187

До женския пол

преди 4 години

Имаше една авиоспециалистка като тебе дето фъркаше с гаджето си и накрая се преби. Не ми обяснявай ползата от тая ***, наречена казарма, щото вече 30 г. служа и им знам всичките простотии на военните. Вместо казарма, що не съкратят тия дето по цял ден разнасят по един документ и от спестените пари да купят техника за охрана.

186

Мечтатели

преди 5 години

С 1,5 % от БВП на страната връщането на задължителната наборна служба ще си остане само на приказки!За сведение през Бай Тошово време за армията са се отделяли 10-12 % от БВП на България!

185

анонимен

преди 6 години

До ШВЕЦИЯАз съм от женски пол.Авиационен специалист съм и съм работила във военно-ремонтен завод,когато авиацията летеше. Имам син и твърдо вярвам,че казармата е необходима на мамимините синнчета да пораснат. Доброволният труд за Родината не е загубено време и ако ние не си пазим страната,то няма кой. Учихме като редовен предмет НВО (начално военно обучение ) и научих много неща от майора,които ползвам в ежедневието си.Да не говорим за забавната част по лагерите. Трябва да има казарма!

184

Бивш граничар

преди 6 години

До ШВЕЦИЯ,прав сте.Аз съм за връщане на казармата и строителни войски-младите да пазят и строят разпадащата ни Родина.Служих по границите 1975-76 г.повече от 2 години.Да имало е и тормоз,мъчения,глад,студ-но това ме направи мъж,издръжлив и повече родолюбец.Тези които не са служили,те са като жени които не са раждали.....и т.н.Такива писачи,като автора и др.,явно имат за цел,с/у солидно заплащане да спрат това,което не се нрави на много продажни политици и др. у нас и в Чужбина,на нашите врагове.

183

ШВЕЦИЯ

преди 6 години

върна задължителната казарма ! Защо ли ?В статията пише "невъзможно", но всички знаем, че няма нищо невъзможно. Въпрос на време е, и най-заблудените глобалисти да разберат, че трябва да пазим Бъкгария за да просъществува и нащите деца и внуци да се наричат Българи. А на "потърпевш" по-долу ще кажа, че когато аз служих 73-75 имаше много професионалисти - сержанти, старшини и офицери.

182

Анонимен

преди 6 години

Ами не само роми и за българи ее задължен

181

Анонимен

преди 6 години

Старшини

180

потърпевш

преди 6 години

Служех 2 години в казармата.Всяка сутрин слушах за постиженията на офицерите ни-как вечерта са изпили по литър ракия и 3 литра вино и на сутринта са изтрезнели с аспирин,зелева чорба ,нафта,газ или урина от планинска коза!Те от техника не разбираха и не искаха и да разбират.Заради невежеството на един такъв офицер загина войник от поделението в което служих.Казармата е загубено време и нищо друго!

179

Анонимен

преди 6 години

Ромски мафиот да му го набутана шкембе фойфода!

178

Как какво

преди 6 години

България ще произвежда предимно неграмотни ромчета.

177

Борислав

преди 6 години

Динковци се произвеждат сега,като бяма казарма.щото са мераклий за венни изцивявания.а относно страха че ще се появят пара военни групировки.........преди имаше ли такива.а защо да не се изисква военна подготовка за продесий като полиция,пожарна,.така ще сме сигурни че там са гора с къраж мъжкари.

176

Дядо Соци

преди 6 години

Въпроса с платената военна служба е решен правилно и окончателно. Всичко друго е чесане на езиците.

175

Анонимен

преди 6 години

Само ромски мутри да си възпитаме в казармата и ставаме супер говняна държава.

174

Анонимен

преди 6 години

Много е прав Иван Бедров

173

Анонимен

преди 6 години

Спокойно може да въведете теоретично военно обучение в училищата както някога,така няма да коства много средства и освен военно обучение,учениците ще се научат как да се предпазват в рискови ситуации при война и бедствия,пожари,обгазяване и т.н.И как ще "излезе от контрол",като тези хора няма да имат собствено оръжие?

172

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Истамбулската конвенция вони на сяра .

171

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен179 Толерантност ли ? Значи третият пол е толерантност ,джендъра ,свръхтолерантност, а обучението на 4 годишни дечица в со.до.мия върхът на демократичните ценности ?

170

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 160Точно това не трябва да се прави. Не трябва всеки да се учи да борави с оръжие.Как не спряхте да пишете простотии под всяка статия, откъде изпълзявате такива изкривени мозъци?!

169

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Стига с тоза страх от казармата ,де . Който иска да бъде войник да ходи в казармата ,който го е страх да не ходи .

168

Анонимен

преди 6 години

До 175 Истанбулската конвенция учи на толерантност.Има мъже,които по цял ден и по цяла нощ си мислят, за възрастни плешиви мъжа, натъпкани с боткс, ама това си е тяхна работа.Кой съм аз да ги съдя.