110

Спиро Киров

преди 6 години

до 109 до връщането на Исуса Христаако можеше човеците да постигнат това, за което говориш саминямаше да се връщано Той затова го обещазащото без Него не може

109

Автобусите потеглят

преди 6 години

Забраняват промяна на пола в гражданските регистри, НО ще конвенционално ще сменят полъ в ИстамбулОт Площад Възраждане, всеки ден в 6:00 за Истамбул Джендер фасилити потеглят автобусите на ГЕРБ. те са надписани "Отииди сам да си СмениШ Джендърната да не додеме ние с тревольо"

108

Анонимен

преди 6 години

Като почнат да ви взимат децата, защото като родители не сте *** индоктринирани, друга песен ще запеете. А така взетите от вас деца ще ги дават на... познахте, *** хомодвойки за осиновяване. Е тогава ще почне да се лее кръв.

107

Анонимен

преди 6 години

До tribun Не лъжи со.домит ! Подписали ,,всички ,,. Първи Чехия отказаха ,Полша ,Австрия .....Балтика ...

106

Анонимен

преди 6 години

Приели сме Конвенцията, но това не означава, че трябва да я РАТИФИЦИРАМЕ! И други страни са постъпили така! ЛЪЖА Е, ЧЕ СМЕ ДЛЪЖНИ да я ратифицираме и че всички са я ратифицирали!Тази Конвенция трябва не да се отлага, а да се ИЗТЕГЛИ въобще от НС!Идеологията джендърство е поредното доказателство за изхабения човешки дух и потенциал, за безсилието и нежеланието да се назоват и решат проблемите, свързани с неравенството и насилието над ЧОВЕКА...Колко време ще живее лъжата?

105

Анонимен

преди 6 години

Абе писна ми от тая станбулска конвенция. пишете нещо интересно - да увеличим заплатата например. нали навсякъде пише, че БГ е във възход. нека да усетиме и ние нещо.

104

Анонимен

преди 6 години

Изтриха ми коментара, но продължавам - да не се "вглеждаме в пъпа си" - половете са мъж и жена и каквито и конвенции да има, това ще си остане до края на света! По-добре се огледайте наоколо...

103

Не искам да има

преди 6 години

война и нещата да бъдат ясни и справедливи:1.Какво ще правим с ЛГТБ- клада, забрана да следват, да работят? Те съществуват.2.Помня преди около 10-15 години гледах постоянно момичета да се целуват на седалките в препълнените автобуси( ученички).СЕГА НЯМА такива.Явно тогава е било нещо ново.( но НЯМАШЕ момчета да се целуват).3.Имам деца, внуци, но НЕ БЪРЗАМ да упреквам никого( "...Светът върви напред, не спира и при ВЧЕРА...") Спомням преди 50-60 години как баба ми, родителите ми търпяха "философс

102

tribun

преди 6 години

Има ли смисъл дискусията при положение,че всички страни в Европа са приели конвенцията,а ние българите продължаваме да търсим под вола теле,типично по нашенски или сме по умни от другите народи или по прости,но като знам на какво положение сме по вероятно е второто.

101

Анонимен

преди 6 години

Всеки трябва да се пише такъв за какъвто се чуства.

100

Отговорните лица

преди 6 години

да мислят МНОГО и да не се дават ИЗЛИШНИ пари за референдум:1. ЛГТБ и СЕГА са приети и съществуват- не могат да бъдат игнорирани като граждани на РБ, за работа, следване.Правят се и операции за промяна на пола.2.Йотова е участвувала в ЕП за написване на тази конвенция, но сега САМО заради БСП не обяснява,а е съгласна за референдум.3.Опасността е, да не започнат всички араби, африканци,наши "шведи" да се пишат за ГЛ и да вземат някакви помощи.4.Иначе е прието да се дължи закрила и СЕГА на ГЛТБ

99

Анонимен

преди 6 години

Според джендърната идеология най-важната характеристика на едно живо същество е в коя дупка иска да /си/ бръкне.Верваме ви.

98

Анонимен

преди 6 години

на тоз министър това ли му е работата? герберята много се страхуват от въвеждане подобни възможности, явно болшинството от тях имат проблем с половата си идентификация..

97

Анонимен

преди 6 години

НЕ ДАВАЙ ГЛАС ЗА ГЕРБ, СПАСИ ДЕТЕТО СИ!Този слоган ми хареса! !!!

96

Анонимен

преди 6 години

Създателите на конвекцията са си представили сигурно Серина Уинлямс, и са си казали абе тази че е билогичен пол жена е безспорно, но има ли причина да гледаме на нея като на жена която има нужда от закрила, НЕ, затова нека сложим *** за да има женственост(според социално културната среда) а не пол.Ако пък с тая имаме конфликт а ние сме биологичен пол мъже, ама пред нея сме си направо женствени, трябва да си защитаваме и нас, така че предложението изглежда добре.

95

Анонимен

преди 6 години

200 килограмовите биологични жени , по-смърно не могат да докажат че са слаб пол единствено че са биологичен пол жени ,защото в очите на всички изглеждат бая мощни(мъжествени).Конвенцията е преценила, че те нямат нужда от защита.Нямам престава дали е правилна тази преценка.

94

Анонимен

преди 6 години

Така в град Перник , вероятно и някой други градове конвенцията няма сила , защото тя е зависима от социално-културната престава, а не биологичния пол .

93

Анонимен

преди 6 години

Въобще голяма бъркотия ще стане с определението за мъжествено и женсвеност, които ще се определят от свидетелите ,социална среда. И един и същ случай , случили се на различни места ще имат различна тежест, защото свидетелските представи за женственост и мъжественост в двата случая са различни,т.е. различна социална среда.В центъра на София е едно определението , в центъра на Перник е друго определението за социална културна среда, т.е. представата им е различна,

92

Анонимен

преди 6 години

Има те конфликт с шефа си тези които се държат женствено се разглеждат като слаб пол, тези които могат да си защитават мъжесвено позициите не се разглеждат като слаб пол дори и билогичния пол да им е жена.Някоя жена ви се мъжкарее на улицата, съдът няма право вече да я разглежда като слаб пол, при условие условие че имате достатъчно свидетели , че в този момент тя е избрала мъжко поведение ,т.е. в момента на конфликта тя се самоопределила като мъж.

91

Анонимен

преди 6 години

Абе за какви полове говорите не разбрахте ли че става въпрос само за социалния пол т.е. женствено и мъжествено .Примерно има конфликт на улицата между двама Мъже биологични мъже.Винаги при конфликт няма значение от какъв пол ,свидетелите могат да определят кои се държи по женствено и кой по мъжествено.Така по свидетелските показания се определя кой какъв *** е. Които е по женствен *** се разглежда като слаб пол.Това е идеята на конвенцията