167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 175Стига с тая Истамбулска конвенция! Всеки втори пост за конвенцията.

166

Анонимен

преди 6 години

До Дядо Соци Казарма ? Шок и ужас . Вампири и таласъми . ДРУГО СИ Е С ЕПИЛИРАН *** И ЛАКИРАНИ НОКТИ .

165

ПРЕДИМСТВА!

преди 6 години

А, стига с тия предимства! Държавната работа е привилегия- това казва Каракачанов с тия думи.Открито казва, че държавната работа е за свои хора.Човек трябва да си мери приказките, когато заема такъв пост.

164

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен То и Истамбулската конвенция нанася непоправими щети на психиката .

163

Дядо Соци

преди 6 години

До Край 146 Тя клетвата може да се проведе и в училищата. Колко му е . Що па да бъде в казармата? По голяма простотия от казармата няма.

162

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 137 Ако ти се вози на самолет и сега можеш да го направиш.

161

Анонимен

преди 6 години

До уха... ГРЕБ може да въоръжават ИДИЛ ,а Българска армия не може ?

160

уха...

преди 6 години

Ква казарма - кви Пет лева!На гол тумбак - чифте пищови!То пари за "тоалетна хартия" не остана в държавната хазна, ние оръжие за милиони ще трябва да купуваме!

159

Анонимен

преди 6 години

Шкембе Воеводо ,стига си дрънкал глупости.Исказваш се неподготвен.

158

М, да ...

преди 6 години

До БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРАРазбира се, че безделието ражда пороци! В затвора кво правиш бе безделнико, м? :)) В казарма или нещо подобно по съвременено няма да имаш време да мислиш за щуротии!

157

Анонимен

преди 6 години

Най важната констатация в материала е че целта на тази деятелност е бизнеса. Ще има далавера , ако не дай си боже това се случи. Такива идеи раждат малки партийки. Те търсят всякакви варианти само и само лидера да е на богатата държавната хранилка.

156

М, да ...

преди 6 години

Нормално е за младежта непознатото (ново за тях) и индоктирано с негативно отношение (но от чужд, несобстван опит) да се възприема скептично от младежта! Като цяло днешната ГЕРБерска-полицайско-мутро-джендърска власт се СТРАХува от гражданите на България да са с оръжие и бойна подготовка, но техното е понеже добре разбират опастността от такива! пп улични побойници и нет бойци по лесно се контролират! :)) ппп. ГЕРБ са с тояги силни, и се притесняват от военни! (ЦЦ и ББ срещу Радев - СМЕЕХ)

155

БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА

преди 6 години

ЧОВЕК Е УСТРОЕН ДА МИСЛИ ЗА СЕКС!!!АЗ СКЪМ ГЕЙ АМА АКО НЕ СЛОЖАТ В ЕДНА СТАЯ ЦЯЛА СЕДМИЦА С ЕДНО ИЛИ ДВЕ МОМИЧЕТА КОИТО МЕ ПРОВОКИРАТ НЕПРЕКЪСНАТО ТУКУ И ГО НАБУТАМ НА ЕДНАТА АКО МНОГО ИСКА!!!ТАКА Е И ПРИ СЛУЧАЯ , ЧЕ ТЕ ТУРЯТ В ЕДНА СТАЯ С МЪЖ ИЛИ МЪЖЕ И ТОЙ ТЕ ПРОВОКИРА! ПЪРВИЯ ДЕН ЩЕ Е НЕ ВТОРИЯ ДЕН ЩЕ Е НЕ И ТАКА ДОКАТО НЕ ИЗДЪРЖИШ ИЛИ НЕ СЕ ПОНАПИЕШ И ПОЧНЕТЕ ДА СЕ ОБАРВАТЕ!!!КАЗАРМАТА НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ МЪЖКИ ЗАТВОР! :D

154

Анонимен

преди 6 години

Казармата нанася непоправими поражения на психиката. За много хора,които са били там, това е единственото нещо,което им се е случило в живота. Когато ги слушаш оставаш с впечатлението, че, преди казармата не са били родени, след нея са починали.

153

Анонимен

преди 6 години

За разлика от повечето пишещи тук, аз плащам данъци върху реалните си доходи.600-700 лева всеки месец ми са удръжките от държавата. Пенсиите на двама пенсионери, обезщетението на един безработен или за нещо друго, не ме интересува.Аз си изпълнявам дълга към Родината всеки месец.Не ме занимайте с глупости.

152

Анонимен

преди 6 години

Май никой от пишещите тук не е бил в казармата. Поне в началото на 90-те, когато аз бях.По- големи *** от военните нямаше тогава.Половината идваха махмурлии на работа. Дейността им се състоеше в : ремонтиране на москвича в поделението, криене по канцелариите, спане за изтрезняване и мохабет да мине времето. По отношение на патриотичното възпитание, разговорите с тях се въртяха около две теми: секс и пиене.Крадяха дори сапуна от тоалетните за вкъщи.

151

Анонимен

преди 6 години

КАЗАРМАТА Е ГЕЙСКА РАБОТА!!!СЪБИРАТ СЕ ГРУПА МЪЖЕ ДА ЖИВЕЯ ПОД ЕДИН ПОКРИВ БЕЗ ЖЕНИ И ПОСЛЕ ЩО МЪЖЕТЕ СТАВАЛИ ОБРАТНИ :D

150

teen

преди 6 години

Чакайте бре. Не ща казарма. Насила ли ще ме вкарвате?! Що за болни мозъци съществуват още. Не ми дреме за тая територия, 21-ви век е. Със сигурност бъдещето ми е твърде далеч от тук. Простите казармени, една държава не успяха да опазят, сега мен ще ме набутват в подобие на затвор. Ми, няма как да се случи.

149

Анонимен

преди 6 години

ВРЪЩАНЕТО НА КАЗАРМАТА Е ГЛУПОСТ!!!ТРЯБВА ДА ИМА ПРОВЕДЕН ИНСТРУКТАЖ НА ВСЯКО МОМЧЕ КАК ДА БОРАВИ С ОРЪЖИЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!!

148

Анонимен

преди 6 години

Много мъже си мечтаят, да бъдат на място само с други мъже, обградени с ограда от жените. И да се къпят в обща баня с други мъже.