39

Статистик

преди 6 години

220 000:365=602 на ден. Колко от Вашите близки/роднини/познати стават жертва на пррстъпление всеки ден? Я се замислете! Струва ми се завишено.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Хората са там да работят за страните и народите си никой няма време да се занимава с прости хора дето даже един английски не могат да научат.

37

Предложение

преди 6 години

Предлагам да сменим Суджуците с Кебапчетата. Сега сме демокрация и имаме свободата да да ги сменяме а свободата Санчо е най-висшето благо което е дадено на човека (разбирай демокрацията ни дава висши блага) Те и Кебапчетата преди крадяха, но сега като ги сменим няма вече да крадат, този път ще бъде по различно, а ако ли пък отново крадат, на следващите избори пак ще си върнем Суджуците, сега е свобода и демокрация, можем да ги менкаме.

36

И аз от чужбина

преди 6 години

До ония с мерцедесчето.Не знам къде си, но навсякъде има престъпност. В България не е по-опасно от всяка държава в, която би емигрирал. Щом 20 г. не си се прибирал и се информираш от този сайт, си ми ясен. Продължавай да си свиркаш.

35

Анонимен

преди 6 години

А останалите 6 милиона не са ли ограбени от Шайката на крадливи Суджуци, начело с Хермафродита от Банкя? ***, защото е ***, който се е навел на ЕС, че ще ратифицира ИК. Всеки един българин е грабен безмилостно от Шайката и от *** паша чрез сметките за ток, вода, парно, лекарства, храни и горива. Поради Дзверската корупция, министър на Германия е казал, България при това положение, никога в Шенген. В Давос Джендъра са го прескачали и нито Путин нито Тръмп са го забелязали.

34

Един от Северозапада

преди 6 години

Долна лъжа! По време на третото правителство на Герб, и най-вече по време на Европредседателството, у нас няма нито престъпност, нито корупция. Ако не вярвате, четете официалните медии, купени от Герб.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Капитализма саи е добър но човеците сте ХОИПЕР-ПРОСТИ!!!Това е проблема.А на Балканите сте най скапаният мат'риал на Земята!!

32

???????? !!!!!!!!!

преди 6 години

А помните ли преди 89та? Нямаше никакви такива престъпления. Защо мислите беше така ? Защото бяха по затворите и лагерите. Сега защо ги има ? Защото тези затворници и престъпници ви управляват, те си го връщат на целия български народ

31

Анонимен

преди 6 години

Малко са ограбени.Всеки *** трябва да бъде яко щавен защото е много ***.

30

Анонимен

преди 6 години

"62% биха се обърнали към полицията" толкова заблудени овце. те не помагат ако не си близък на тях или шуробаджанащината да го вкараш в схема да печели недекларирани пари!хулигани (69%)- айде с правилния термин "наркомани" и при тях няма определена възраст.

29

Анонимен

преди 6 години

най големият страх е че нито путин нито тръмп искат да национализират централната ционохазрка банка в русия била частна независима организация немжело да се месят в независими организаций а в сащ даже не съществуват въпроси за фед също циoнохазарска докога ще търпим творенията дошли от ада

28

Анонимен

преди 6 години

Капитализма е нагласен от престъпници, убийци, наркотрафиканти всякакви изр.. ! За това дават толкова права на затворниците, някои въобще не влизат, други лежат колкото да ни замажат очите. Престъпниците носят пари на по големите престъпници горе. Това е една организация като мафията, навсякъде е така. Босовете са бизнеса, те назначават правителствата и така до обикновенните и.з.в.ер.ги по долу. Капитализма е най античовешкия строй който е съществувал някога. По лош е от робството

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Не ми се мисли, че скоро такива елементи опасни ще дойдат да крадат на морето.

26

Бай Коста

преди 6 години

Абе какви 4%бе?всяка година ме крадат с поне 500 лв средно има години с повече има години с по малко.като добавя и банкрутира ето на банките в 96 Жан Виденовата зима като изгоряха с 10 000 долара.това е заплатата на един полицай за целия му стаж плюс пенсия.и за това време нищо неразкрито

25

Анонимен

преди 6 години

Интересно като е толкова добре в комунистическа "България" защо хората бягат на Запад?

24

Анонимен

преди 6 години

Все едно живеем в РФ, същите нива на престъпност и ниски доходи.Кога ще стигнем Запада?Аааа забравих, че "матряла" не иска да живее като на Запад.Ами какво се оплаквате тогава?Ето радвайте се живеете си в соца. Глад мизерия и липса на правова държава.

23

bolbov

преди 6 години

Тук е водораздела. При социализма обикновения човек имаше достъп до безплатни образование здравеопазване беше защитен срещу престъпност по един категоричен начин.Всичко това сега го няма.

22

Анонимен

преди 6 години

Мен ме е страх от комунисти.Защото вече 74 г. комунисти управляват.

21

Категоричен

преди 6 години

Важното е, че на тюфлеците им харизаха още милиони. От друга страна, като си ангажиран да дигаш билбордове остава ли време да ловиш браточки? Зеха си паричките де!И още нещо, то тяхната работа е да пазят басейните и дворците на ПОЧТЕНИТЕ бизнесмени.Какво ще си губят времето с плебеите!

20

Анонимен

преди 6 години

Всичко почти в тази територия е базирано на лъжи . Лъжат, че имаме държава общо казано.