13

ARBEIT MACHT FREI

преди 6 години

Каква трогателна снимка и история... За малко да се разплача. Не разбраха ли американците, че само работата те прави свободен?

12

****

преди 6 години

Само не ми е ясно този как е бягал с един крак през границата,онзи дето бяга с два крака,войниците го преследваха и го надупкаха с куршуми,и едвам го спасиха в Ю.К. а за този незнам?

11

глухи хм

преди 6 години

ами да чуят и тези с два крака ,,свободните,,

10

Анонимен

преди 6 години

Да поканят хиляди бежанци от Сирия, Ирак, Агфанистан, Либия, Северна Африка. Нека ги поканят на речта на Тръмп. Там те управляват и свалиха управниците. Защо няма бежанци от страните, в които САЩ са победили "лошите".

9

Анонимен

преди 6 години

Един беглец е добре за идеологическата борба, но ако стотици хиляди и милиони севернокорейци тръгнат към САЩ, ще затворят границата.

8

Анонимен

преди 6 години

Евтин театър...Ким е продукт на глобализма и тайно сътрудничи с Мосад.Те му доставят части за ядрените ракети с помощта на Китай, Русия и Украина.

7

Анонимен

преди 6 години

Нито е фалшив, нито е агент. Избягалите от Северна Корея в Южна са няколко хиляди. Южнокорейците ги дискриминират, точно защото ги мислят за агенти. Иронията е, че основната работа на истинските агенти на СК в Южна е да следят собствените си избягали и в някои случаи да ги отвличат обратно. Има такива случаи със заставени да говорят после по телевизията колко е бил лош животът в Южна Корея.

6

Анонимен

преди 6 години

Това не може да е вярно. Северна Корея се грижи за народа си и даже им разрешава да пасат трева. Това е комунизъм в действие . Апропо ние при др. Луканов и БКП какво правихме , магазини празни и купони за хляб . Просто нямаше трева беше зима, а иначе ехей..й..й щеше да си попасем от името на БКП-БСП .

5

?

преди 6 години

Да не се окаже тоя толкова беглец колкото онази убитата отпреди няколко дни, която се оказа "възкръснала"?

4

до Морски

преди 6 години

Ааа не така! Сакън! За къде сме без премиера, да се свети името Му!

3

Анонимен

преди 6 години

Този е агент.

2

Морски

преди 6 години

Защо не дават думата на избягалите от режима на Бойко Борисов милиони българи.

1

Тоя

преди 6 години

дано да няма семейство и близки роднини останали в СК, щото не им е хубава работата!