17

vlady

преди 6 години

Има и жени, които се справят добре като аранжори и композитори примерно покойната Aleah Stanbridge, Heike Langhans, Lena Abe и т.н.

16

Анонимен

преди 6 години

Жена композиторка ? Това е някаква безвкусна шега.

15

LGBT

преди 6 години

Веднага квоти!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Сега като се замисля в световен мащаб и диктаторите и те само мъже. Как пък не се появи някоя диктаторка?! Феминизма що не оправи и това недоразумение, а? Или пък откъде на къде няма нито една държава само със жени? И все в тоя ред тъпотии, докато се усетим, че в оная история с ***, Адам, ябълката и змията май най-важното е отровата! А ние само трябва да изберем под каква форма да ни я доставят- кеф ти Конвенцийка, кеф ти секс скандал, движение Аз също и сякакви подобни другополови.

13

Анонимен

преди 6 години

Е, Мадона, Бритни Спиърс и Риана ли да слушам пред Сигнал (да речем) , за Пинк Флойд да не говорим.Ама какви са тия сравнения - някой да е чувал за жена композитор на класическа музика от ранга на Бетовен???Има разни композиторки на детски песнички и естрадна музика.

12

Анонимен

преди 6 години

Абсолютни глупости!Който има талант се забелязва на сцената,не е необходимо да е мъж или жена,талант е необходим!Има ли талант,останалото само се шлифова, опакова. Понякога и чара върши работа,но е само временно.

11

Анонимен

преди 6 години

Ясно мъжете имат генетично предимство като поп изпълнители и най вече като продуценти, генетика какво да се прави.

10

Валентин

преди 6 години

А откъде са ги тласкали: отзад или отпред?

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен99% на 1% . Питаха Джон Макенроу къде в ранклистата на АТП би била Серена Уилямс и той отговори около 700-то място, без да се шегува.

8

Анонимен

преди 6 години

То ако обединиш и в тениса жените и мъжете в една група, мъжете ще бъда 90 % а жените 10 %. при състезания където се смята че даден пол има генетично предимство се създават отделни състезания затова има мъжки и женски тенис.

7

Милко Мустака

преди 6 години

Иначе пък доминират в пopнoиндyстрията!

6

Анонимен

преди 6 години

Феминистките никога не са искали да работят. Те искат някой друг да работи, а те да обират парсата. Да, ама не става. Като искаш пари ще си ги изработваш,. Като нямаш талант ще си ги излежаваш по гръб, понеже си твърде амбициозна за възможностите си.

5

Дришлио

преди 6 години

Абе гледам че и от хамалската професия са изтласкани ама не се оплакват!

4

1

преди 6 години

В скандинавските страни има един много интересен феномен:Оставени сами на себе си мъжете и жените избират различни професии и по този начин заетостта се поляризира. Жените избират професии които са свързани с биология, психология и т.н. Мъжете избират инженерни, силови, математически и т.н професии.. Феминистите смятат, че това е форма на подтисничество от страна мъжете. Според тях, Сталин, Мао и т.н. равенството се състои от 50/50 навсякъде. Затова все реват.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха изтласкани, то пък щяха да са наръгани. Тласкането става с груба сила, докато ръгането става с по-заострени инструменти.

2

ТHE Патриот

преди 6 години

мъжете сме виновни ,че сме по-умни,по-силни-по талантливи и всичко повочече от жените!Господ е гаден сексист и шовинист явно!

1

Мечтател

преди 6 години

Ееех, защо не съм тласкач! Да ги тласкам...