144

абсурдистан

преди 6 години

Ще увеличиш ти ,Ама и народното недоволство Застрашително се увеличава !тея подигравки няма да продължават до безкрай

143

Анонимен

преди 6 години

Здравно осигурени, пък си плащаме като отидем да се лекуваме. Така ли не разбраха как се лекува в една Испания, Франция и други страни от ЕС. Да вземат нещо хубаво от здравното им осигуряване, ама от крадене дали им остава време да се заинтересуват.

142

гист

преди 6 години

Да, ако не спрат да крадат от не дадени лекарства, от неизвършени прегледи и изследвания, неизвършени приеми в болниците , ако не спре лакомията им - парите и 5 пъти да са повече - няма да им стигват!Не се налапаха!!!

141

учен

преди 6 години

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е ОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

140

Анонимен

преди 6 години

Поредната лъжлива статия, която трябва да ни отчае...Лекарите и болниците крадат милиардите, които се наливат в здравеопазването!

139

Ваньо

преди 6 години

Всеки ден, по всички форуми яко реване по форумите колко сме зле. Никой не *** да протестира. Излезнат едни да защитават природата - продажници, излезнат други да искат тротоари и инфраструктура - селяни. Хем зле и бедни, хем тихи, хем всезнайковци.

138

Анонимен

преди 6 години

След 2 години България ще е вероятно в Шенген, еврото ще бъде въведено и вероятно няма да е останал един свестен лекар тук! А и българи едва ли ще са останали да бъдат лекувани....Само малцинства и третополови интегрирани бежанци. Сигурно ще се плаща по половин заплата за здравна осигуровка.... хахаха

137

681

преди 6 години

А бе, плочев, а бе крадецо ,разбира се, че ще се срине остарялата ви здр система ! Тя просто е отработена отдавна още преди два века на запад и е изхвърлена като неудачна! Пари има в държавата, ама просто крадете с началника си по-малко бе! На човек не му трябва нищо повече от една лъжица ,всичко друго е суета!

136

Анонимен

преди 6 години

Този с тарикатската физиономия бай *** ли е ?

135

Анонимен

преди 6 години

Поредната лъжа...

134

Анонимен

преди 6 години

До И защо др.ПлочевМи Плочев предлага нещо средно. Например - пръст

133

И защо др.Плочев

преди 6 години

е толкова РАДОСТЕН???И той е част от ЗДРАВЕОПАЗВАНВЕТО: КАКВО ПРЕДЛАГА?

132

Ох Боли

преди 6 години

Ми нали Дянков съхрани 1 милиард отъ здравната каса? Сега ще ги върнАТ! и всичко ще се оправи.

131

анонимен

преди 6 години

Е, с колко ще ми увеличите здравната вноска на мизерните 400 лева?

130

Анонимен

преди 6 години

Д-р Петър Москов кога ще бъде осъден за далаверите си и за ваксините с живак от Турция, с които ваксинира БГ-деца???Време е за затвора, да слага пижамата !

129

Анонимен

преди 6 години

И 100 лв. да стане здравната осигуровка, същото мизерно качество на обслужване и диагностика ще получавате. Просто няма кадри, няма мотивация, докторите вятър ги вее на розово магаре.Затуй не плащайте! Със или без застраховка - все тая!

128

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 135Такава детайлна ревизия може да направят на вас. Но на НЗОК, НОИ, НАП, болници, АСП или коя да е др. институция такива проверки не се правят. Ако обявят, че ще направят проверка, резултатът е ясен- виновни няма. Най- много да обвинят някоя санитарка, че крала хлорна вар. Ако откраднете парче салам за 5лв от някоя верига- затвор. Ако източите НЗОК, КТБ, НОИ или пр.- закон не ви лови.

127

Fritte

преди 6 години

Prevantivno da izpraznim vednaga systemata....spirame da plastame preferenciite nezabavno.... :-)

126

Германия

преди 6 години

14% от зплатата, като 7% ги плаща работника, а останалите работодателя.Как да не може с 8% за самоосигуряващи се да се покрият разноски.Излиза, че покриваме стандартите на самоосигуряване с тези на немците, на база доход, а парите все не достигат... да кажем че вдигнат с още двадесет лева вноските за самоосигуряващи се, ми тогава стигаме нивото на Германия, без да плаща работодател, а забележете безработен.Има нещо тотално сбъркано в БГ.Не може да се продължава повече по този начин.

125

Анонимен

преди 6 години

в бг реформа означава да унищожиш нещо