51

Анонимен

преди 6 години

Никой насила не държи гейовете в България.Свят широк,да заминават там където ще им бъде разрешено всичко.

50

Jj

преди 6 години

До ТиквофобКой пък те кара да се отказваш от децата си ... Гонете, гонете всички ... а после ревете защо никой не иска да остава в държавата и да я оправя. По-скоро защо ти не се преселиш в Иран - аз също искам да направя земята на моите предци по-добро място.

49

Анонимен

преди 6 години

Поредната фалшива дъвка ... а междувременно Патриотичната Телевизия с дружества на Баш Банката се кооперират за да правят телеком ... ама понеже БашБанката рекламира и тук, излизат такива псевдо новини като водещи

48

Анонимен

преди 6 години

Нека си се женят само да не ни се натрапват в очите и да им се забрани да осиновяват деца! Всичко друго каквото се сетят да правят. Защото ще върна старото време назад и ще им се стъжни животеца.

47

Jj

преди 6 години

До 49Човече, на седмица колко съобщения излизат за тормоз над жени? Отиди се разходи из местните заведения на един по-малък град или село и ще видиш за какво отношение става дума и то на публични места. А пък зад закрити врати да не говорим - това са нашите майки, сестри, приятели... Да се говори за прокарване на еднополови бракове е просто абсурдно! Защо постоянно се измества фокуса?

46

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката не са хора, някой *** не се заблуди.Това са същества.

45

Тинтири Минтири

преди 6 години

Плюхме 30 години по атеистичния и безбожен "комунизъм", правехме се на набожни и накрая - хоп - приемайте конвенцията "Содом и Гомор". Ши3oфpeнно е някак си.

44

Анонимен

преди 6 години

Хората вече не се женят. А бракът значи че си вкарваш, държавата в леглото като таралеж в гащите. Използва се от златотърсачки да те ограбят. Разводите са 50%. И някаква женабда ти дудне на главата. За какво се натискат ми е непонятно. Искат ли да се вземат или клиниките лобират за повече пластични операции и смяна на пола където са пачките. Хора мислете кой има изгода и иска да ви оперира.

43

Анонимен

преди 6 години

Нека първо признаят предишения референдум, за когото гласуваха 3 милиона гласоподаватели преди да хвърлят на гласоподавателите нов.

42

е как така

преди 6 години

В Библията апостол Павел пише до римляните ясно и точно, че тия неща не са угодни на Бог. Ако я приемат тая конвенция, да отменят Рождество и Велик ден. Защото вече не сме християнска, а ***.д.а.л.с.ка държавица.

41

До Jj

преди 6 години

Кой ги подлага на тормоз?Маса държавни институции,които упорито отказват да си свършат работата ли???

40

ЧЕТИ

преди 6 години

Третололовите са нагли и ни обявяват война ако не сте разбрали !

39

Гацо Бацов

преди 6 години

Каракачанката явно е леко таририрам,ририрам,ририрам!

38

Анонимен

преди 6 години

Искат ама не българите,А само герберазите.

37

Анонимен

преди 6 години

Самото пораждане на такива въпроси по себе си е доста опасно и многостранчиво. Референдумите би трябвало да се концентрират върху въпроси, които са разбираеми от цялото общество, сред което има много простодушни хора и които предпочитат да си живеят живота, пред това да си блъскат главата с питания. Управниците не са вчерашни, те много добре знаят общественото мнение и не им отива да се правят на утрепани гарги. Отказ от ратификация е най-добрият вариант, но дали им стиска?

36

Jj

преди 6 години

Може би наистина е време да се откажем от ратифицарането на конвенцията - нека оставим българските жени и хората, които са в неравностойно положение да продължават да бъдат подлагани на тормоз. Или пък да изритаме всички от държата, които са 1% по-различни от масата. Но можем ли да се отпишем и от ЕС, че по виждания ставаме по-близки с близкия изток, отколкото с развитите общества.

35

Анонимен

преди 6 години

Народа трябва да се събуди, и да разбере, че има едни брадати "мъдреци" с черни шапки, приличат на пингвини, които заговорничат против него от 2000 год. и искат да развратят децата му, да го ограбят и след това да го поробят. Те са космополити и отглеждат децата си с идеята, че са по-развити и богоизбрани от останалите. Тези пингвини са изключително опасни и коварни създания. Народът наистина трябва да се събуди, и да вземе мерки, защото скоро ще е късно !!

34

Анонимен

преди 6 години

Някакъв протест няма ли да спретнем или само по форумите както обича българският патриот!

33

ZA

преди 6 години

Аз съм за само ако Баце се вземе с Баречето !!!

32

Анонимен

преди 6 години

Питаха ли народа като ограбиха КТБПитаха ли народа когато разрешиха на мутрите да ни застраховатПитаха ли народа когато гепиха милионите за АЕЦ Белене и соларните централи