131

Intens

преди 6 години

Seki den invitro, invitro...bul sex problem?!

130

Анонимен

преди 6 години

Никви гей бракове и джендари там трансджендери и незнам си кви още извратеняци спунсурирани от соро сои дни урганизации

129

DiesIrae

преди 6 години

До ShaManaЧетвърто - биологията не е ли наука бе третополов? Защото в нея има записани 2 пола (мъжко и женско) както и, че два индивида (или 2 бозайника) от един и същ пол немогат да имат потомство (а последно като гледах дори и от морална гледна точка сме бозайници).Религията е помогнала на човечеството и вече сме я надраснали, но това не означава, че трябва да изхвърлим устойте на обществото което тя е създала!И не бъркай толерантност с свободия (до сега бяхме толерантни, но стига вече)!

128

DiesIrae

преди 6 години

До ShaManaПърво - брак може да има само между мъж и жена защото само такава връзка създава деца!Второ - да няма нужда от референдум - просто всички луди трябва да се хоспитализират и лекуват докато станат нормални (хетеро).Трето - как трети пол ще помогне административно? Като създаде безполезен хаос и ще оправдае назначаването на още 200 000 безполови държавни служители на държавна хранилка да го администрират ли? Ако да, НЕ МЕРСИ, можем и без трети пол (не, че такова нещо съществува).

127

ShaMana

преди 6 години

Колкото по рано Бай *** се научи да уважава всички хора без значение от предпочитанията им или човека с който искат да бъдат, толкова по добре ще бъдем всички. Няма нужда от референдум, Браковете трябва да се узаконят. Това е институция която не трябва да ограничава по такъв долен начин. За останалото... трети пол би помогнал на хора административно тогава защо не. Колкото за образование това не е наука която трябва да се покрива както религията и подобни. Толерантност и морал обаче е друго.

126

гост

преди 6 години

Тези взеха да увъртат и да забравят за задължителното гей образование в детски градини и училища. ИК не трябва да се подкрепя и приема.

125

Екатерина

преди 6 години

Нека да станат законни еднополовите бракове! Няма нищо лошо в това да сме по-толерантни. Предлагам да забраним браковете по сметка 😆

124

DiesIrae

преди 6 години

Пропускат НАЙ ВАЖНИ ВЪПРОС:ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ВСИЧКИ ФИЛИ И ХОМО ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА ПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИЕ И ДА СЕ ЛЕКУВАТ В ЛУДНИЦАТА!!!Ето това е въпроса, да ги изолираме и излекуваме. От там нататък всички други въпроси стават безсмислени. Отдавна е доказано, че всички тези отклонения са генетична болест (даже те си го признават като твърдят, че са се родили така), също като шизофренията и др. Въпроса е да се лекуват тези крайно нуждаещи се индивиди докато станат годни да са част от обществото!

123

Анонимен

преди 6 години

искате или не ще стане на нашето хаха закоравяли от умнота *** комплексирани

122

Анонимен

преди 6 години

България е против гей браковете, другото е платени НПО, представители на ГЕРБ, и побъркани хора които не знаят какво искат.

121

от сидниАав$тралия

преди 6 години

ех ако се дига толкова патардия и срещу корупцията, мафията, данъчните измами и престъпноста до сега БГ да е станала швейцария....А темите за джендарите нито ме вълнуват нито искам да ги знам, да си правят каквото искат, с или без закон нищо не ги спира да правят каквото пожелаят.Има къде по важни проблеми за решаване

120

Анонимен

преди 6 години

На 3.02./събота/ в 11.45ч. пред Народното събрание ще има протест против ИК.

119

Анонимен

преди 6 години

До муспиА защо да излизаме от ЕС?Кажи си аргументите.

118

муспи

преди 6 години

И така другаре, значит: Референдум то, ще има за гей браковете, но за излизане от Европето никогаш! С нокте и зъби ша си браним хляба то, завиждат ни гоите! Бой последен е тозиии... И не е Героьо от Лайпциг Гошо Тарабата, а наш Бойко Борисофф!

117

Анонимен

преди 6 години

*** те винаги знаете какво искате

116

lq lq

преди 6 години

NENENE i NE!!!!

115

Анонимен

преди 6 години

1. НЕ2. НЕ2. НЕИма ли смисъл от този референдум? Резултата е ясен предварително. Който се счита за ТО, да отива да се лекува.

114

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов.... с така зададените въпроси ще си осъмнем с гей бракове, с *** обучение и трети пол!

113

Ха!

преди 6 години

Референдумът не е ли да питаш 80% дe6uлu какво да правиш?

112

Анонимен

преди 6 години

Преди ми беше все тая и не мразих обратни,но след тая конвенция, вече ги мразя.Драги гейове и травестити, конвенцията само влоши обществената нагласа към вас.