31

Анонимен

преди 6 години

На всички им е ясно че този документ с резерви няма как да бъде приет..Дори и на еднокнижника...

30

Анонимен

преди 6 години

Абсурд е да се изучава в училищата, че да си гей е нормално - това не трябва да се приема под никакъв предтекст, в никакъв случай! Само хетеросексуалността е нормална, останалото са сексуални перверзии - точка по въпроса!

29

Анонимен

преди 6 години

Лилов, ти откъде знаещ че домашното насилие над жени е станало ежедневие, мъжа ти ли така ти прави, тц, тц! Горкичката тя

28

Анонимен

преди 6 години

До точноНе ме интерусава в коя дупка и по колко пъти ти го слагат, прави каквото искаш, но вкъщи, така че да не виждам аз, семейството ми, близките ми и т.н., защото е гнусно и извън всякакви норми. Но не такива сбърканяци като теб искат да се покажат, точно за това става въпрос, показността, а това няма да стане. Няма такова нещо като толерантност, това са гей-простотии, можеш да приемеш нещо когато има разумен довод и не застрашава живото, здравето и ценностите на мнозинството хора!

27

Тим

преди 6 години

Общо взето обществото е деградирало още преди много време и тази деградация продължава защото ако се поставят на кантар и двете неща са една и съща дегредация и нормалното семейство когато учиш децата да пият алкохол или гледат скандали и побойща няма разлика между истанбулската конвенция и тази среда колко често чуват децата определени квалификации от свойте родители това е другата крайност в която залитаме а именно ако не пиеш не си мъж или ако не удариш шамар на жената си еди какъв си

26

Анонимен

преди 6 години

Юдеомасоните пак потриват ръчички, и са сгащили нашия башбакан за топките.ГЕРБ със своите безумия искат да ни унищожат като нация.Има трети вариант като се смъкне от власт това правителство.Нас никой не ни е питал за влизането в ЕС и НАТО.Нито сме станали по богати с влизането си в ЕС, напротив по бедни сме, нито имаме силна армия в НАТО, нямаме ниикаква армия.Боце този път си го наби мъжката, ама какво да очакваме от пожарникар и физкултурник.

25

Анонимен

преди 6 години

Та, пак да попитам АЗИС ще го забранят ли?

24

Анонимен

преди 6 години

А,ГРЕВИО чака на полусъединител!!Нагледно ще ви изнесе представление,как джедърите стават джандарите на новото време и новият свят!!Без право на проверка на дейност,без оплаквания,без страх от национално съдебно преследване!!Колко народ очаква включване на национално ниво в регионалните й представителства и да папка немъчена пара??Сигурен съм синове,дъщери,внуци и внучки трепетно очакват мама,тати,бати,кака да прокара Конфекцията!!

23

точно

преди 6 години

заради подобни на пишещите тук и на изказалата се "патриотка" трябва да бъде въведено в училищата образование, насърчаващо толерантността. Един разумен човек, който не вижда призраци зад всеки ъгъл трабва да знае че, половата индентификация е лична работа на човека и никой няма право да му налага. Родтелите нямат право да забулват момичетата, защото така е прието, нямат право да обрязват момчетата и да правят "сеир" от това, ако те не желаят, нямат право да женят и карат 13годишни да раждат

22

Анонимен

преди 6 години

Хора осъзнайте се, трябва да се стегнем и да спрем с отстъпките, трябва да спрем тази пълзяща деградация, която руши основите на обществото, а именно традиционното патриархално семейството! Има природни закони и ние не можем да ги променим, само защото някой си е генетично увреден физически или психически, неговото поведение не може да е норма, не може да е общоприето. Ние сме мнозинството и не може, не бива да позволяваме на едно увредено малцинство да ни тъпче!

21

Анонимен

преди 6 години

Най добре е да изритаме хунтата ГЕРБ, която ни забива на дъното и иска да приемаме тази безумна конвенция.По добре да напуснем ЕС, от колкото да деградираме още повече.

20

До 12

преди 6 години

До 12Номер 7 го е казал саркастично, приятел. Казал го е колко сме безпомощни, че никой не ни пита и че ни унищожиха като морал, ценности и самосъзнание.

19

Анонимен

преди 6 години

Сами влезнахте капана за мишки..Или приемате конвенцията и децата ще бъдат *** ИЛИ излизате от ЕС и няма робата , пътуване за Вас в ЕС.. Който е разбирач да посочи трети вариант..

18

Анонимен

преди 6 години

Какво е "интерсексуален"? Има ли нещо общо с интербригадист?

17

Анонимен

преди 6 години

ако ГЕРБ ратифицират конвенцията, при следващите избори изпадат от парламента, и тръгват по пътя на НДСВ.

16

напротив

преди 6 години

До -Дали си доктор,или най-обикновен ..... не ме интересува!Но точно в Библията пише,че това е грях!И то на няколко места!И един съвет:първо се подготви,и тогава спори,че ставаш смешен!

15

Анонимен

преди 6 години

Пълна забрана на всякаква гей-пропаганда! Пишеш във възхвала гейовете в Белене с останалата гей-дружинка. Или се стягаме и изритваме тази напаст, или пропадаме в бездната на тоталната деградация. Къде отидоха традиционните ценности, къде отиде морала, къде отиде мъжеството, стига вече розови простотии, трябва да сложим точка на тази лудост, в името на по-доброто бъдеще, на нас, нашите деца, внуци и т.н.

14

Анонимен

преди 6 години

Заблудата е, че можем да я ратифицираме и със съпътстваща декларация, обясни проф. Киров и даде конкретен пример с Полша.Впоследствие Холандия, Австрия казват, че Полша поставя конституцияти си над нормите на конвенцията, следователно това не е декларация, а е резерва. А според самата конвенция, резерви не са допустими

13

така

преди 6 години

наречените "патриоти" като са във властта да бяха се погрижили да направят една смислена политика в подкрепа на християнското семейство вместо да бълват "гей-глупости" / както сега е модерно пред всяка дума да се слага "гей"/ А иначе - детските надбавки все още се дават само на определени деца / повечето не българчета / социални помощи се дават да "самотни майки" / повечето женени но не по българските закони/ същото е и с предимствата в училище и детска градина

12

7 - Малоумник

преди 6 години

Първо. Никой не е питал българите дали искат в ЕС или не искат - нямаше референдум.Второ. Аз нямам нищо против да изляза от ЕС.Трето. Направи си собствени деца и си ги прави джендърчета като тебе.