62

...абе русофоби

преди 6 години

Не виждате ли че става въпрос за списък а не за санкции. Така че май не Русия а САЩ се о.*** с големи закани а на практика нищо :)

61

Анонимен

преди 6 години

90% от коментаторите са виждали Русия само на картички, и знаят за нея толкова колкото за Юпитер

60

Боби

преди 6 години

Относно Ремонта на МиГ-29Само МиГ като фирма има лиценз да ремонтира/модернизира този вид самолети - същото важи и за всеки друг самолет по света - не може *** и пульо да човъркат по машините особенно Самолети.МиГ предложи при основния ремонт да доведе двигателите до по-висок стандарт от Серия 1 в Серия 3 - като се увеличава междуремонтния ресурс - печелим цената за един ремонт минимум. Офертата беше с 1 милион $ по скъпа за 20 двигателя. Щяхме да спечелим 20 планови ремонта на двигатели

59

Анонимен

преди 6 години

Защо (п)Резидента Радев мълчи? Защо не се противопостави на САЩ и не поиска пълна отмяна на санкциите, както тръбеше преди избирането му? Америка наказва любимите началници на Радев, а той мълчи като една мижитyрка, вместо да палне Миг29 и да накаже САЩ..

58

Анонимен

преди 6 години

Оня ден в Давос шефът на путинската банка ВТБ заяви че нови санкции ще означават акт на война срещу Русия. Сега виждам че руските херои са смегчили тона и са се примирили че санкции ще има а война няма кака да има щото на кремълския списък му си живее. На паникьосаните руснаци им остава единствено да блъфират, ако мине номера добре, ако не мине ще живеят под санкции до развала на Русия.

57

Анонимен

преди 6 години

"Кремълският списък" съсвсем скоро ще се превърне в "кремълския писък".

56

Анонимен

преди 6 години

Путин, няма мърдане, ще ядеш хурката.

55

Анонимен

преди 6 години

Русия беше добре докато си другаруваше с Америка в периода 2000-2007 година. През 2007 година Путин предприе рязък курс към противопоставяне на САШ. Това беше продиктувано от много високите цени на петрола и руската грандоманщина. През 2007 година с прочутата се реч в Мюнхен Путин постави началото на края на Русия.

54

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво ще прави агента за руско влияние в България и по недоразумение натовски министър на отбраната Каракачанов (с руска кличка Толстой). Ако изпрати срапа Миг29 за "ремонт" в Русия това означава автоматично той и България да попаднат под санкции, ако не ги изпрати началниците му от Москва ще го накажат много жестоко.

53

Анонимен

преди 6 години

Списъкът на Али Баба и 210 разбойника има и задекретена част. В засекретената част вероятво се намира името на Али Баба както и имената на най-астивните му съкрадци от бандата. Според министъра на финансите на САЩ Маучи, санкции при всички положения ще има както за разбойниците от явната част на списъка така и за засекретената. Не виждам какви ответни мерки могат да вземат разбойниците. Най-много да си изпросят пълно търговско ембарго или война и пълно унищожение на Русия.

52

Да впишат и гиквата!

преди 6 години

Той му подари пес за да му се мазни

51

Гост+

преди 6 години

Смешно. Защо някой не хване да прави списък на американските олигарси, забогатяли по времето и около президентите Клинтън, Буш и Обама. Особено Буш - помня как армия от бизнесмени нахлу в Ирак след инвазията там. В САЩ напротив, трябва да си поне милионер за да станеш президент. Т.е. гордост е да си богат. Никой няма време да се занимава с такива списъци, освен държавниците в САЩ. Разбира се, презумкцията е, че тези в Русия са забогатели незаконно, а тези в Ирак...?

50

Анонимен

преди 6 години

Ответните мерки ще ги усетят "изотзадзе" и като останат на студено. Като им свършат железата да си строят скъпите железарии, когато си видят напълнените *** и трперещи ченета отпараноя. Нещо неясно, други въпроси?

49

Иво Христов

преди 6 години

Списъка на Шиндлер. Остана само една болшевишка държава - америка

48

33

преди 6 години

Мислех, че да си в управлението на държава, трябва да си много умен, интелигентен, честен, смел, жертвиготовен, пък то се оказаче в Америка не е така. Трябва да си послушен, изпълнителен, глух, раболепен, лицемерен. Или може би истинските управляващи там се крият зад тези от срам и тшеславие. Вие как мислите.

47

Европеецо

преди 6 години

Добре де, да питам тука леберално-демократичните баракуди.Сещате ли се защо никой не налага персонални санкции на Путин?Нали Путин е най-лошия, защо не му треснат персона нон грата, забрана за полети и т.н?Ако не се сещате - хапвайте орехи, полезни са за мозъка.Само наказват хора около Путин.Между другото в Русия е голяма чест да попаднеш в санкционен списък на Тръмполандия.

46

Анонимен

преди 6 години

То смеят ли САЩ да му наложат санкции.

45

Анонимен

преди 6 години

44 Да но зависи какво ще последва по този списък

44

Браво на Путин!

преди 6 години

Путин предупреди, че независимо от проявеното търпение по много въпроси Русия няма да отстъпва до безкрай и призова повече да не се отделя време на "кремълския списък", понеже, както каза, "кучето си лае, а керванът си върви".

43

винаги пръв сред ...

преди 6 години

Путин се "обиди"-няма го сред най-големите военнопрестъпници и крадци на руската държава...А толкова се стара...