7

Анонимен

преди 6 години

По времето на "изостаналия" соц, улиците на големите градове се миеха редовно. Днес европейска София преоткрива топлата вода. Явно някой в общината си е напрегнал единствената мозъчна клетка и е открил, че метене на сухо вдига прах във въздуха.

6

Един от Северозапада

преди 6 години

Пропуснали ли са да сложат шампоани и омекотители във цистерните? Няма да се излагаме по време на Европредседателството, я, всичко трябва да ни е лустросано, като есккременти в целофан и опаковани с луксозна хартия и панделка. Извинявам се за грубия израз.а за отоплението на ток-ами, не знам на кого трябва да се сърдите за това, че тока е скъп.Бойко направи каквото можеше по въпроса-спря новия АЕЦ, за който гласува болшинството население, и ви сложи добавка за зелена енергия, какво искате повеч

5

Влади

преди 6 години

Стига простотии, бе татеВъздухът е мръсен не от колите, толкова, колкото от суровите дърва и мокри въглища, които се ползват навсякъде в БГ. Защо, ами защото токът е адски скъп. АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ а е тъмно в гъзец, лаф от комунизЪма, но сега е още по-актуален. Никой няма да се гърби с дърва, ако тока е поносим. А въздухът ще е чист. Кой тъпан ще го оспори?

4

Анонимен

преди 6 години

Тая вода на много хубав лед ще стане през ноща, ама кой да се сети....

3

Анонимен

преди 6 години

Браво отново на Столична община и главната компирка. Те улиците понеже не са достатъчно заледени като пързалки, сега вода ще метнат отгоре за да може хубаво да се пребиете окончателно сутринта.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами тя топлата вода е измислена много отдавана! Спомням си до 1989-90г. централните улици на София се миеха всяка вечер,след спирането на обществения транспорт! Вярно,че нямаше коли многохилядници,че и многомилионници,но нямаше замърсяване,нямаше нищо.........

1

Анонимен

преди 6 години

Много умно.