18

и Ай сиктир

преди 6 години

За мръсни лицемерни платени тролчета от позитано като 17, които не са и живяли в този човекоомразен режим ама пишат как храната била хубава и как имало за всички да крадат (опаа, издаде си манталитета червен *** мръсен). А това, че без "буркан икономика" се умираше от глад през зимата? А това, че разстрелваха по границата? А това, че биеха в арестите, ако те хванат от улицата през деня без да си на работа? Ай сиктир *** продажни!

17

БСП =Мръсни комуняги

преди 6 години

Е как ще дадат *** мръсни да се пише кои са? От *** и неук народ се краде най-лесно.

16

Анонимен

преди 6 години

Трети пол в предучилищната ли?Да-отсече ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 6 години

Никой който не е живял през комунизма не може да добие реална представа за него .Спокойният живот може ли да се опише , качеството на храната или липсата на свобода на словото , корекома , как всички крадяха а имаше за всички .... Може и да не е бил хубав строй но след него 30 години продължава да се краде това което е направено през него... всеки сам да си вади изводите !

14

Х

преди 6 години

България никога през своята хиляда и триста годишна история,не е имала такъв възход както пи социализма и такова падение както при тази така наречена демокрация.

13

Анонимен

преди 6 години

2.5 млн пенционери , 800 хил. държавна и общинска администрация , 1 млн. учащи се .нои с бюджет за 2018 - 10.5 млрд с дефицит 4.5 млрд , нзок с бюджет 3.8 млрд с дефицит 500 млн .народа щастлив , всички почиват в Гърция , екзалтирани пенсионери хвърлят всеки ден пачки от балконите а безработни печелят милиони през ден от лотарията.

12

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията води до неравенство и злоба между хората и се стига до войни и избиване за територии и злато.

11

Анонимен

преди 6 години

Фашизма у нас е измислен от шепа предателиПартизанското движение, 1941-44, е платено и организирано от външни сили

10

Анонимен

преди 6 години

"Питаме просветния министър кой предложи промяната в програмата за 10 клас, какви са мотивите, кои са тези корифеи на историческата мисъл, чиито имена би било логично да са публични известни на хората и защо представят комунистическия режим като по-ужасен от османското иго"_____Защото това е безспорен факт, комунистическия режим е по-ужасен от османското иго, не съм чул Султана да е нацинализирал фамилните имоти, да е забранявал посещението на църкви.но пък червените сектанти го правеха

9

eshere

преди 6 години

Spiraite decata ot bg uchiliste. Da se uchat u doma.

8

До комуниста

преди 6 години

По-добро от комунизма няма но ГЕРБ и СДС налагат цензура заради НАТО и ЕС и историята се извращаваВнимавай!Господ гледа!

7

Анонимен

преди 6 години

Все тая дали ще го наричате комунизъм или социализъм - сектата е на лице

6

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм с ***.Да се направи сравнение между двата режима-близнаци комунистическия и националсоциалистическия.Само да не реват после тасковци, кутевци сие другари, когато Хитлер вземе, че се види на десетокласниците, като ангелче в сравнение с техните кремлински изчадия!

5

По-запознат

преди 6 години

До ЗапознатТоталитарна, това, онова...... при тях комунизма влиза в учебниците.Всякакви други приказки на разни тъпоъгълници са излишни.

4

Джурналист

преди 6 години

Комунизъм -- къде??? У нас? Колкото демокрация има сега и колкото нашето беше комунизъм толкова и сегашното е демокрация.

3

Анонимен

преди 6 години

Какво е фашизъм? Питайте техният идол Гео Милевslovo.bg/showwork.php3?AuID=142&WorkID=15231&Level=2https://liternet.bg/publish7/geo_milev/olimpiada.htm

2

Simply CLEVER

преди 6 години

Много просто - фашизъм е имало в Италия, не тук.

1

Запознат

преди 6 години

Че Герб са по тоталитарна партия и от *** от БСП(БКП),от едно котило са!