202

МИШО

преди 6 години

До Анонимен 201 : ТОЧЕН СИ КАТО ШВЕЙЦАРСКИ ЧАСОВНИК, НО СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИТЕ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ,ПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НИ ОТДАЛЕЧАВАТ ОТ РУСИЯ.НАВРЕМЕТО ОЩЕ , СВИНЯТА АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ СЕ МЪЧЕШЕ ДА ПРАВИ ТОВА ,КАТО СИ СЛУЖЕШЕ С НАЙ РАЗЛИЧНИ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ.

201

анонимен

преди 6 години

Най подвеждащите новинарски сайтове са регионалните на "24". Винаги плюят по Русия, комунизъм, социализъм (за комунизъма, няма лошо), а издигат герб на пиедестал. За коментарите там е чист комунизъм. За най малкото нещо, трият поста и те баннат.

200

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за Тръмп. (Просто правя проучване от какъв цвят лайкове ще събера...)

199

ами българска работа

преди 6 години

Нормално е българите да предпочитат Путин ! Българите не знаят и не могат да преценяват правилно ,затова винаги избират и предпочитат неправилния човек ! Неслучайно гласуват все за мошенници !

198

Анонимен

преди 6 години

Пак излъгаха, за да си заслужат бонуса от чичко Сорос!3/4 от българите са ЗА Русия и Путин, другите са ***, ***...си, ле..бита и мургавелковци/мутрогени!!!

197

ха сега

преди 6 години

И сега като ни казаха от Галъп и ние трябва изведнъж всички всички всички като един да харесаме Путин и неговите недостойни *** в БГ.

196

Петко

преди 6 години

Аз също харесвам руснаците, но за съжаление те са силно комплексирани спрямо България и все си мислят че сме им длъжни с нещо.Време е да се стегнат и да се вземат в ръце.Иначе няма да можем да им помогнем.

195

григор стафанов

преди 6 години

С куфара на гарата и към Русия!

194

филофоб

преди 6 години

Нито Тръмп,нито Путин са ми проблем!Проблем са нашите наведеняци!

193

Анонимен

преди 6 години

Всъщност над 70% са за Русия и харесват Путин , ама пуста стъкмистика

192

Анонимен

преди 6 години

основният морален избор е винаги истинският Бог! така че е важно за вечността да избереш истината заедно с Бог!иначе отиваш в ада с всички нечестиви-безбожни беззаконни,неморални зли хора,чиито основни качества са врагове на истината и на Божия избран народ Израел и че нарушават Божия морален закон,казващ НЕ лъжи! НЕ кради,Не убивай!НЕ пожелавай каквото е на ближния ти!Да нямаш други богове освен Бог!така че явно Тръмп печели т.к призна истината за столицата на Израел,не пожелава чужди земи(Крим

191

Джендър

преди 6 години

Здравейте,другари и приятели комунисти- защо не поканите Путин да ни погостува,имаме хубаво розово масло за него,специално ушити ленински бикини,организацията ни е малка но стройна??!!

190

Анонимен

преди 6 години

Путин нека си путинува в Русия- тука жив да се не весва!

189

Браво Веселинке

преди 6 години

Най-после едно умно съждение.Това означава, че 3/4 от българите са за ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!

188

Анонимен

преди 6 години

Както беше написала Нора Стоичкова , време разделно е , от една страна Българите от другата гей задругата. Българите с Русия осталите в Анадола...

187

Анонимен

преди 6 години

Значи една четвърт е за Русия,а три четвърти са срещу нея!

186

Оху

преди 6 години

Нека Путин да си е лидер в Русия и да не се заглежда в чуждите канчета! Русофилите пък да заминават за Сибир или Чукотка и да не ни занимават с техните глупости!

185

Анонимен

преди 6 години

Не е въпроса кой харесваме или не,а кое е по-добро за България.Ние може да харесваме много неща,но кое е най-добрия вариант за България?Щом напоследък и Турция иска да влезе в ЕС(макар че не е сигурно дали са искрени и дали наистина го искат),аз вярвам на турците,те са навсякъде и имат повече информация от нас.

184

Путин или Тръмп?

преди 6 години

Сравнено по интелект и психична устойчивост...ясно кой!

183

Между редовете

преди 6 години

Прав си!Излиза че в света има силни лидери - от БРИКС, мижетурки от ЕС и нуждаещи се от психиатри - от щатите.