33

Поп Грую

преди 6 години

Нищо скандално няма, Всичко е напълно нормално. Деца не се възпитават, децата вземат пример от родителите си. Как едно дете на певачка(разбирай промиcкyитетна самка) не взе медал от олимпиада по математика, физика, шах...?

32

ss

преди 6 години

тез май са изпълзяли от истанбулската конвенция, тез ли са джендарите дето толкова ги обсъждате?

31

Прасчо

преди 6 години

Тъжно, но факт. Както това, че са "малки"и "невинни", така и факта, че вие сте медия, която ги УХАЖВА и обръща внимание на такива (според мен ) аутсайдери в обществото !

30

Анонимен

преди 6 години

До 30 - ще ни разплачеш , ай на мама невинните гугутки , такива "адвокати" или по- скоро под..маз..ва..чи ни докараха до това дередже

29

Анонимен

преди 6 години

Бъдещите евродепутатки и министри на майка България от сега им се прави пиар та да знаят последователите им за кого гласуват , а уж се публикуват снимките им ,че да ги обсъждаме от някакви морални позиции ,за какво всъщност се публикуват снимките на тези световно неизвестни като майките си ,чиито турнета в чужбина са на сметката на българския народ уж че се сплотявали така българите в странство - с чал...гар...ските им изцепки

28

Анонимен

преди 6 години

Последното изречение си го казва - те са деца. Спомням си добре какви бяхме на 14-15. Дечица, които се смятаха за големи, но в главите си още абсолютни дечица. Никой не изглеждаше така, но и с тези две момичета със сигурност не е по-различно. Надявам се да нямат корекции на тази възраст. Не знам защо дъщерята на Анелия се е направила така, Анелия е стилна и естествена дама. А Дениз пък обратното, иска да е точно копие на мама.

27

Анонимен

преди 6 години

Каквото майките,такива и децата. Няма как да очакваме нещо различно,тези момиченца са израснали в среда , в която какви са джуките и какви са дрехите е всичко!

26

Анонимен

преди 6 години

Aбе колко да са деца?

25

Край

преди 6 години

Готови са. Не ги мислете - гладни нема да останат.

24

Анонимен

преди 6 години

Дениз и Ивон от село Чоплене. Аман от високопланински комплекси. А майките на невероятните се...ски пръчки - се...те тояжки не съм ги чувал да пеят, но се досещам за жанра. Веднъж един чужденец ме попита "защо повечето жени в България се обличат като леки жени" . Отговорът си го знаем.

23

ГАДОРЯН

преди 6 години

Хаха. Май голямото наказание на *** е грозотата на децата им. Какви деца да имат от мъжете които ги опрашват. Е да са се оплождали с Дейвид Бекъм или Крис Хемсуърт.

22

Анонимен

преди 6 години

Никакъв смут. Кротко излъсках боздугана и по двете.

21

Анонимен

преди 6 години

напомпани ...

20

probi

преди 6 години

Други смятат, че не трябва да се съди по опаковката и след като не ги познават е неуместно да бъдат коментирани....Има опаковка и опаковка . Опаковката, която виждам на снимката, никога няма да ме накара да поискам да познавам опакованите .Едно е ексцентричност, присъща на звездите и на по-разкрепостените хора, или на хора с уникален, неприсъщ на другите вкус, но все пак - интересен и красив.Но опакован като двечките по-горе( като две капки вода са )...жалко за децата!

19

Анонимен

преди 6 години

Приличат на невръстни ...

18

Анонимен

преди 6 години

*** си е ***, каквото и да залепиш отгоре му

17

Анонимен

преди 6 години

От майките се учат!

16

annybody

преди 6 години

Някакви си кифли, дъщери на други кифли - ако това са ви ценностите, кифлейте и куфейте си на воля. Добре би било все пак да не ни ги натрапвате - да се държите като сериозни медии и да не прокламирате измислените "ценности" на измета на обществото като кланове от рода на Сузанитите, Гери-Николките и разните му там -елии. От медиите се иска просто да ги забравят и да не насаждат отрова и простащина във вкусовете на подрастващите.

15

ined

преди 6 години

Сливите не падат далеч от дървото си

14

Анонимен

преди 6 години

Туй то третия пол хахахааааа