винету не го е изхвърлил от НС няма кой друг, бъдете сигурни.

102

обшор панама

преди 6 години

Крадлите нинова и йончева до кога ще се крият в парламента.

101

Анонимен

преди 6 години

герберски наглец

100

Анонимен

преди 6 години

Един въпрос към ГЕРБ: Каква Конвенция искате да ратифицирате, след като нарушавате Конституцията, в която сте се заклели?Станете и отново си повторете клетвата! Без Дилян, моля!

99

Юлия

преди 6 години

До писахНяма такава държава, няма и няма да има !

98

АБВ

преди 6 години

До писахЧовече, трудно е да ти бъде разбрана мисълта и е трудно, защото не можеш да пишеш. Опитай се да използваш препинателни знаци и правилно да употребяваш буквите "ш,щ и и" и тогава се прави на умен!

97

Анонимен

преди 6 години

Ей, къде ги копат тея бузьовци от герб ,то на лицето му е изписано, че е хитър крадец, но *** гербаджия !

96

Анонимен

преди 6 години

От *** - джендърски номерца.

95

Анти НС

преди 6 години

Ясно е едно: Имаме решение с което е обявено че Д.Д. не би следвало да бъде дупедат. И изрично е казано , че в светлината на това решение НС следва само да си организира работата. Е, сега ко, праим? Юридически е ясно, но ината и желанието да демонстрираме колко сме велики е много силно. Просто това е още един епизод на сериала - излагация на народните дупедати.

94

ЕСХАЧ

преди 6 години

До колкото си спомням демокрацията е невъзможна без наличието на правова държава. След като Парламента не спазва закона - то няма демокрация, а диктатура и следователно нямаме място в ЕС . Всяко решение от тук нататък на Парламента е нелегитимно и следователно не трябва да се изпълнява. Да не се чудят ,защо чалгата е вечна - за милиони няма закони. След като не може да се наложи съдебно решение няма държавност. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ТИ ПАМЕТ БЪЛГАРИЙО. АМИН!

93

Анонимен

преди 6 години

Деляне, ти така се вмириса, че е нужно да си идеш! Къш птицо проклета, джендеристка!

92

писах

преди 6 години

дилянчо пише ти един мизерен българин.няма нормално човешко същество което да краде с милиони и в същото време да знае че хиляди болни са омират защото нямат пари за лекарства хиляди пенсионери вече гаснат с мизерни пенсии с който едва си купуват насъщния биват изнасилвани и бити в собствените им къщи хиляди млади стоят в къщи без работа и перспектива за живота си хиляди млади бягащи навън изоставяйки родители имане приятели живот а ти нагло с твоите приятели и семейство крадещ милиони евро Е Н