42

Анонимен

преди 6 години

Путин каза също така, че Москва засега ще се въздържи от ответни стъпки..Много интересно какви ще са ответните стъпки. Контрасписък ли?

41

Анонимен

преди 6 години

Какво е казал руския премиер няма Никакво значение !

40

Анонимен

преди 6 години

Никакви ответни мерки не могат да приложат от Москва, защото фирми от Канада и САЩ добиват руски нефт и газ в Дальний Сибир !Русия няма пари и технологии за добив от вечно замръзналата почва и затова ползват водещи североамерикански компании.Ако ги изгонят руснаците ще останат без добиви, хем и ще бъдат съдени за обезщетения по договори.Москва е в цунг-цванг ...

39

Анонимен

преди 6 години

"Те трябва да решат за себе си какво искат. Ние знаем какво искаме - да градим дългосрочни, стабилни отношения, основаващи се на международното право", каза президентът..Ами започнете от връщането на Крим.

38

колко лев

преди 6 години

Путин е човек на Запада,как ще го има в списака.Всичко което прави Путин е добре за Запада.Цени на петрола наполовина,разполагане на Западни сили в Сирия,почти цяла Украйна към Запада,разполагане на сили на САЩ около Корея,създаването на европейска армия,разширяването на ЕС.Всичко това щеше да е невъзможно без определени причини,а Путин най услужливо ги даде на Запада,за сметка на руснака естествено,който пак мина лосион и мечта да избяга на Запад.

37

Ветеран

преди 6 години

Толкова ли сме я втасали,че с чужденци ни занимавате,и то с хора със съмнителна репотация и извън ЕС.

36

Анонимен

преди 6 години

AMERIKA OTDAVNA E RUSKA.

35

Анонимен

преди 6 години

Интересно какви ли ответни мерки може да предприеме Москва...

34

Анонимен

преди 6 години

Втората стъпка по списъка ще бъде конфискация на овуарите и недвижимата им собственост.Третата стъпка ще бъде екстрадация на децата им обратно в Русия.

33

Боби

преди 6 години

Половината списък съответства на телефонния указател на министерски съвет и то по азбучен ред(Да точно така са го и написали в САЩ документа) а втората част съответста на рейтингите на Форбс за най-богатите хора в Русия ...Евала Някой много добре си е свършил работата през пръсти.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Ще живея където искам в България защото съм българин, а ти ще се пръснеш от злоба.

31

Анонимен

преди 6 години

Путин е еврейн ! Не ми го хвалете !

30

Анонимен

преди 6 години

До пак лиама кък да ни е ....

29

пак ли

преди 6 години

До Анонимен 27Лъжа е ....

28

до кога така

преди 6 години

САЩ са откачили тотално,списъци,предположения,заплахи,врагове,намеси,хакери,пълна деградация и лудница.....

27

Анонимен

преди 6 години

До пакама как да не са глупости ! :) Плюете по дъртия Сорос, а той най - добър приятел на Путин и Орбан.. ама кой да мисли с тези празни кратуни къде ги носите на тея слаби рамене! Айде със здраве ... Да живее СОРОС!!

26

Анонимен

преди 6 години

Няма как, когато видиш държавник работещ на 100% за страната си да не изпиташ възхищение, понеже такива политици са много малко.

25

Анонимен

преди 6 години

Русия както и Англиа за пример са нови държави , млади , иска им се да се показват и да се бият в гърдите ..същото се отнася и за най - младата - САЩ ... това са измислени държави ..една от тези държави е измислена, създаден, покръстена и възпитана от НАС , Българите ! Така, че тоя крадец от снимката да мълчи и да лази когато Българин говори! Ако съм министър с този въобще няма да разговорям ..не ми е на нивото да говоря с доказани Български унищожители!

24

пак

преди 6 години

До Анонимен 23Глупости ...

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонименще ти кажа как става и да , при него хората умират от глад, но това не означава , че определени кръгове от "вор в законе" са бедни ...точно обратното .. те са един от най - богатите крадци в света.. и да атаките срещу свободна Европа идват само от едно единствено място ...и тва е Русия ...как знам? не питай!