118

Анархист

преди 6 години

Толкова ли е трудно да се приемат научните доказателства че комунистическата идеология спада към перверзиите и извращенията и всеки нормален човек който приеме идеологията се превръща в ***.

117

ЕЙ фашаги

преди 6 години

Кажете истината за Цар Борис Кобурготски колко хиляди евреи депортира в лагерите на смъртта от Македония!

116

Докога комунистите?

преди 6 години

Повече от 28 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?

115

ДЖЕНДАР

преди 6 години

До seiraПРАВ СИ ГОТИН...НИЕ ДЖЕНДАРИТЕ БЯХМЕ РЕПРЕСИРАНИ..СЕГА Е РАЙ ЗА НАС -ДЪРЖАВАТА НИ Е ПРЕКРАСНА И ВСИЧКО СИ ИМАМЕ..ДАЖЕ И *** КАТО ТЕБ....

114

seira

преди 6 години

АБЕ ДОКОГА ЩЕ ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМА: "СОЦИАЛИЗЪМ", "КОМУНИЗЪМ" И Т.Н.?!НЯКОЙ ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК, ДА СИ Е НАПРАВИЛ ТРУДА ДА СЕДНЕ И ДА ПРОЧЕТЕ К. МАРКС И ФР. ЕНГЕЛС?!ВЪОБЩЕ ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС КАКВО ТОЧНО ОЗНАЧАВА "СОЦИАЛИЗЪМ" И "ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА У НАС"?!А ИМА ЛИ ТАКЪВ, КОЙТО ОБОСНОВАНО ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЯКОГА И НЯКЪДЕ ПО СВЕТА Е ИМАЛО "СОЦИАЛИЗЪМ"?!ПРОПАГАНДАТА НА "ТОШОВАТА" ДЪРЖАВНА МАШИНА ПРОМИВАШЕ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА, КАТО ЛЪЖЕХА ЗА УЖ "ЗРЕЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ" ... ГЛУПОСТИ!АМИН!

113

Българин

преди 6 години

Долни комунисти ей, така и не достигнахме светлото комунистическо бъдеще

112

Жиб.

преди 6 години

От трите (а не от двата!) преврата (1923,1934 и 1944 г.) няма нито един,който да не е организиран от вашата любима Русия!

111

Анонимен

преди 6 години

По царско е било страшна беднотия мрели от туберколоза като пилци това е резултата от петте войни и двата преврата жив геноцид ! Христо Ботев е написал хайдути той комунист ли е а съдятя осъдил Левски е бил депутат , но не през комунизма

110

Жиб.

преди 6 години

Истината за комунизма-присвоизма и марксизма-кретенизма е вредна за имиджа на "партията"- тя затова драпа срещу нея,но този път няма да я огрее!

109

Анонимен

преди 6 години

66 ти патури ли е шиел дядото бре ***. Всички големи фабриканти били шивачи и тютюнджии хората самолети и коли и кораби са строили вие до тях се редите

108

ВЕСО

преди 6 години

До месара: ПАЗИХА НИ ,ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ ВАШИТЕ ДЕДИ И БАЩИ -ФАШИСТИ.НО СЕ НАМЕРИ ЕДИН ПРЕДАТЕЛ С ПЕТНО НА ТЕМЕТО СИ КАТО АМЕРИКА И ПРЕДАДЕ МИЛИОНИ ПРОГРЕСИВНИ ХОРА ,КОИТО БЯХА ХВЪРЛЕНИ НА САМОЗВАНИТЕ ,ИЗМИСЛЕНИ И ЛЪЖЛИВИ ДЕМОКРАТИ,ЛИКВИДИРАЛИ И БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г.

107

ВЕСО

преди 6 години

ЕДИН ОТ "КОРИФЕИТЕ " НА ИСТОРИЯТА ГО ВИДЯХМЕ ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА ОНАЯ ВЕЧЕР. САМО ,ДЕТО НЕ ИЗДАДЕ БАГАЖА ОТ ПЛЮНЧЕНЕ , ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИИ. ЗАДАВИ СЕ ОТ ПЛЮЕНЕ. РИЗОВА ПОЛОВИН ЧАС НЕ МОЖА ДА И ПРОЧЕТЕ ТИТЛИТЕ НА ГОСПОЖАТА ИЗМИСЛЕН ПРОФЕСОР. ЛЪСНА ПРЕД ВСИЧКИ ОТ КОГО Е ИЗПРАТЕНА И ЧИИ ЗАПОВЕДИ ИЗПЪЛНЯВА-ОТ НОВИТЕ НИ ГОСПОДАРИ.

106

Анонимен

преди 6 години

Ще пишат само най - новата история, т.е. за Бойко и Герб. :)))

105

месара

преди 6 години

ама разбира че за партизаните трябва да пише в учебниците (но истината) - как са обирали мандри,яли агнета,пили вино и се крили в гората(за това са ги наричали шумкари),ятаците са им носели ядене и пиене когато не им се е слизало до селата та да си вземат.взривявали по някоя жп линия,и бегом в шумата,...се"героични битки".съветската армия"освободителка"кой е освободила,нас ли,настаниха се тук и правеха каквото си искат- съветско робство и мизерия.били ни пазели,от кого бе другари?

104

предложение

преди 6 години

В Русия Путин каза че комунизмът е примитивен прочит на библията.Предлагам това да влезе в учебника.

103

Анонимен

преди 6 години

Политиците прекалено много се намесват в образованието. Кой какво прави, все в учебните планове и учебниците се бърка. Училището вече не е училище. Знанията не са приоритет. Приоритет е събирането на р.о.мите, насилственото им вкарване в училище, ХРАНАТА, стипендиите, униформите, тежките чанти, промяна имената на училищата, 2 или 1 смяна на училище, ЗАКРИВАНЕТО на училища, МЛАДИ учители, народни песни, танци, театрални сценки, глупости, глупости, резултат- НЕГРАМОТНИЦИ с виШо.

102

Анонимен

преди 6 години

Точно БСП ли го казва?А не помни ли каква история учихме до 1990 г.? Това беше политизирана история!

101

Анонимен

преди 6 години

Още през 1990г. БКП трябваше да бъде забранена и разтурена като престъпна организация, каквато си беше. Сега БСП щяха да се правят на умряла лисица,че нямат нищо общо с това престъпно минало. Ама не, да има приемственост, останаха си горди наследници на вампири и кръволоци. Ха сега гордейте се с лагерите си, конгресите и пленумите, че и с молбата за влизане в СССР.

100

Анонимен

преди 6 години

Години наред имаше режим на тока 2 часа има,2 часа няма.След 1985г. бензина беше с купони 20 литра на месец на кола.В магазина-1 вид бира,1 твърд салам, един вид кисело мляко,1 шоколад.Банани и портокали само за ЧНГ след 3 часа чакане на опашка.Коледа и Великден бяха забранени,ако разберат че празнуваш веднага те уволняват от работа или изключват от училище.15 години чакане за кола,партиен секретар обаче вземаше веднага.Справедлив и сит период беше,ако си *** комунист,другите гризкаха дървото

99

Анонимен

преди 6 години

Да, управлението на БКП е по-лошо от турското робство, защото най-простата и подчинена на чуждестранна диктатура прослойка от българския народ в продължение на десетилетия избиваше и унижаваше интелектуалния и икономически елит на нацията. БКП назначи за министри, генерали и директори на предприятия хора, които нямаха завършен 7 клас. И Тодор Живков нямаше средно образование до 9.IX., после му го написаха. 3 пъти фалираха България и обезценяваха парите.