73

Домашно насилие?

преди 6 години

Истинкият въпрос е:- Може ли деца на 14 и 15 гдини да се подлаган на хирургия (пластична), без медицинска необходимост?Не съм специалист обаче.. носовете, скулите и линията на челиюстта изглеждат оперирани. Устните са безумно напълнени и разтеглени с хилиуронови инжекции.Ако момичетата искат това (наистина), нека на 18 да си подпишат сами съгласие за операциите. Иначе това е чисто домашно насилие!

72

Genov

преди 6 години

Деца казвате...!?? От това , което виждам... ако закъсам, бих си хи поръчал..

71

Ела

преди 6 години

Не трябва да се съди по опаковката казвате. Опаковката е пряко отражение на съдържанието. Един трезво мислещ човек с подобаващо възпитание и култура, никога няма и да се замисли да си прави подобни 'подобрения' по опаковката. И да, родителите носят цялата вина и отговорност. Тяхно задължение е да възпитат дъщерите си, че ако веднъж се изтипосаш като к****, после никой никога няма да погледне сериозно и с уважение на теб. Ще си останеш една пластмасова к****, а пък ако ще и Сорбон да завършиш.

70

Анонимен

преди 6 години

....Защо майките им са допуснали 14-годишните им дъщери да приличат на 30-годишни жени, работещи най-древната професия?...____Защото и майките работят същото.Приемственост.

69

Анонимен

преди 6 години

половите органи трябва да изпъкват като при маймуните.

68

:)

преди 6 години

И имената им като джуките-гумени.

67

Анонимен

преди 6 години

За всички, които твърдят, че не били деца, бе хора, вие помните ли си акъла на 14-15? На тази възраст най-важното е да си харесван от връсниците си, а за това трябва да имитираш по-големите и да се правиш на голям. Деца на тази възраст правят кифленските си изпълнения, а някои и безразборен секс, заради другите, а не защото го искат. Мислят, че така трябва. Примерите са такива. Но те си остават деца и последното им се отразява ужасно. И точно тези, които ги обиждат, лъскат на снимките им.

66

Анонимен

преди 6 години

Тъ.пи чалга същества с *** и елементарен манталитет. Само с такива ни занимават масмедиите - златки, шматки, чалгарки и прочие долнопробни магистралки.

65

Анонимен

преди 6 години

Триенето на коментар от днес бг, води до спирането ми да влизам тук.Без причина налагате фалшива цензура.Вие губите....

64

Анонимен

преди 6 години

Показа им насажда простащина сред това поколение. Не би трябвало да ги давате.Амбицирате ги за продължение.Безразличието е най-голямата обида.

63

Анонимен

преди 6 години

чалгарките трябва да се стерилизират за да не се пръкват такива същества!

62

П.Петров

преди 6 години

Бил ли ги е някой, или са яли нещо, към което са алергични ?

61

Минаващ

преди 6 години

Защо майките им са допуснали 14-годишните им дъщери да приличат на 30-годишни жени, работещи най-древната професия? Много жалко изглеждат. Язък за децата! Язък и за България с такова подрастващо поколение, продукт на скапания манталитет, дефектирал почти целия народ.

60

Анонимен

преди 6 години

Такива са отрочетата на чалгаропитечките.Ще ги заместят по кръчмите.

59

az

преди 6 години

До АнонименОх, направи ми деня! Всички конетари са яко ама тоя просто кътрисмукала на сепии хахахахха търкалям се от смях

58

Анонимен

преди 6 години

Комплексирани от майките си момичета.И точно външният вид е отражение на вътрешното съдържание,т.е тук ясно личи кухината.

57

Не разбирам

преди 6 години

Това на лицата им устни ли са, или са бузи на ***? Зашили са си задниците на лицата ли? Колко страховито. И защо са го направили. Да имат гъзарска физиономия?

56

Курви!

преди 6 години

Как кво?

55

Анонимен

преди 6 години

Ми то с такива родители как да изглеждат?

54

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, вчерашните к днешните 15 годишни ... Са си същите *** ...