14

До хехех

преди 6 години

Поразителна е твойта глyпoст,не на генерала.СК се следи 24/7 и дори да натисне копчето,ракетата им ще бъде свалена на момента.Второ генерала е прав,че немога да изработят ракета,която да издържи на връщане обратно към земята и надали ще могат да я насочат.Също така в момента в който натиснат копчето,СК ще бъде заличена буквално от US ядрените подводници разположени около корейския полуостров.От тази игра може да има само един победител и това е САЩ.СК единствено могат да направят някоя мизерия.

13

Анонимен

преди 6 години

И как искате да ви го докаже, като ви тресне една ядрена ракета?

12

Анонимен

преди 6 години

Като са толкова сигурни юесейците ,че северна корея няма такива ракети защо непробват ?

11

Анонимен

преди 6 години

До 10 Ивановкъде го прочете бе другарю джендер ?

10

Нещо

преди 6 години

не разбирам защо ме изтри? Цитирам текст от песен създадена през ВСВ от композитора Ал. Александров и поета О. Колычев! Имаш нещо против ли?

9

Иванов

преди 6 години

Според Строго секретно, израелска подводница е изстреляла ядрена ракета от Японско море срещу САЩ, за да предизвика конфликт със Северна Корея, но ракетата е била свалена.Ето какви болни мозъци са нашите комунисти и русофили, които могат да измислят подобна дивотия и да я тиражират в обществото. Те няма да се спрат пред нищо за да ни заличат в полза на Матушката!

8

Анонимен

преди 6 години

Корея може да ги порази единствено в някое пропагандно клипче. Междуконтинентални ракети могат да бъдат създадени и тествани единствено от русия и сащ, и до някъде китай. Останалото е дъвка за зaтъпялaтa биомаса.

7

Kr

преди 6 години

Северна Корея е постигнала напредък в развитието на програмата си за междуконтинентални балистични ракети, но все още не е доказала капацитета на тези оръжия да поразят САЩ,.)))ок. чакайте.Ще дойде време - КНДР ще докаже.

6

хехех

преди 6 години

Този какво доказателство иска? Да изстрелят някоя балистична ракета по тях, че да се убеди? Както казаха по-долу - поразителна е глупостта му само.

5

Ким Чен Ун

преди 6 години

Поразителна е само глупостта на US-генерала. Повече и от тази на нашия пожарникар-генерал.

4

ГАДОРЯН

преди 6 години

За ко му е да ви порази. Кореите ще ви надживеят. Кравария е обречена.

3

111

преди 6 години

До 2 :Тази гъба за която говориш въобще няма да е толкова огромна.Първо ,че на тази балистична ракета няма да може да се качи голяма бойна глава и второ,СК няма да могат да направят така ,че да издържи полета.Виж вече ,друг е въпроса ,че след това ядрените подводници разположени около Корейски полуостров ,ще направят така ,че Северна Корея да бъде заличена и да изчезнат всякакви доказателства ,че въобще е съществувала.

2

Анонимен

преди 6 години

Пробвайте да запалите КНДР и над Хавай ще се издигне една голяма и красива гъба. Краварите само от ядрени бомби се респектират. Голям го вадят на малките беззащитни държави, както хулиганът бие слабите в училище, но когато дойде някой достоен противник и им строши зъбите, оревават цял свят.

1

АБЕ СКОРО ЩЕ Е

преди 6 години

СКОРО МНОГО СКОРО ЩЕ ВИ ДОКАЖЕ ТОВА, НО ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА ВАС ЩЕ СА УНИЩОЖИТЕЛНИ