51

Оооо

преди 6 години

Сега разбирам, че меките китки искат да имат екзотично разнообразие за леглата си, там където живеят. *** мигранти са им добре дошли. Аууу това е отявлено лобиране.

50

Анонимен

преди 6 години

България е страната на страха.Исторически е доказано многократно.

49

Men

преди 6 години

Как тази конвенция ще спре или поне намали насилието?

48

до 52

преди 6 години

значи се самоопределяш като гей изнасилвач на малки момченца, баби и дядовци, ами много добре тогава става щом ти пречи, такива изнасилвачи трябва да ги вкарват в затвора.

47

Анонимен

преди 6 години

До а не се лиДа, пречи ни!

46

а не се ли

преди 6 години

сещате, че тази конвенция защитава и деца, които имат гей в семейството да не ги насилва и те да станат гейове. Като сте такива защитници на "нормалните" мъже. Не искате ли да бъдат защитени тези деца от посегателства в дома им. Конвенцията защитава и възрастните родители, които се подложени на психически тормоз от алчните си деца "заради имотец"- това пречи ли ви

45

Анонимен

преди 6 години

Биологията, като върховен закон хич не и пука за ***, социални полове и демокрация. Погрижила се е да оборудва всеки пол с най-доброто, което да служи на една единствена цел - създаване на потомство. Всичко останало са глупости. Равни пред закона сме, но не сме еднакви. Няма вид в природата, в които мъжките и женските индивиди да са еднакви. Вместо да накараме всеки да прави това, за което е най-пригоден, хомосексуалисти и феминистки ни обявиха война

44

да бе

преди 6 години

ПРЕЖИВЯХМЕ И 500 ГОДИШНО ОСМАНСКО РОБСТО И ОЦЕЛЯХМЕ--ЩЕ ОЦЕЛЕМ И ПРИ ДЕМОКРАТИТЕ-БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ Е ЖИЛАВО И СЕМЕТО МУ Е ЯКО...ХВАЩА СЕ ДОБРЕ..

43

Анонимен

преди 6 години

и да не е пияна рускинята обича да бие мъжъси . А като е пиян мъжът и, и ако е военен най добре го налага.

42

Анонимен

преди 6 години

до 44 е аз като не съм мюсюлманин не знаяли женската природа.

41

Анонимен

преди 6 години

Не случайно в ислямската култура, сбърканите ги хвърлят от покривите. А жените се покриват за да не възбуждат всеки минувач и се счита за тяхна вина когато са изнасилени. Мюсулманите знаят много добре женската природа. В нашето общество на жените и обратните като им се даде власт съсипват всичко, скоро ще са 60% от депутатите.

40

Анонимен

преди 6 години

ТО ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ИМА ЖЕНИ , КОЙТО СЕ ПРАВЯТ НА ПО ГОЛЕМИ МЪЖЕ.НО НЕЗНАЕХМЕ , ЧЕ СА СИ ИЗБРАЛИ ТОЯ СОЦИАЛЕН ПОЛ.МНОГО Е РАЗВИТО ТОВА ЧУВСТО ПРИ РУСКИНИТЕ. Яко пият и яко се бият. ама това е защото държавата , ги пази със законите си. Без да днаят за тая конвенция

39

Тревога

преди 6 години

За съжаление, тази извратена конвенция слага началото на края на нормалните хора...

38

Анонимен

преди 6 години

Преживяхме идването и падането на комунизма и нацизма, а сега ще преживеем и ционизма.

37

Анонимен

преди 6 години

В ИК заглавието е подвеждащо. Под претекст "защита жените от насилие" се прокарват съвсем различни неща. Например всеки мигрант може да се обяви за ***, върху когото е упражнено насилие, и тогава държавата, в която се пребивава в момента е длъжна да му осигури дългосрочно място за живеене. Конвенцията е "по-силна" от националното законодателство, това е записано изрично в нея, така че всеки е длъжен да я изпълнява, а външна за държавата Комисия ще определя кое е позволено и кое не.

36

Анонимен

преди 6 години

Убийците от ЕС и САЩ продават оръжия на бедните страни за да подържат вечната война от която само те печелят. Пласират отровни ваксини, пръскат ни отгоре с алуминий под предлог, че се борят с глобалното затопляне. Измислили са холяди начини да ни изтребват, бавно и бързо. Сега посягат и на най-ценното - децата ни !!!Трябва да спрем тези животни, за да не пипат нашите деца и да ги превръщат в сексуални обекти !! Който гласува за тази конвенция ще бъде наказан от народа, рано или късно !!

35

До До 8, докторът

преди 6 години

То в библията има записани и едни други морални норми, повечко на брой, но по-поулярни като "10-те Божи заповеди". В личен план колцина могат да кажат публично колко от тях са престъпили само от днес сутринта. Което е нормално за всички ни с някои малки изключения.Колкото до содомията, въпреки че липсва като конкретно записана в "ония скрижали" дадени на Мойсей на Синайската планина, след като е толкова грях защо нагазва и вирее и у попския пол? Или това е табу и е само за посветени?

34

do 30

преди 6 години

Защо бе? И ние учехме (беше преди 15-тина години) точно за това по биология. Спомни си часовете, но никъде в учебниците не пишеше, че това е "нормално", а беше набутано в раздел "сексуални отклонения". Странното е, че хомосексуалността беше навряна на едно заедно с педофилия, содомия и производните й. Даже авторите на учебници не са "толерантни". Пандиз и за тях! Нека да се учи в училище - няма лошо, но да не се обяснява, че е нормално защото не е - това е сексуално отклонение, като всички други

33

Анонимен

преди 6 години

Една конвенция, не може да спре каквото и да е насилие, това е нонсенс. Домашно насилие ще има докато има хора - има хора които винаги, какъвто и закон, декларациика от група кухи *** в перманентен цикъл, гей-парад и т.н. ще насилват членове на семействата си, защото имат увреде психика, също като гейовете и всекакви други извратеняци.

32

Анонимен

преди 6 години

ГРЕВИО - това е истинската цел зад воала на борбата с насилието над жените и измишьотините на *** идеологията. Грешните пари, които ще се дадат на тази нова европейска институця. Граждани на Европа, това са вашите пари, които ще отидат в джобовете на извратеняци включително в политици, които ще им дадат тази възможност. У нас това са Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Последните веднага трябва да се отлъчат от Православната църка и ако искат да приемат юдеизма! Анатема.