119

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали сте наясно но точно тази порода са известни с изключително силната си захапка...дори да е нямало кръв може да е удушило горката душичка....жалко за детето..жалко за родителите му....а още по жалко за всички които толкова остро се застъпват за това куче...което оправдават по абсолютно нелеп начин... имам куче от осем години...Не агресивно..и лично мен се опита да нападне веднъж....животинският инстинкт е непредсказуем...

118

Рени

преди 6 години

Защо хората никога не поемат отговорност.Мир на праха на детето и жалко че никой не се е интересувал от него ,а било зарязано да скита по улиците и затова естествено трябва да е ВИНОВНО КУЧЕТО.

117

Рени

преди 6 години

Смятам ,че не може да се набеждава кучето .Не са положени адекватни грижи за него и кой в край на сметка доказа че то е посегнало на детето ?Кучето е няма жертва не може да говори .Най -лесно е да бъде нарочено за виновно! Защо за детето не са се полагали адекватни грижи?Ако някоя мечка изяде човек ,това значи ли ,че трябва да избием всички мечки???Защо хората никога не са виновни за нищо а винаги са виновни животните .Защо хората никога не поемат отговорност.Мир на праха на детето и жалко че никой не се е интересувал от него ,а било зарязано да скита по улиците и затова естествено трябва да е

116

Елеонора

преди 6 години

До АнонименКучето няма никаква вина за смъртта на детето, около него не е намерена нито капка кръв! Понеже никой не иска да поеме вината за инцидента, който е причинил *** на детенцето, са го подхвърлили на кучето! *** им работа!

115

средновековие

преди 6 години

За трагедията са виновни хората, а не гладното куче, вързано с вериги, принудено да седи и без вода!!! Няма по-жестоки животни от хората!

114

Анонимен

преди 6 години

До 111Преди години, си беше много нормално, но проста такива неща не се случваха ...

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 110Човечече, извинявай, ако те обиждам с това обръщение, ако това включва разкъсване на 3г. деца, то ти си направо за установяване и отстраняване, от обществото, имам предвид, пък и не само.

112

Анонимен

преди 6 години

Друго си е, ако човек беше убил детето. Доживотна присъда! Кучетата обаче са със специален статут, вярваме им че ще се превъзпитат в домашни условия. Куче да си в тази държава, а не дете! Ходело само по 2 км., браво, на 3 години и с характер! Издръжливо, любознателно, будно, смело! Можеше да стане полезен, способен човек!? Но децата кучетата ги яли ...

111

Анонимен

преди 6 години

И сега стана ясно че кучето не е питбул, а със елементи на питбулТо и аз имам елементи на Брад Пит ама не съм.Не оправдавам кучето. Но вината не е в него.

110

Анонимен

преди 6 години

Ето тва е еврейския план за затриване на бялата раса. Вече живота на едно куче е много по-ценен от живота на едно дете. Ако куче изяде дете, детето е виновно! Ако дете убие куче, детето било агресивно и разглезено!

109

Или

преди 6 години

А социалните, закрила на детето къде са??? Само на бюро и заплата ли са чакали? Всеки около детето е приемал за "нормално" да се разхожда безпризорно по улици и дворове... кой е отговорен за него като родителите му са на работа??? Държавата еня ли е кой гледа децата на България, докато родителите им се трудят за насъщния?!? Как се отглеждат деца с мизерни доходи и за какво бъдеще им се осигурява? Много лесно се обвиняват за трагедиите с дечица родителите им, но запитва ли се някой как се оздържа

108

Анонимен

преди 6 години

Ама нали затова си вземам кучеДа лае,да хапе, да пази къщата и всички нас,които живеем в къщата.И ако некой влезе в двора ми и бъде захапан,ще се гордея с кучето си.Та аз затова го гледам

107

иаож

преди 6 години

сякаш колкото по мусколест и с голям уста е пидбула все по агресивен е

106

Анонимен

преди 6 години

Кучето било вързано - ДРЪН, ДРЪН. Намират се дори хора, които обвиняват детето че ходило еди къде си. Това куче задължено следва да бъде умъртвено. Точка.

105

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТака е, но въпросът не е свързан само със собствеността на дадена територия, животното, или кой основно и първоначално е бил ангажиран и отговорен да гледа това дете. Има си наказателна отговорност за този, които не окаже помощ или изостави лице, което не може да се грижи за себе си. За конкретната случка е виновна лелята, бабата, или който там, отделно си е за разстрел.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 105Според твоите разсъждения,то и стопаните му са на негова територия! Имаше една възрастна женица,която казваше: котката и кучето са господрите у дома,не бива хората да ги безпокоят и да им престъпват територията. А тази тяхна "територия" е цял апартамент или къща! Ако кучето е било вързано, как тогава тялото на починалото детенце е близо до самото куче и колибката му? Ако беше вързано кучето,детето можеше и да не припари там. Но и лелката е виновна за смъртта на детето.

103

Анонимен

преди 6 години

Стига сте манипулирали хората! Една т.ъпа репортерка сутринта по бтв сто пъти попита за кучето "убиец"? Каквото и да е това куче, то е вързано и е в двора си?!! И си пази територията! А защо никой не пита какво прави едно 3-годишно дете при къщата на това куче? Къде са му родителите? Кой го гледа това дете? Кой нормален родител ще остави детето си да ходи ,където си иска?

102

Анонимен

преди 6 години

Тръгвам отзад-напред, доколкото информацията в статията е точна, разбира се. Та, този който е отговорен вкусило човешка плът животно, умъртвило човек, да остане вързано при собственика, щото не било опасно, е за разстрел. На второ място, който го е пазил носи отговорност, но такава има и онази нещ...ца лелята, тъй като в момента на влизането му в нейната къщата, приемайки го "на гости" тя поема отговорност за това дете, камо ли пък да го пусне да излезе само на двора при бойно куче без намордник

101

шун шун шавин

преди 6 години

много случеи станаха с пидболи никои ли не внимава с тия животни и давали се пидбол на всеки .а помните ли ония пидбул сниман до ония с нелепата физюлномия пидбула нападнал дворно куч

100

Анонимен

преди 6 години

До ЕлиКакво общо има кучетата и колите? Едното няма нищо общо с другото. Но иначе за едно нещо си права: повечето кучелюбци и кучкари са простаци,и когато те правят неприятности и проблеми на хората,положението не се подобрява.