163

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Солун не нито гръцки, нито македонски, Солун е български град, КАЗАХ!" - Глупости. Солун никога ама никога не е бил български град :) На 20км от него са свършвали границите на България. Това е ! - КАЗАХ ! Отвори си учебника.

162

Анонимен

преди 6 години

Солун не нито гръцки, нито македонски, Солун е български град, КАЗАХ!

161

Анонимен

преди 6 години

А ние българите какво да кажемКато на бълг.език който говорят ще викат македонски

160

Makedon

преди 6 години

Garcite se uplaseni od SPOGODBATA Makedonija- Bolgarija koe neminovno vodi do OBEDINENIE.

159

Анонимен

преди 6 години

Това ми напомня на смяната на турските имена с Български на българските турци сега наблюдаваме подобен казус една държава забранява определено име на друг етнос тоест иска да диктува с какво име да се нарича и да не се нарича определен етнос който живее в независима държава още по нахално разбирам македонците да са част от гръцката държава даже и тогава това не е оправдано. Всеки има право на самоопределение. Половин Македонец съм и тези Гърци прекалиха.

158

СатаНАТО™

преди 6 години

Най-смешното и гадното е, че голяма част от тези маляки са "славяноезични елини" - напр. момичетата с крещящо славянски бяло-червени носии. България трябва дискретно да подкрепя Скопие, без да дразни гърците.

157

Анонимен

преди 6 години

Предлагам всяка страна Гърция,Македония,България да напишат листчета и да ги пуснат в една шапка,да ги пораздрусат и някой новомакедонец да изтегли късмета.Каквото хване,това да е,айде на хаирлия!

156

Анонимен

преди 6 години

И сега какво ще стане с бюстовете и монументи на Ал.Мак

155

Анонимен

преди 6 години

Най точното вероятно название е Източна Албания за съжаление.

154

Анонимен

преди 6 години

Абе бантускотове, гръцките политици, за разлика от вашите, си защитават националните интереси?!!Какво точно не разбирате и какво ви очудва???Това че вие имате начело национални предатели, не означава че и при другите е така!!!Между другото, Гърция и Македония ви е последния проблем, погледнете се какво става с *** - на път са да ви завладеят и са страшно много и то главно в младежка възраст!Свършено е с Бантускотия, освен ако не стане някое чудо, като например Хитлер да се прероди...

153

Анонимен

преди 6 години

Името на новата държава трпбва да съдържа поне една главна буква, една цифра и минимум 8 символа

152

ДонДон

преди 6 години

То пък и днешните гърци са едни Елини :)))След толкова векове Римска империя, където нито един от императорите не е бил грък.

151

Анонимен

преди 6 години

Ние може само да се радваме на всяко напрежение между Скопие и Атина/Солун.Два народа мразещи българите и надсмиващи се над Нас!Една друга нека си правят мръсно ,а Ние трябва да потриваме доволно ръце!

150

Анонимен

преди 6 години

Не се карайте, даваме ви безвъзмездно името "България"!

149

Анонимен

преди 6 години

Какви претенции имат гърците? Ако са териториални, няма да стане.Иначе кога и къде са регистрирали името " Мекедония" като запазена търговска марка? Митологията не се брои и Македон не е син на Зевс и Теа, а сигурно има по-земен произход. Когато е нямало още държава Гърция, а полисите Спарта, Атина, Македония. Тебес. Филип II Македонски прави първата гръцка федерация .Вместо да се дърлят за името, по-лесно е да си кръстят тяхната географска част Гръцка Македония, щом толкова искат.

148

ДонДон

преди 6 години

Кво ми се пенявата тея маляки!Нито Филип и Александър Македонски са били гърци, нито пък нашенците (македонците) имат нещообщо с тях.Ако някой народ външен за БРЮМ има моралното право да дава мнение как да си нарекат държавата, това сме ние. Ние сме водили 4 войни за тях, ние първи ги признахме за независима държава, ние им подарихме танкове и т.н.То и в България ползваме това име. И в името на една от управляващите ни парти го има! И на нас ли ще ни се дървят?!!!

147

ex

преди 6 години

Югозападна България-ЮБ!Никой няма Ю и Я!Само ние Българите!!!

146

Анонимен

преди 6 години

До 138 За тези имена особенно Крали Марко ,Вълкашин и Углеша ,претенции имат сърбите!Те са национални герой за тях,борели се за сръбството!

145

Българина

преди 6 години

Западна България и съединението прави силата

144

Анонимен

преди 6 години

Вижте какво,нека си намерят консенсус,ако не намерят в някакъв срок консенсус, македонците да изберат едно име от предложените им и толкова.