122

Анонимен

преди 6 години

Дребни балкански душици, нищо не става от вас.Не ви бива да живеете, не ви бива да се борите, нe ви бива за нищо.Бива ви само да се продавате като най-долни *** и простутки.

121

Поручика Балканец

преди 6 години

До 125Много си жалък.

120

Серсема

преди 6 години

за каквото и да се джавкате на никой не му пука за вас.Дълбоко се заблуждавате,ако си мислите ,че нещо зависи от вас.Аз съм предател от 15год.не съм в БГ?Бачкам здраво децата растат щастливи.Не ме интересуват разни сметки за храна,ток и т.н.Не се взимам на сериозно,кефя се на всеобщата простотия заляла света и най вече на бг."философите".А,с здраве и НАЗДРАВЕ.

119

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 123Не обвинявай другите за проблемите си. Едни мои приятели, които живеят в чужбина казват "Вие не забелязвате как страната ви се променя към добро. Сигурно понеже живеете тука. "

118

Анонимен

преди 6 години

До ДАПлатен клакьор, заври си копейките в ...

117

до Поручика

преди 6 години

Да наистина българите ги има от няколко хиляди години но тва тяхното не е живот. И пакистанец не би живял тука и ще избяга. Българите са страхливци, лузъри, неудачници и скапаняци в живота.

116

ДА

преди 6 години

Дълг на всеки истински Българин е да подкрепя братска Русия,страната освободител......

115

Поручика Балканец

преди 6 години

До таняТанечка, все образуется. И у нас, и у вас.

114

Поручика Балканец

преди 6 години

До срамуващ се от бгНе ни занимавай с комплексите си. Колкото до българите, нас ни има вече няколко хиляди години. Без значение как ни наричат. Колкото за нашата смърт, както е казал Марк Твен, вестта е твърде преувеличена. Но ти се надай, като Лисицата, която подтръчвала подир Коча с надеждата да му изпаднат топките...

113

Анонимен

преди 6 години

Приликата между САЩ и Русия е ,че и в двете страни има бедни.Разликата е,че в САЩ бедни са само тези,които не искат да работят ,а в Русия работейки си беден .

112

таня

преди 6 години

Болгария это Европа,у вас все будет хорошо!А в России еще 6 лет будет Путин и это плохо...

111

срамуващ се от бг

преди 6 години

Факта че българите са най-изчезващата нация в света е музика за ушите ми. Природата си знае работата и ще си поправи грешката.

110

Анонимен

преди 6 години

До Поручика БалканецНе, не, не.... имаш малка грешка. Първо, не ми е бягала жената с никого.Второ - българин съм.Или какво? Не ти побира манерката, че българин може да не е патриот?

109

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 114На тебе жена ти да не е избягала с некой българин, та си се озлобил толкова? Макар че не бих я обвинил. С глyпав човек трудно се живее...

108

Анонимен

преди 6 години

Като личности и лидери вероятно Путин печели заради лудото излъчване на Тръмп,което създава впечатление за хаотичност.Но не така стоят нещата с държавите,които управляват.Излишно е да коментирам и сравнявам Русия и САЩ ! Не ме интересува военната им техника,нито космическите им спърници,а стандарта и условията на живот.Ако в Русия беше по-атрактивно за развитие на личността и бизнеса,на *** сина й щеше да е там,а не в САЩ !

107

Анонимен

преди 6 години

До Поручика БалканецНе ме подхранвай с кухата си, ганювска патриотарщина в стил "булгаар, булгаааааааар".Не говоря за природата, тя поне е хубава. И май само тя.

106

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 107Единственото, което изпитвам към тебе е съжаление. България не са олигарсите, крадците и мошениците. България не е случайните й управници, мекерета, шарлатани и тарикати. България е дом, близки, роднини, приятели, Пирин, Рила, Дунава, Черно Море, Тракия и Стара планина. Тук са погребани предците ни, тук са ни корените. България ще се възроди и без такива като тебе. Хубаво е, че се чистим от такива.

105

Анонимен

преди 6 години

До таняВафлю хочеш?

104

Анонимен

преди 6 години

Нито е Галъп, нито е интернешънъл! Това е социопата Александър Райчев и неговите откачени въпроси!

103

ХА,ХААААААААААААААА

преди 6 години

ЗА ПЛОВДИВ И ТЕПЕТО!1/4 --ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКАТ ДА ИМ ИЗПРАТИШ ПАРИ ЗА ДА ДОЙДАТ ЗАВИНАГИ В МОСКВА И РУСИЯ!ЕТО КАК МОЖЕШ ДА СТАНЕШ ВЕЛИК!!/...като си вземете всички руски версии../А паметника от Тепето , ви го даваме даром ....за починалите в Пловдив от плюскане, диалия, и препиване с бръснарски одеколон ---щото убити ,тука руснаци нема!!!!!