121

BatBulgar

преди 6 години

Нали знаете, че джихадистките момчета като навлязат в пубертета ги изнасилват, не момичетата, а момчетата. По този начин ги пречупват и после цял живот те нямат милост към другите. Това е политика, а не религията в действие. А когато религията и политиката си подадат ръка - Истанбулската конвенция. :) Религия е система за управление на масите. Политика - система за поддържане на управлението от религията. Икономика - начинът по който хората сами си копаят гробовете.

120

Така е

преди 6 години

Парламента наистина приема едноличните решения на Борисов. Прав е Радев да пита дали сме парламентарна република или авторитарна такава.

119

П.Петров

преди 6 години

Ще гласуват ами, де ще мърдат ! На Борисов пак му се ходи при кмета на Симитли ...

118

За пореден път

преди 6 години

се убеждавам , че всички в антинародната партия Бсп се назначават с конкурс по лицемерие, безхаберно отношение към Държавата, нагло лъжене, очерняне на опонента, безпричинни обиди, тъпота и наглост. Не случайно началничката на тази партия е г-жа Лъжа.

117

Боби Игнатов

преди 6 години

другарката Йотова води феновете на Г-жа Лъжа и Червеният селянин, шофщор на ковчега МИГ, който се разбиваше редовно докато служех във ВВС! Да, тя е шефът на всички *** на Интернет и даже им плаща, но жълти стотинки! Жална му България, населена с ***, защото 4.5 милиона умни и интелуигентни хора са на Запад, след 1989!

116

Анонимен

преди 6 години

Така дами и господа се потулва темата за съдебна реформа от властта и опозицията.

115

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно това което прочетох,някои членове от ГЕРБ са гласували против конвенцията,а ДПС са гласували за конвенцията,изненада,хахааааа!

114

Анонимен

преди 6 години

Фен клуб ли има тая курмелка петилетката тука

113

анонимен

преди 6 години

Давос -икономически форум.Нашата мутра откога започна и от икономика да разбира.не се ли чувства неудобно -перде сие бил и перде ще си остане,жалко за нещастния ни народец,неграмотници да го представляват.

112

Много ядосан

преди 6 години

За последните 30 години това е една от най-големите простотии. ГЕРБ вървете по дяволите !!!!!!!!!!!!!

111

аз

преди 6 години

Г е р б е р и, гласувайте по съвест не по партийна повеля. Убеден съм че сте нормални човешки същества, а не мутации .

110

Анонимен

преди 6 години

До АНТИ виц голям, само БКП са давали явно.

109

Анонимен

преди 6 години

Не е проблем третия пол, а тези, които се държат като трети пол. Въртят се и не могат да си намерят място като Нинова.

108

Анонимен

преди 6 години

Добре де, ако Чичо *** от Банкя е на гости в Симитли, и се наведе да види колко Картофа има и се окажат четири, двата на кмета ли са или на някой ***? И ако не са на кмета, значи са на ***, ама *** мъж или *** жена? А ако джендъра жена е с брада и мустаци, как ще го определим? Така *** паша ще бъде произведен в главен мъдурист.

107

Анонимен

преди 6 години

Проблемът дори не е в самата конвенция, а в тълкувателна част, която е отделна и дава обяснение на понятията в нея. Тя не е преведена и не се предоставя като неделима цялост от конвенцията. Както винаги дяволът е в подробностите. Но щом обръчите от гербаджийски фирми се нуждаят много от тези пари, да я гласуват. Няма да им трошим хатъра я...

106

анонименски

преди 6 години

Луд умора няма.

105

Анонимен

преди 6 години

*** Паша окака ситуацията, стана за смях на шишарките с тайните SMS и, и избяга в Давос. И ако ме питаш защо ходи там, като не разбира нито Английски, нито Немски, нито Френски. Разхожда дебелия си дуп, шкембака и като се обърне му се присмиват, защото прилича на бабуин. Ако с него е случайно и Цецо Пипоня, трагедията е комедия.

104

Анонимен

преди 6 години

Освен това майката на Родшилд е поискала прошка от българката преди да почине,което означава,че е изпитвала вина към българката,вероятно защото тя е била причина за развода им.Освен това,Ротшилд и бай Тошо са имали много добри контакти.И поради ред други причини,не вярвам в това проклятие,защото не се връзва с фактите,мисля че е просто пропаганда.

103

АНТИ

преди 6 години

Окрадената и от ГЕРБ "държава",дойде време поп да я опява.Дано получат крадците есемеси,за Ада, не за царството небесно.

102

Анонимен

преди 6 години

Вместо толкова дрънканици, що не пуснат текста на тая конвенция и после официално да се допитат до народа? Като излезе, че 90% не я искаме, къде ще ходи Тиквунчо? В Правец, да се консултира с духа на Вожда ли? Да вземе и пак да му помачка ушите, да му носи водка на 4 крака както преди...