22

Борислав

преди 6 години

До АнонименЗавод за ток, незнам дали ще се строи,но Белене има и друго предназначение?!!Много "хора"има за там!!

21

Анонимен

преди 6 години

Ще строим ли завод за ток Белене? Инвеститорите пак избягаха от лудите гербери.

20

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти вече сме чували няма да има увеличение на ток, газ, горива и пр. цени и тихомълком след време когато вече синдрома на очакваното цените тръгват. Или пробват се с 10 % нова цена чрез медии и пр. и слагат 5 % цена - народа вика ура - чуха ни. Това е, доволен народ .

19

Безпартийна дама

преди 6 години

Достатъчно е да се вдигне цената на тока за бизнеса и после по веригата да ни го начислят веднъж като по - високи цени на стоките и услугите и втори път чрез съответно начисления ДДС върху тях. Ежедневно отделно и без причина навсякъде има повишени цени, който пазарува знае и вижда. А лятото ще вдигнат и цената на тока за бита, както винаги с дежурните измислици на различните монополисти.

18

Тръба

преди 6 години

Спокойно! Няма да има СКОК с 30%. Ще има плавно повишаване с 30%.

17

Деси Банова

преди 6 години

Виновен е Плевнелиеф!

16

Анонимен

преди 6 години

Taka e v B.lgaristan

15

Джи

преди 6 години

Да мине Европредседателство и ще вдигнат.Сега не смеят да не скочи народа на протести ..Да им лъсне Г*за на това правителство.Бе че другите са по различни.

14

Анонимен

преди 6 години

Като доядат тия от Герб на власт все не ми стигат парите за да покрия сметките, а аз не съм разсипник.....

13

861

преди 6 години

Лъжe

12

ама как

преди 6 години

ще има повишение,българите трябва да живеят като бейове,никой и нищо не бива да им нарушава рахатлъка,после защо не протестирали,за какво да протестират,правителството ги гали с перце,ами представете си,че свалят тая власт и дойде друга,която ги накара да работят и да плащат сметки,какво ще правят горките,нали ще изпукат от глад,че ръцете са им заврени...отзад

11

Анонимен

преди 6 години

Абе, какво стана с първите простести срещу ерп-тата, и по-точно чез? Когато оня го вното бб се изниза, защото не посмя да ги изгони, както се заканвапше?Дали тоз офчедуш народ няма да се попробуди най-сетне и да изрине всички?Или бащата-слънце ще излезе и ще каже - НЕ, АЗ НЕ РАЗРЕШИХ ДА СЕ ВДИГА С 30%, а само с 10%!!! Нищо, че в крайна сметка ерптата са доволни и на 2-3%.

10

Анонимен

преди 6 години

AZ NE VIARVAM NITO NA MINISTARKATA NITO NA SHEFA I.

9

партер

преди 6 години

Американостецовете от там идват всите фек***лии

8

Анонимен

преди 6 години

Вие се чудите защо искат да вдигат и вдигат, ненаситни са, крадат от всичко и все не им стига. Тая какво разбира от енергетика? Нищо, но смуче и внася някъде краденото, да има за 100 - 200 години.

7

кичка ви хелина

преди 6 години

Като подсксчаха февруари грозните и бедните ,бизнеса насъска красивите и платените дето не знаят за какво се разхождат по паветата.И сега какво?

6

Анонимен

преди 6 години

Тефенужке, ти пита ли борисов или си дрънкаш пет за четири?

5

Анонимен

преди 6 години

Кой им вярва на тези грабители бе, кой? Колко пъти лъгаха, че няма да вдигат цени и вдигат. Кой поднови договорите с Американските централи, Суджук ефенди, и той тайно, без обсъждане. В договорите е определена печалба от 17.5%, без значение на приходите. Задължителна печалба??? Къде сте виждали такива чудо? Кой придаде последните 33% от енергетиката на трите дружества у нас? Същият кре::теноид. На тази не и вярвам и дума!!! Лъжат и грабят народа и не знам докога ще търпим Банкянския Бабуин!

4

Анонимен

преди 6 години

Няма да поскъпне шоково но польекичка - миналата година два пъти с 1% сега пак. До кога ли? Докато не почнем да плащаме като дойчовците 30 евроцента за киловат.

3

Анонимен

преди 6 години

номера на китайката,няма да е 30% най много 20%