24

Пешо Пешев

преди 6 години

Лицемери! В неделя когато градът е празен та празен, ще го пазят от колите.. хаха Пуснете ги тези билети, но в работни дни... да ама не, няма да ви излезе игричката! Щото ще се задръстят рейсове и метро, пък тогава ще се чудите какво да правите.. Идеята е добра с тези билети, но не сте готови за цял град в работен ден да го направите!!! А в неделя.. смешно е :)))))

23

Инженер

преди 6 години

Днес е неделя и така или иначе нямаше движение. Безсмислена работа! Реалната цена на транспорта е левче и трябва да остане за постоянно. Трябва да се инвестира и в качеството. Иначе, сега е просто една евтина ПР кампания.

22

Щерю

преди 6 години

Но зеленият хайвер - не...

21

сопрете се

преди 6 години

вместо секи да си напише мнението, тука стана като чат на десетокласници преди дискотек а които обсъждат пиенето жените бмв и студентски град ужас

20

?!?!?!?!

преди 6 години

Лелее, какви са тези ругатни, бе!Заради вас ще изчета всички коментари още от началото, за да разбера за какво се скарахте така люто!

19

Анонимен

преди 6 години

Кутевиста е в амок ХАХАХАХАХАААААААААААААААААААААА

18

Циник

преди 6 години

До до 30Мислех че аз съм най глупав ама ти ме биеш от всякъде-БРАВО

17

Анонимен

преди 6 години

"И днес в столицата бяха отчетени високи нива на фини прахови частици."Интересно след колко дни ще им просветне на хората, че зелените билети са PR акция на общината и нямат ефект върху намаляването на вредните емисии.

16

Анонимен

преди 6 години

До 23: Да, плиткоумна сепио, ще се "изчисти". Накрая, за съжаление, само *** като теб и шведи ще останат. Няма да има кой да ви плаща пенсиите, отпадъци такива!!!

15

интересса

преди 6 години

Като в сичко в тая държава измислено недоизмислено започнато недовършено пари труд на ветъра както и метрото и сумати други неща и накрая терминал 2 ...

14

Анонимен

преди 6 години

Още 32 дни трябва да издържим със семейството! На 2-и март е еднопосочният ни билет за Виена. 40 пропилени години тук, в "територията". Жалка история. Не миеш улиците, по новите ограничители на велоалеите има купища кал и пясък, която никога няма да се изчисти, шведите горят отработено масло, дограми и дрехи, правиш се, че не виждаш всичко това, молиш РАЗУМНИТЕ ХОРА да слязат от колите, ние го правим заради децата ни, и се почва със селските вечеринки - зелен талон, дата, ама то ги няма...Тъпня!

13

Вот дю Фак

преди 6 години

Твърдо против безплатния градски транспорт, защото и без това от там се краде като за последно . , а сега дайте да вкарваме още пари за облагодетелстване на една част от народа (ползващите го) , за сметка на друга. Иначе което направи Фантагерю беше да ви вдигне цената и сега я приветстват , че им смъкнала билетите на реалната цена.

12

До 13

преди 6 години

Ти сериозно ли?

11

до 12

преди 6 години

смешно си кутевисче

10

Пипилота

преди 6 години

До 2, с внучката...Точно днес трябваше да държите детето вкъщи - а не като бае ви *** да хукнете, че да не изпуснете далаверата с евтиния билет. Жалки сте! Жалко и за хлапето, с такива роднини.

9

Анонимен

преди 6 години

До Прах в очитеКато не ти харесва ,обратно на село

8

Прах в очите

преди 6 години

Пуснати са 10 000 билета=10 000лвНаправете транспорта безплатен,когато има замърсяване,всичко друго е прах в очите.Столична община няма да забогатее с тия пари,излагате се.

7

УМЕН

преди 6 години

Първите 7 "коментара" са драскани от ОНИЯ 80%

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 7А само *** ли са?????????????????????

5

Анонимен

преди 6 години

До бай хда ама на тях не им се е налагало да "сЪжителстват" с турци