Снимка: Facebook

Това са Дениз, на 15 години и Ивон – на 14 години. Дъщери са на фолкпевиците Лияна и Анелия. А тази снимка предизвика сериозен диспут в социалните мрежи.

Нормално ли е да изглеждат по този начин, трябва ли да съдим за децата по техния изглед, каква е ролята на семейството?

Едва ли има еднозначен отговор, както и коментарите са съвсем различни.

Голяма част от хората смятат, че една тийнейджърка не би трябвало да изглежда така, но има фактори като родители и среда, които в крайна сметка формират съзнанието и желанието на момичетата.

Други смятат, че не трябва да се съди по „опаковката“ и след като не ги познават е неуместно да бъдат коментирани.

Какво е вашето мнение и въобще трябва ли да бъдат подлагани на унищожителни коментари едни деца? Защото те са деца, независимо от желанието им бързо да пораснат...

Вижте още новини за звездите в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

74

Домашно насилие?

преди 4 години

Истинкият въпрос е:- Може ли деца на 14 и 15 гдини да се подлаган на хирургия (пластична), без медицинска необходимост?Не съм специалист обаче.. носовете, скулите и линията на челиюстта изглеждат оперирани. Устните са безумно напълнени и разтеглени с хилиуронови инжекции.Ако момичетата искат това (наистина), нека на 18 да си подпишат сами съгласие за операциите. Иначе това е чисто домашно насилие!

73

Genov

преди 4 години

Деца казвате...!?? От това , което виждам... ако закъсам, бих си хи поръчал..

72

Ела

преди 4 години

Не трябва да се съди по опаковката казвате. Опаковката е пряко отражение на съдържанието. Един трезво мислещ човек с подобаващо възпитание и култура, никога няма и да се замисли да си прави подобни 'подобрения' по опаковката. И да, родителите носят цялата вина и отговорност. Тяхно задължение е да възпитат дъщерите си, че ако веднъж се изтипосаш като к****, после никой никога няма да погледне сериозно и с уважение на теб. Ще си останеш една пластмасова к****, а пък ако ще и Сорбон да завършиш.