27

TTT

преди 6 години

До Анонимен 26 Tурция произвежда само F-16 D. Не знам кой те е излъгал че произвеждат и F-18.

26

Зoзo

преди 6 години

Лелеееее, шизoфрен-путинистите пак са в ступор! Последно Ердо злодей ли е или ***? Последно за кюрдите свобода или турско-асадско робство? Време е да решите!

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен25Тролче ли си ,волче ли си.Мила моя,Мили мой.Политика се води не от бутнати самолети или от разни там кадъни.Политика се води от интерес.Или както се кава-НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ,ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ.АНАДЪМНО

24

Анонимен

преди 6 години

Как така ще питате Русия бе, питайте наш Бойко то той решава всичко.

23

Кресчение Господне

преди 6 години

" Остава единствено Путин да си каже думата."===========================Още на 15.01.2018 г. Алексей Пушков каза, че плановете на САЩ да създадат 30-хилядно военно формирование, са път за подготовка на фактическо разделяне на Сирия.Същият ден Константин Косачьов каза, че тези планове са пряко нарушение на устава на ООН и суверенитета на САР.Путин вчера положи цветя послучай разкъсването на нацистката блокада на Града-Герой Ленинград, а тази нощ се потопи в ледените води на езерото Селигер.

22

Анонимен

преди 6 години

Турция произвежда авангардните изтребители Ф-16 и Ф-18.А в Тикволандия се произвеждат само мушмули и тикви.При това спаружени и кухи.

21

Анонимен

преди 6 години

Оле, оле, оле...........руските тролчета величаят Ердоганя...........Хихиихи! Айде сега върнете се назад и вижте писанията им кога кадъната изпържи руския самолет:))

20

Алексей

преди 6 години

Този башибозук е толко умен и такъв тактик,че в света може би такива лидери са не повече от трима,колкото и да го мразя си признавам,че ми се иска дай боже и България един ден да има такъв лидер.

19

Маикиавели.

преди 6 години

ПКК-марксистко- ленинска кюрдска терористична организация подкрепяна от САЩ?Русия ще гледа с кеф от страни ,а САЩ заявиха ,че точно в Арфин нямат интерес.При договора с Англичаните от преди 100 г. има клауза ако Сирия или Ирак се разцепят Турция взема определени територии под влияние....

18

Запознат

преди 6 години

Иде краят на Турция, както е и предсказано.Сто години не изкара тая държава...

17

Анонимен

преди 6 години

До 17Това, че Тръмп бил приел еди си кой град за столица няма никакво законова тежест за който и да е... ама така като гледам избирате да го намесвате където ви падне дори когато няма нищо общо с НАТО.

16

Анонимен

преди 6 години

Ох чудно идва края на Турция в НАТО :) крайно време беше.

15

PD

преди 6 години

На Турция и бе позволено, да го играе жандарм в определени райони, и то с цел, закрепване на мирния процес. Всичките и останали мераци, ще бъдат пресечени. Опита и да играе с чужди ръце в Алепо, бе наказан. Всички тези приказки са за пред електората, опианяван от неоосмански илюзий.

14

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Ердоган и секлецарката му Бойка е че първият има ТОПКИ.А вторият само мушмули. Той затова няма и нито жена, нито деца.Бездетна е и господарката му Шмъркел.

13

Анонимен

преди 6 години

До МИСЛЕЩА- Не,не противоречи на устава на Алианса,след като държава която е в НАТО несе съобразява с решението на останалите членки и сама взема решения кой град на коя държава да бъде столица.

12

Анонимен

преди 6 години

Палячото ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААА кво става ве, нали турция е супер сила и можеше да бомбардира в Сирия без да се съобръзява със Сащ и Русия.Сега пък ще искат разрешение от Русия, турция си е сила но регионална, ако беше световна няваше да иска разрешение.Пък глупостите които си написал граничат с фантастиката, нали това ако се случи означава край с турция.

11

Георги Данов

преди 6 години

Не дразнете Султана,че лошо нее решил нее започнал и без разрешение пукаму на него става въпрос за запазване суверинитета на Турция,а това е Ердоган нее Бойко.И армията му армия и въоражението му класика.

10

Мислеща

преди 6 години

Интересна метаморфоза на турските интереси. Турция и САЩ са в НАТО, а излиза, че ще се конфронтират военно. Това не противоречи ли на устава на Алианса две негови членки да се бият една срещу друга?!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен1Ти откъде знаеш че е надарен.Да не криете двамата някаква тайна.

8

jamesкк

преди 6 години

крайно време е да *** и американци след толкова милиони дето избиха!