13

Proroka Oleg

преди 6 години

Ей големи хейтъри сте божеее, Руски и Корейски инвестиции нямало да има за Либерия. Абе Русия е от 5 години в санкции и въпреки това се развива. Станаха номер едно по производство на пшеница в света. За Сев.Корея пък какво да говорим: те са от 50 години в санкции. Що не се премахнат да видим къде ще стигнат а? Отавете ги да живеят хората

12

Анонимен

преди 6 години

Либерийците са потомци на освободени роби от Щатите!Либерия е изкуствена държава,създадена от президента Монро!Богата страна,но мързелив, примитивен и криминогенен народ!"Евтиния флаг" е единствения постоянен доход във валута!Няколко европейки просто изчезнаха,и на другите им мина мерака да ги учат на демокрация!

11

Кукуригу

преди 6 години

Тея щом са избрали техния Стоичков за президент - много по-добре сме от тях.

10

До 8

преди 6 години

Много бъркаш не става въпрос за лошия Запад, а за гей-запада, за двуличието, лицемерието, захаросаната глупост и други гей-прийоми завладяли запада - ето за това става въпрос. Те ни бият, изнасилват и убиват, ния им се радваме, ето за това става въпрос! Запада има нужда да е по-лош, много по-твърд, за такива страни като Либерия никакви инвестиции, да умират от глад! А с путинова Русия и държавата на глупостта КНДР, аз не желая да имам нищо общо.

9

До 1

преди 6 години

До РеалистътОт Уеа до Перукан и Данчо емфието...разликата е от тук до Луната.

8

Do 7

преди 6 години

До АнонименХайде, как и в тази новина намери намесата на лошия Запад??!! Еей...уникални сте!Точно този "лош" Запад, с инвестициите си е единствения шанс на Либери за подобряване на положението и.Едва ли чакат Руски или севернокорейски инвестиции.Така че...хайде, малко си преосмислете опорките.

7

Анонимен

преди 6 години

"забранява на хора, които не са с черен цвят на кожата, да стават граждани на Либерия и да притежават собственост в страната" - значи в 21 век си имаме страна с нациски режим, но всички "велики" борци за човешки права си мълчат, все едно са глътнали по един голям черен банан!? Ако някой в Европа или Северна Америка дори неволно загатне за някаква расова сегрегация, се вдига олелия до небето, но Африка може. После НПО-гейовете ви разтягат локуми как трябва да им помагаме, да сме толерантни и т.н.

6

Край

преди 6 години

Тенденцията е света да стане една голяма Либерия/Хаити/Сомалия и пр. образци на расовата свобода. " закон, който забранява на хора, които не са с черен цвят на кожата, да стават граждани на Либерия и да притежават собственост в страната". Ако белите не се осъзнаят и не преградят брега на Средизимено море със Железна стена - живота в Европа ще стане труден.

5

почти като у нас

преди 6 години

В Либерия е направо страшно!Всички са бандити,никой не работи,полицията са най-големите разбойници!Стоиш в хотела и не си подаваш носа навън,че иначе лошо!И като свършиш работа,на летището на макс!

4

Анонимен

преди 6 години

Ние сме в много по-добро положение, да, управлява ни бивш мафиот от СИК с много мръсно минало зад гърба си!

3

до1

преди 6 години

Прав си , друго си е да те управлява високо квалифициран пожарникар

2

Анонимен

преди 6 години

Беше много добър футболист.

1

Реалистът

преди 6 години

Ха ха ха :) Това все едно ЛОБИ Михайлов , Данчо Лечков - енфието или Емо Костадинов - далаверата да станат ПРЕЗИДЕНТИ НА БЪЛГАРИЯ :) Ще бъде голям смях и голямо крадене ! :) :) :)